![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mademki borca giriyoruz o zaman adamakıllı futbolcularımız olsun, bu borca giriyoruz ama işte transfer ettiğimiz futbolcuların takıma katkısı diyebilelim sezon sonunda.bütçeye göre futbolcu alımına karşıyım ben bu saatten sonra çünkü bütçemiz olmadığı belli,sıradan oyuncu getireceksen hiç getirme oynasın ibrahim kaş
__________________ ![]() | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kardeş ıyı güzelde a ve q kelımelernı burda yanyana kullanmasak hepmz zeviniriz. ayrca bu bir renk verıo forum konularna belkı yanlş haber olablr ama ıstemeyen yorum yazmaz.gazeteler hergun 1 oyuncu aldırıolar kendnce haksln ama yınede anlayşla karşılarsan sevnrm ha bayernden oyuncu almak o kadar kolay değl hmde böyle sağlam adam çok çok zor.Denemekte fayda var. | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen tuttugun takımı ne sanıosun nasıl konuşuyosun biz istersek öle bide alırız ki..nie bu kadar küçümsedin takımımızı annamadım van buyten kim yaa b.munihte adam oldu marsilyada,hamburgda oynadı da naaptı nolmuş yanii...biz beşiktaşız parayı basarız herkesi alırız profesyonel dünya..şuan bizde oynamak için çırpınan ne adamlar var sadece avrupalı paraya bakar..tesis bizde,taraftar bizde,parasını da verioz daha nolcak biraz bastırsak adam orda yedek paşa paşa gelirrrrrrrrrr
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! Konu SahEmre tarafından (02-01-2008 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |