![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | forever Dj mAviş.. ![]()
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | flatcast üzerinden acarsın bı radyo ne para ödersin ne zararın olur ansayfaya radyonun bannerını eklersın ordan girilir flatcasttan nasıl radyo acılır nasıl kullanılır bılmıyorum diyosanız özelmesajla bana bıldırın ![]()
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet arkadaşlar ben bir dj programı yaptım ama bazı arkadaşların modemleri güvenlik olarak 800 port u kapalı olduğu için dinliyemiyolar birde tabiki winamp olması gerekiyor pc nizde
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar ne winampı ne programı flatcast di bi siteden haberiniz yok galıba ücretsiz programsız kendınden mixeri olan bir site ordan yayın yapıcaz
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ama herkes meraklı maşallah üzgünüm bende adayım ![]() hehe beni seç beni seç..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() |
![]() | #60 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
daha ortada fol yok yumurta yok maşallah ne kadar bilgin varsa söylemişsin ii de bize ne msn muhabbeti bunlar bak konuya tmm anlarsın ne demek istediğimi ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/52286-%2A%2Aradyo-bjk%2A%2A/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Genel Sorunlarnz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 26-02-2008 22:07 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |