![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | you tubede videosu bile yok
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kaliteli birisi olsa bir seveni çıkar bi video yapardı herhalde
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ag baglantılarım sag tıkla özellikler sag tıkla yerel ag baglantısı sag tıkla özellikler sag tıkla internet iletişim kurallarının yazısının üstünü etkin yap sonra özellikler çıkan sayfada asagıdaki dns adreslerini kullanı sec ilk kutuya 4 2 2 1 ikinci kutuya 4 2 2 2 yaz tamamı tıkla you tube girersin eski ayarlara dönmek için aynı yolu sec dns sunucusu adresini otomatik alı işaretle tamamı tıkla. bakalım videosu nasılmış??
![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o videoda da adamı biçmiş 2 takım oyuncuları birbirine girmiş ![]()
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Panathinaikos - The Green Web Fans message board :: - Anthony Seric bi tane kişi bile iyi bişey söylememiş hakkında herkes alın da kurtulalım diyor :s üzülmez den sonra yeni kazma sol bek ihtiyacımızı seric le gidericez herhalde ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu donniedarko tarafından (24-05-2008 Saat 05:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu foruma ilk defa bu konu altıdna yazı yazıyorum. O yuzden herkese selamlar. Arkadaşlar, biz Cissé'yi aldığımızda ben Paris'te staj yapıyordum. Haberi alır almaz PSG Store'a gittim ve oradaki PSG'li fanlarla muhabbet ettim. Aynı zamanda forumlarına girip ne dediklerine baktım. Cissé hakkında 36 sayfalık kötü yazı vardı. Ne olumlu bir pas kullanabiliyormuş ne de düzgün oynayabiliyormuş... İnsanlar "Beşiktaş'ın şerefine şampanya patlatıcam Cissé'yi bizden aldıkları için" diyordu. Bazıları "Feci kakaladık bu kadar bonservisle" gibi şeyler diyordu... Seric icin de aynı şeyler deniyor şimdi... Umarım en az Cissé kadar yararlı çıkar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu adami Tükiyede hic bir takim almaz,ama malesef bazi kisiler bize layik görüyorlar. Hayirlisi diyelim belkide yalan haberdir!!
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beğenmekten ne kastettiğine bağlı... Cissé tabii ki de üst düzey bir futbolcu değil, tabii ki de bizi üst düzey hedeflere götüremez, o kalitede değil...Ama bence en azından Süper Lig için yeterince iyi. Ben de Cissé'yle yetinmek istemem ama ondan daha iyisini alamıyorsak veya bulamıyorsak ona sahip çıkmak lazım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62479-kartalda-son-aday-anthony-seric/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-05-2008 10:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |