![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #82 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu ama tigana anlamıo..ama suç bulmuorum tigana futboldan anlamıo çünkü..!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] | ||
| |
| | #83 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | harika sağ kanat oyuncusu mustafa doğanın babası ama bizim by kürdan oynatmıyor adamı
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
| |
| | #85 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ancak 3-5-2 sisteminin en sağında oynayacak bir adam ama biz adama defas oynatmaya calıstık normal olarka başarısız oldu
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ali Tandoğan’ın Mutlu Günü 29.05.2007 22:12 Futbolcularımızdan Ali Tandoğan, bu akşam düzenlenen törenle Deniz Gökşen Yazıcı ile evlendi. Genç çiftin şahitliğini Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören yaparken, nikahı Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Kemal Çiloğlu kıydı. Ortaköy'de bulunan Feriye Restaurant'ta yapılan düğün törenine Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz'in yanısıra Antrenörümüz Tayfur Havutçu ile futbolcularımız katıldı. Törende çiftin ailesi ve yakınları da hazır bulundu. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören nikah sonrası, "Genç çifti kutluyorum. Ali'ye her kararında mutlaka eşinin görüşünü almasını söylüyor, mutluluklar diliyorum" dedi. | ||
| |
| | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok bnce bjk ye pek yararı olmadı hatta baya zararıda oldu bnce satılmalı...
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
| |
| | #90 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bnce cok basarısızz bı oyuncu yıllardırr bişey goremedık nedense tumere duydugum nefretı ona duyuyorum
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |