![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hastayım sizin şu avrupalı golcü hayranlığınıza. sana soruyorum bobo şuan başka bir avrupa ülkesinde zfutbol oynasaydı değeri kaç olurdu acaba. kıçımı yırtsak alamazdık boboyu. luca modriç'in 15milyon euro ettiği bu piyasada bobonun 25 milyon euro etmesi lazım ama pazarlamayı yapacak yönetim lazım onun için. | ||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Hadi yaa ne hata war peki söylesene hangi oyuncu bu kadar katkı yaptı bana onu söylesene devamlı hata yapan baki gökhan zan ibrahim üzülmez falan mı bunun yanında kalede yaşadığımız hatalar mı çok sevdiğim delgado bile bu takıma yeteri katkıyı gösteremedi ki bizi ayakta tutan 2 oyuncudan(Bobo&Holosko) Beşiktaşta en fazla gol atmış yabancı oyuncu hakkında bunları diyorsanız yazıklar olsun..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Helal olsun abime.. Gidenin kıymeti ancak gidince anlaşılırmış..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | hayrlısı neyse o olsn love'u takımda görmk isterm ama bna balon haber gbi gelio..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo yla love birlikte oynasın ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo kalmali boboyu kucumseyenlerde harbiden cok ilgincler yani
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63186-besiktas-cskadan-lovei-istedi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 09:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |