![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazıklar OLSUN...! Çarşımız da bi türlü şu yönetimi İstifaya Çağıramıyo ne hikmetse..! Konu Efsane48 tarafından (03-10-2007 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yapma gözünü sevim yaa...Siz öyle bi dediniz ki yok 5 atarlar yok ezerler falan.Ben enazından bu maçta iyi oynarız toparlanırız falan dedim.Galip geleceğimizede inancım sonsuzdu inönüdeki taraftarlar gibi.Ama yine klasik bir türk takımı gibi golü yedik.Ama dediğiniz gibi ezilmedik belkide ezdik.Ama işte skora bakıyoruz yine mağlubuz söylenecek fazla bişey yok onun için.Yıkıldım diyebilirim.Toparlanmak zor olabilir bundan sonra... | ||
![]() |
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewet neden hala yönetim istifaya çağırılmıyor nedir bu yani taraftar yönetimden memnun mu yoksa nedir bu aklımıza kötü kötü şeyler geliyor yönetimden memnun herhalde çarşıbiri biliyo mu bunun açıklamasını
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #195 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok böyle şey ya ibrahim toraman nasıl vuramazsın ya sanki tecrübesizsin 100 tane maça çıktın be adam ya at artık onu bu takımdaki herkes gol atmama sözümü verdi kale dibinde bile gol atamıyorlar artık olan taraftara oluyor valla kendi evimizde kaçırdık fırsatı.Rakiplerde artık bize karşı sert oynuyorlar hep,sert olunca onlar biz bişey yapamıyoruz hakemde onlardan yana olunca berbat oluyor durum.Adamlar sakatlandı gitti ya böyle takımda adam kalmıcak hep altyapıdan adam toplayacaklar A takım olcak PAF takımı.Kaşları açıldı adamların ya bumu futbol ya bumu şampiyonlar ligi ya bunun adı dünya dövüş şampiyonlar ligi ya offffff.
__________________ HİÇ BİRİ YOKKEN BİZ VARDIK | ||
![]() |
![]() | #196 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ondan sesini çıkaramıyolardır bence Valla ben bu adamdan her bişey beklerim..! | |||
![]() |
![]() | #197 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya daha cacık olmaz bu takımdan.. tecrübe eksikligi böyle yerlerde cıkıyo ortaya hangi avrupa takımı durum böyleyken son 30 sn kala gol yemis kedi sahasında hemde... oof of boşuna paralıyoruz kendimizi bu yönetim gitmedikce kafalar degismedikce hicbirşey olmaz bunlardan olan bize olur böyle..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 6 aydır yoktum.askerden yeni geldim.ilk msjımda böyle bir ana denk geldi. söylenecek birşey yok : adaletin varmı ulan futbol demekten başka!!! higuen fos.. tello da ki ciğer king kong ta yok. toraman atsaydı bu maç böyle bitmezdi. geçmiş olsun hepimize.tek dileğim 0 çekmemek.... | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bakın Arkadaşlar Hep Söylüyorum Çarşı Bağırsada Bağırmasada Birşey Değişmez Çarşı Zamanında Bağırdı Kongreye Gidildi Fikret Orman Adayım Fln Dedi Başkanlığa Sonra Oyları Sattılar.. Kulübe Dernekler Bedava Kongre Üyesi Sokuyorlar Oylar Satılıyor.. Biriniz Gidin Üye Olun 2000 YTL Telefonlarınız Susmaz Bütün Dernekler Nasıl Arıyor Bir Bakın Bizim Cephemizde Olsun Diye.. Çarşı Demirören 2. Defa Secilmesinde Yemin Etmiş Yönetimden Elini Ayağını Çekecegini ve Hicbirşeye Karışmayacağını Sadece Destekleyecegini Taraftar Oalrak Görevini Yapacagını Söylemişti... Şimdi Çarşı Bağırsa Ne Değişir Bağırmasa Ne Değişir.. Tüpcünün Karşısına Çıkacak Adam Yok Çıkarsa Murat Aksu Çıkar Seba'nın Lobisiyle Belki Zorlar Ama Yinede Çok Zor Kongre üyeleri Satılık Oldukça Biz Bu Bataklıktan Çıkamayız Buraya Yazıyorum Çarşı Yine Dayanamamış İçerden Yaymaya Başlamış Bu Yönetim İndirelecek Diye we 1 Kere Bağırılacak Yönetim İstifa Diye Bağırdıkları Gün Yönetim İstifa Edecek.. Ayrıca Bilgiliye Çarşı Bağırmamıştır İstifa Diye Yine Kongre Üyeleri Bağırdı Çıkaranda İndirende Onlar.. Yeterli Mi Bu Kadar Çarşı'ya Yüklenmeye Gerek Yok Bence Bu Kadar Onlar Görevini Yaptı Zamanında Kongreye Gidildi Yine Sonuç Çıkmadı Onlar Mı Getirdiki Tekrardan Onlar İndirsin Şimdi.. Yinede Genclerbirliği Maçı Son Artık İpler kopacak..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |