![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | kazanan biz oluruz umarım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aynisini bende yazacaktim. Millitakim´da izledigimde soke oldum. Bu adam bir top bile durduramiyor dedim kendime. Bilmiyorum heycandanmi acaba? Ama hep böyleyse iyi oyuncu degil bence. Insallah yaniliyorumdur. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | milli maçlarda çok etkisizdi gereksiz bir transfer olur wagner love yi getirsinler
__________________ Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder Siyah beyaz forman bize bir ömür yeter Senin aşkın uğruna ölmeye değer BEŞİKTAŞIM SEVMİŞİZ SENİi... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
finlandiya karşısındada izledinmi canım mevlütü acaba. Bir anda gözümde holosko canlandı valla. çok mükemmel top tekniği var ve çok kolay adam geçiyor surat şut ve teknik, boy hepsi mevcut almalıyız bu adamı ama hangi parayla işte onu bilmiyorum. | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ah keşke... pire gibiydi bugünkü finlandiya maçında... bence çok iş yapar ama gelmez bu genç yaşında türkiyeye hele bizim s.e. hayatta beceremez böle bişiyi anca grodon seric takılır ... maradona, pele hesabı...
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63112-mevlut-erdinc-icin-savas-cikti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 22:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |