|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
10-03-2008, 11:36 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Diatta resmen Newcastle'da Beşiktaş, sezon başında Caçapa’nın yerine Diatta’yı transfer etmişti... O dönemde Caçapa’yı renklerine bağlayan Ada ekibi, Kartal’ı izledi, Senegalli’yi aldı. Sezon başında büyük bir soru işaretiydi Lamine Diatta... Karşılamaya 1-2 taraftarın gittiği Senegalli futbolcu, Beşiktaş'ta hep tartışma konusu oldu. alternatif isimlerin gölgesinde kaldı. O zaman Lyon'dan ayrılan Caçapa'yı almayan ve Diatta'yı tercih eden Siyah-Beyazlı yönetim ve teknik heyet eleştirilmiş, Brezilyalı futbolcuyu Newcastle'ın transfer etmesi de referans gösterilmişti. Ancak dün oldukça ilginç bir olay yaşandı... Keagan: Ona güveniyorum İsmi Beşiktaş ile de anılan Caçapa'dan beklediği verimi alamayan Newcastle United, devre arasında Türkiye'den ayrılan Lamine Diatta'yı renklerine bağladı! Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Newcastle'ın hocası Kevin Keagan, Diatta'ya güvendiğini belirtti ve ekledi: Ona çok güveniyorum. Bu bölgede bize faydalı olacak bir isim... Savunmadaki oyuncularımız sık sık sakatlanması, bize bu bölgede sıkıntı yarattı.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
|
10-03-2008, 11:39 | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | İşallah başarılı olur. Bizde aşısı bir türlü tutmadı, belkide kendi yaptığımız hataların kurbanı oldu. Belkide buraya alışamadı yerini yadırgadı mı diyelim ne diyelim artık...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
10-03-2008, 12:06 | #3 | ||
gençsafran Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | ya bu new leri anlamıyorum nerde ayaklı bomba varsa bunlarda baumsong taylor çacapa şimdi de diatta bakiyi de alında hem biz kurtulalım hem de siz birazdaha batarsınız tam sizin istediğiniz gibi
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
10-03-2008, 14:09 | #4 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | bu adamlar bu adamı neresiyle izledi ya nasıl almışlar bu adamı
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
10-03-2008, 23:17 | #9 | ||
noble eagle Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 29 | bence o kadar kötü bi adam değildi ama basın sağolsun adamın beşiktaşa faydalı olacağını bildikleri için hemen üstüne gidip gönderttiler higuen e de aynısı oldu | ||
10-03-2008, 23:27 | #10 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | hayırlısı olsun inş. basarılı olur | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55680-diatta-resmen-newcastleda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 14:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |