![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Allahım sana şükürler olsun..Her Beşiktaş maçını izlediğimde yine kadrodaysa diye korktugum oynadıgı her maçta bolca küfür ettiğim,bir kez bile iyi bir maç oynamamış Hüv-el BAKİ gitti sonunda... Yozgatlı'ya yorum yokk..Zaten bir iş yapmadı sezonun tamamını sakat geçirdi..Gönderilmesi gayet dogal...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bende anlamadım Baki kalsaydı yüreğiyle oynuyordu diyolar.. Nobre gitsin diyolar. Garip ya senin elinde Nobre gibi yüreğiyle oynayan sahada basmadık yer bırakmayan hava toplarının tamamını indirip dağıtan yeri geldiğinde sakatlanma pahasına kendi cezasahasına kadar gelip tekmeye kafa sokarak top çıkaran kaç tane adam var bunu Nobre konusundada yazmıştım bu konuyu fazla dağıtmayım.. Ama biz gerçekten ne istediğimizi bilmiyoruz ondan sonra yönetime atıp tutuyoruz. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | darısı şu yönetimin başınaa | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | baki gençlerinde yedeğiydi...baştan alınması tarihi hataydı...ama yozgatlı tam hayal kırıklığı oldu...şanssızlık yakasını bıraksa herşey güzel olabilirdi...geçmiş olsun..bakiden kurtulduk | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezon başında yozgatlıyı sakat olduğu halde aldılar...böyle aptal transfer görmedim... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Baki kalsaydı keşke.. Yozgatlıya söylenecek laf burada yazılamıyor malesef..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kaş çok büyük futbolcu olucak görürsünüz demedi demeyin
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mehmet yozgatli kalitesini hicbir zaman sahaya yansitmadi kendisi etti kendisi buldu baki gitmemeliydi bence uzulmeze jubile yapilmali tandoganin besiktasta yeri yok olamaz cunku futbolcu degil gokhanda mac basi imza atiyorsa kalsin atmiyorsa onlada yollar ayrilmali kasi kacirdigimiz icin kafamizi cok duvarlara vururuz toramandanda gokhan zandanda 3 gomlek daha iyi kalitesi vardi bana gore helal olsun yonetime yetistirdigimiz adam bizimle konusmadan nasil kacar elimizden oda atri bi konu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (18-05-2008 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Baki' ye üzüldüm ben. Yolu açık olsun. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61910-baki-ve-yozgatli-gitti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 15:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |