![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben ne oyun sitilini begeniyorum nede kendisini ama şu bi gerçek ki bjk kulübüne çok emegi geçmiş bi adam ona karşılıgını böyle mi wermek gerekiyo sizce üzülmez üzülme git vs vs vs bence bu beşiktaş yani bizlere yakışmaz her şeyin bi adabı war
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hiçbirşey yapmasanda 100. yıldaki geseye attığın gol yeter.Bazılarının o kadarcık hizmetide yokya , yolun açık olsun deli kaptan....
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
| |
| | #8 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üzülmez artık yaşlandı.Gönderilmesi doğru olur ama gönderme şekli çok önemli.Sonuçta adam ömrünün büyük bir kısmını Beşiktaş'ta geçirdi.Biraz anlayış ve vefa gerekir. | ||
| |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırak artık futbolu bırak... | ||
| |
| | #10 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam olcek hala top oynuoyor ya toramanida yaktin onuda oldurdun
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/67279-uzulmez-gitti-gidiyor/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 22:56 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |