![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boylece bir futbolcu kayseri sporda harcanmıs oldu. bu gidişle futbolu orda bırakacak. bence turkiyeden kimse almaz artık onu...almamalıda. elinde patlasın kayserisporun...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir bardak soğuk su içelim | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayılı olsun nediyek | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Topuz da kim ya,adam Kayseride kaldiysa bize ne.......
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | su 11.4 milyon euroyuda ben yazmıstım ama baskasının agzından bir yazı aktarmıstım yine internette dolasırken birinin yazısını gordum sizle paylasıyım dedim tam olarak hatırlamıyorum ama yine samanyolundaki besiktaslı eski yoneticimi ne televizyonda demec vermis m.topuz kuluple imzalasada besiktasa gelecek devre arasında sozlesme imzalandı gibi biseydi izleyen duyan varsa bilgilendirise sevinirim
__________________ Bir fenerbahcelinin bir cinden 3.dilegi 1.fenerbahçenin Türkiye Kupasını almasını istiyorum 2.fenerbahçenin Şampiyonlar Ligini almasını istiyorum 3.bu hayallerimi gerçekleştirecek bir cinin gerçekten olmasını istiyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62045-mehmet-topuz-kayseride-kaldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 19-05-2008 17:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |