![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | para kalmadı ki oo futbolcuyu alalım holoskoya verilen paraya yazık yane o holoska yerine ondan daha iyi futbolcu alanırdı mesela arkadaşın söylediği el hacı duof oo da iii
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sevgili beşiktaşlılar..ikinci bir ayhan vakası yaşıyoruz...ertuğrul sağlam bizden biri dedik...ama görülüyor ki beşiktaşın parasını başkan la beraber sokakta bulmuşlar..holosko denen adamı biz herhalde satacak olursak 25 milyon euroya hedefliyorlar...ama böyle bir olay olamaz holosko b.j.k ye uygun bir oyuncu değil..verilen para haram zehir zıkkım olsun...bir b.j.k li plarak bu parayı sanki ben ödüyormuşum gibi geldi..başkan demirören hatalar zincirine devam ediyor..bu parayı cebinden ödesin..del bosque de olduğu gibi....beşiktaşı kendi kulubu yaptı..EY CARŞI GURUBU BAŞKANI ALEN protestonuzu yapın yürüyün ...bu adamı. başkanı teknik heyeti istifaya davet edin...ben bir b.j.k. li olarak cok üzgünüm..bu paraya avrupanın sihayi cok iyi bir futbolcusu alınır; vede cok iyi reklam geliri yapılırdı..burak ın gitmesine üzülmedim ..ertuğrul herhalde koray ı rıza getirdi diye yolladı..ibrahim akın a üzüldüm gerektiği bir şekilde yararlanılmadı....10/15 dk dan oynanan oyuncudan bir şey beklenemez...ki bu cocuk 5 dk içinde 5 tane gol pozisyonuna giriyorsa ( gecmiş maclara bakın ) bu futbolcudan yararlanmak lazım idi...EKVADOR milli takımının oyuncusu valencia yı izleseydiler pascal dan sonra iyi bir forvet getirirlerdi...hocasıyla kavga eden holos koyu b.j.k nin etik değerlerine uygun buluyor musnuz...nobrerye bu hareketten dolayı 30 bin $ ceza verdiler...SİZ KARAR VERİN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yalan haber gibi geldi eğer doğruysa diof sağ kanattada oynayabilen büyük işler yapıcak bi futbolcu higuaini gönderip iii bir defans ricoyu da gönderip bu adamı alsak awrupada çeyrek final garanti kesinlikle inanıyorum ama para kalmadı yaw ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bos yaaa neden beşiktaş diaatta gidip bjk iyimi dicek adamı gönderdık zaten anelka desen hayatta öyle birşey demez cunku boltonda onu besleyen diouf anelka gitmesınıı istemez aksi taktirde anelkayı besleyecek adam olmaz kolpa haber KOLPA BASIN | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | holosko gelmeseydi alırdık ama şimdi yemez
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |