![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #173 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yabancılar da iyi gibiler sanki ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu SEVDA bİTMEZ Ara Verdim bjk Macı İzlemiom Adam gibi forvet alana kadar !!!!!! 5 senedir bi forvet alamayan yönetiminde teknik traktöründe !!!!! sadece traktörlük yapar o ertugrul direktörlük diil !!!!!
__________________ BiR GüN HeRkEs BjK Li OLmAsIn BıRaKıNDa O aYrICaLıK bİzE KaLsInNn.... ![]() | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bu nedir lig maci desen ayni sampiyonlar ligi ayni nerde oynayacaksiniz soyleyinde size gore mac ayarlasinlar evindeki macalri bari alin sezon basi paraya geldimi hepsi birer kartal oluyor ama sahada araki bulasin her sey bitmis degil bundan sonraki macalari abri alin eger yureginizi sahaya koyamayacaksaniz hic o formayi giymeyin | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Yönetim Bu Takımın Başında Oldukça, Daha Çokk Oooflarız biz..! yazıklar Olsun..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |