![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo ist. macında atılmasaydı portodan son dk golü yemeseydik febeye 2 macda yenilmeseydik bunlar olsaydı hem avrupada hemde türkiyede şamp ' duk bunlar olacak seyler arkadasım her takımın basına gelir yapıcak bişey yok eskide kaldı ama o kırmızı kartta diger oyuncunun yüzünden atıldı bobo
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İyi forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | KESİNLİKLE SATILMALIDIR BOBO,KENDİLERİ sorumsuzluğunu belediye maçında göstermiştir ve ben BOBONUN ligde 5 gol daha atınca sözleşmesindeki paranın yükseltilmesini tekrar isteyeceğini düşünüyorum yani sezon ortasında beni takımlar istiyor giderim diye sorun çıkarma potansiyeline sahip bir BREZİLYALI FUTBOLCUDUR TAKIMA BAĞLILIĞI YOKTUR ÖNCELİKLE KENDİ ALACAĞI PARAYA BAKMAKTADIR BU YÜZDEN KESİNLİKLE ELDEN ÇIKARTILMALIDIR...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence de love alınsın.çok iyi bir golcü hem de siyahi.duyduğuma göre ezikbahçe de onu istiyormuş.inşallah love'u beşiktaş alır.ezikfb'de oynayacağına gelsin bjk'de oynasın.
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63186-besiktas-cskadan-lovei-istedi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 09:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |