![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu iş oyla olucaksa al sana oy... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | OYLAMA YAPILSA MAVİŞ BİRİNCİ GİBİ DURUYO.....
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maviş bu kadar isteksizsin de.. eğer bük bi istasyon hosting alınmassa adyoyu tek ıp dne yönetecekleri icin sana sıra gelirmi blmioırum.. byük bi iş omalı.. ayrıca ıp adresine bağlamayı ve bilgisayarındaki winamp ayarları yapmayı bliyormusun..??
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence fazla uzatmya gerke yok yoksa adminler sinirlenecek. ![]() Not: hiçbir şekilde belirtilen sitelerle işbirliğim yoktur..reklam amaçlı yazılmamıştır.Tamamen siteye destek olunması dileğiyle...( BEN ZATEN BAYA PARA KAZANIORUM GEREK YOK ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YOK CANIM O NE DEMEK İLK OYUMUI ONA VERENLERDENİM BEN. ![]()
![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya ama yaaa...zuha ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #50 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/52286-%2A%2Aradyo-bjk%2A%2A/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Genel Sorunlarnz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 26-02-2008 22:07 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |