![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ohh noo...neyapiyor yahu...adam kac senedir rezil oyniyo..ufff...yine baktilar adam bos parada vermiyoruz daha ne istiyoruz demislerdir...ya hicmi futboldan anlamiyorlar..simdi ne diyim..ins beni utandirir ve yine eski günlerine kavusur..(o eski günler ,100 kat ibodan iyi)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | hayırlı olsun kartalımıza
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlı si hayırlı uğurlu olsun tabi balon haber değilse | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hayırlısı olsun.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | seric??? bence herşeyi yeterince anlatmışlar sitelerinde yukarda gördüğünüz gibi. çok tehlikeli onu öldürün ya da galatarasaya gönderin diolar ve çoğu konuya hemen atlamış.Allayıp pullayıp dalga geciolar adamla.Dünyanın en ii sol bek felan diolar alaya alıp gerçekten herkes kendini 2. gordon vaakasına hazırlasın
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YÖNETIM ALLAHINIZI SEVIYORSANIZ ALMAYIN BUNU. CODA, SIVOK VE STENDARDO YETER!
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62668-seric-besiktas-la-1-1-yillik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 18:48 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |