![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
takip etmiyorsun internette ntv nin e2 nin yayın saatlerini... daha ne olsun 2 hafta üst üste bjk maçalrını verdiler...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yaa arkadaşlar çarşı dediğimiz sen ben o diğerleri değilmii çarşıyı kendinizden farklımı goruyosunuz oyleyse orda burda çarşı demeyın burda çarşı gitmiyo diyenler çarşıdan çok kendileini hesaba çeksinler eğer sen çarşıyım diyosan sen kendi üzerine düşen vazifeyı yerine getireceksin kim gidiyo şu forumdan 10 kişi en fazla varmı bi destek ( sadece sanal ortamda) yaa aklım almıyoo herkes silkelensinn vee bundan sonra daha da ilgi gostersin onlar bizleri bekkliyorlar beşiktaşforum.net ailesi olarak | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
BU SENE KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADIŞI İLK GÜN 3 TANE ALDIM VE İKİSİNİ ARK.LARIMA VERDİM BEN BU YORUMU YAPAİBLİYORSAM DEMEKKİ HER MAÇA GİDİYORUM... ULEB MAÇLARIDA DAHL... BENİM ÇARŞI DİYE BAHSETTİĞİM KAPALI TAYFDASI.. BÖYLE BİR SİTEME GEREK YOK KİMSE BNİ BU KONUDA HESABA ÇEKEMEZ.ÇÜBKÜ BEN VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIM HER MAÇA GİDİYORUZ... VE BOĞAZIMIZ YIRTILINCAYA KADAR BAĞIRIYORUZ...!
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
eğer lafı uzerine aldıysan sana demedim ben çarşıyım diyipte maça gitmeyenlere taraftar demek sadece futbolda değl en azında şu gusel gunlerde baskettede olması gerekiyo senin bu konuda kı hassasiyetını ve konuya verdiğin önemi zaten biliyorum nbacem sozum çarşıyım dıye ortalıklarda dolaşıp ta maça gitmeyenlere yada zadece sanal ortamda çarşıyım diıenlere anlatabildimmiii | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bakın beni yanlış anlıyosunuz sozum gerçek çarşılıyım diyenlere değil sadece sanal ortamda çarşılıyım diyen lere ve giç bir şekilde destek vermeyenlere | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunu çarşı diye nitelendirmek çok yanlış.20 milyon beşiktaş taraftarı var sonuçta.Ve 3 bin kişili bir spor salonu.Bu salonuda dolduramıyorsak biraz kendimizede bakmalıyız diye düşünüyorum...Futboldan alınan kötü sonuçların basketbola ve diğer branşlarada yansıdığını düşünüyorum bende.Az da olsa katkısı var...Ama bir de şu sorun var.Efes,gs,fb,telekom,banvit gibi maçlarda salon full oluyor.Full olduğu zaman nasıl bir atmosfer olduğunu anlatmaya gerek yok sanırsam.Helede o ambiansı görenler için.Rakipler için cehenneme dönüyor adeta...Diğer maçlarda ise beşiktaşın rahat kazanacağını düşündüğümüz için,maçın zevkli geçmeyeceğini düşündüğümüz için maçlara gitmediğimizi düşünüyorum...Umarım bende dahil bu düşüncemiz ligin ikinci yarısında değişir.Futbolda rahat rahat maç izleyemiyoruz diyerekten maçlara gitmek istemiyoruz;basket maçlarında ise maçları çok rahat götürdüğümüz için,kolay kolay galibiyetler aldığımız için gitmek istemiyoruz.Bizde biraz tuhafız sanırsam... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
tamam ya zaten ben o yüzden demedim boşver.... biz maçımııza gidelim.. ![]()
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | OTURDUU YERDNE BNE ÇARŞIYIM DİYENLERİM SAVUNUYORSUN ANLAMADIM O NE DEMEK ÖYLE.. ÇARŞIYA LKAF ATMAYIN EĞER DESTEKLEMİYORLARSA BURADAN ÇAĞRI YAPIORUZ... HİÇKİMSENİN DOKUNULMAZLŞIĞI YOK.. BEN HER MAÇA GİDİYORUM FUTBOL VE BASKETBOL HALLA HANDBOL MAÇLARINADA ŞİMDİ BEN SİTEM ETTİM DİYE BANA LAF MI ATACAKSIN.....!
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |