![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #321 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ayrıca hergün lucesinden,daumuna,borasından servetine,serkanından aureliosuna,alexine kadar da yazan her gün birini getirip öbürünü götürenmde ben değilim okuduğumuz gazete kısaca kolpalığı burdan ha sen burdan başka birşey çıkarmak istiyorsan o ayrı bir konu Konu ferro1903 tarafından (18-01-2007 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
|
![]() | #322 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş’ta mutlu bir Arjantinli ![]() Matias Delgado’nun keyfi yerinde... Beşiktaş’a transfer olduğu günden bu yana sakatlıkların bir türlü peşini bırakmadığı Arjantinli futbolcu, devre arasında tatil yapmayıp çalışmalarını sürdürmüştü. Hazırlık maçlarındaki performansıyla göz dolduran ve Eyüpspor mücadelesinde 90 dakika forma giyen Tangocu eski günlere dönüş sinyali vermişti. İdmanlardaki neşesi ile de dikkat çeken Delgado, dün yapılan idmana kardeşi Martin ile birlikte geldi. Çalışma bitiminde kaleci eldivenlerini giyip kaleye geçen genç yıldız, Martin’in şutlarını kurtarmaya çalıştı. File bekçiliğinde de başarılı bir görüntü çizen Delgado uzun süre kardeşiyle şakalaştı
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #323 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi ![]() Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. kartalhaber.com
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizler inanıp güvendik sana sende bize boşuna güvenmediğimizi göster delgado.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #327 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. Milliyet | ||
![]() |
![]() | #328 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Matias Delgado'ya kardeşi Martin'den tam notBeşiktaş, İnönü Stadı'nda Vestel Manisaspor'u 3-1 mağlup ederken Arjantinli futbolcu Matias Delgado'yu tribünden heyecanla izleyen iki minik göz vardı. ![]() 30/01/2007
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |