![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
brezilya mill itakıma çağrıldıgında televizyonda maç sonunda dedi canl ıbir şekidle dedi görünen şekidle dedi direk bana demesinem igerek var kardeş... iki teklif görünce ben fransada top oynamak istiyorum managerime teklifler geliyo değerlendirebilirim diyen bir adamın bu takımda işi olmaz madme haberleri taki petmiyon bo şbo şknouşma | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mevlüt veya fatih ikisinden biri alınmalı ama bu sezon yönetimin taraftarı çoşturacak bir transfer yapacağını sanmıyorum | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Şimdiye kadar birçok Avrupa takımından transfer teklifi aldığın söyleniyor. Bu konudaki son gelişmeler ne aşamada? “İstanbul ve Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Sözleşmem de sürüyor, niye gideyim ki? Burada kalacağım. Ama kulübüm beni satmak istiyorsa, o zaman yapacağım bir şey yok. Bu yönetimin kendi bileceği bir iş. Sözleşmem bittiği zaman daha 25-26 yaşında olacağım. Tam futbolun olgunluk dönemi. O zaman Avrupa’ya açılabilirim.” Kaynak.Vatan-AA
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ya mevlüt ya fatihi alsınlar yerli iyi bir forvetşart bence
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayret bişey yaw... Baş üstüne öğrenirim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63936-kartal-tekkeye-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-06-2008 12:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |