![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa adam bobo denen adamı zar zor aldı 2milyon euroya bırakın ne yıldızı gelmez onlar bizee,daha doğrusu bu yönetim baştayken zor iş bunlar.en büyük transferler bunlar işte
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu ne biçim iş. yönetim kupa bitsin iki tane kupada pynayan süper yıldız alcaz diolardı. arkadaşlar. ben kupayı şifre yüzünden izleyemiom. robert milli takımdamı.bobo brezilyada oynuo galiba ne biçim iş bu ya
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | olmaz deyenler 100 yilimizi hatirlasin.....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne yildizindan bahsediyorsunuz anlamiyorum. takim iyi diri yedekler iyi. orta sahanin saginda ve oyunkurucu mevkinin yedeginde bir sorun var okadar. ben defansinda bu sene daha iyi olacagini dusunuyorum. abartmayin lutfen. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takımın bu haliyle iyi şeyler başaracağını düşünenlerdenim..aslında konuyu açan arkadaşın bazı fikirlerine katılmamak mümkün deil..yani yabancı bir star oyuncu takım içinde etiket olur..bir show sonuçta futbol..sadece show amaçlı deil tabi ama güzel futbolula da BEŞİKTAŞ a faydası olacak bir star kim istemez ki..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bi kere bobo gecen sezon bi devrede 9 gol attı ama beşiktaşımızın en hedefsiz zamanında attı bu golleri yani hedefi olan ve avrupada oynayan bi zamanda deil hatırlayın 2004 2005 sezonu 2. yarıyı kimseye yenilmiyoduk ama hedefimizde yoktu rahat cıkılıyodu maclara onun icin bobonun o zaman yaptıklarına bence bakılmamalı görcez bakalım seneye ne yapcak
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo, Brezilya 21 yaş altı milli takımına seçilmiş bir adam, demekki geleceği parlak, bizim şu günkü gelir düzeyimiz ile alabileceğimiz futbolcular ya genç yetenekler, ya yaşlı şöhretler yada sorunlu yıldızlar olabilir. Herşeyi dört dörtlük olan adamı ne türkiyede oynamaya ikna edebiliriz nede istediği parayı verebiliriz. Eh yukarıdaki seçeneklere bakınca, yaşlı şöhretin sadece ismine para vermektense, bobo gibi genç yeteneği tercih ederim, sorunlu yıldız kategorisinde ise robert'i aldık zaten, tutarsa iş yapar. Bunun yanında yeni parlamış hem yaşı genç hemde kariyerinde daha üst basamaklara çıkma olasılığı yüksek olan delgado gibi birde yıldız almışız. Bence transferler güzel, bizim imkanlarımız ile yapılabilceğin en iyisi diyebilirim. Yerli futbolcu dersen zaten öyle alınacak pek adam yok, milli takım bile mevcutlarla birşey olmayağı için gençlere dönmüş, o yüzden o tercihte doğru. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir de sunu soyleyeyim: Her transfer iyi cikmak mecburiyetinde degil, ozelliklerde genclerde sorun var, ama arada bir fark var: Gencleri her zaman belirli bir fiyata pazarlarsin, ornek Anelka, Youla, amar yaslilar elidne kalip, ornek Ailton, Juanfran.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |