![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #332 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni başladık Son iki haftadaki müthiş çıkışta büyük pay sahibi olan Arjantinli oyuncu çifte kupa sözü de verdi. Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında gerçekleştirdiği müthiş çıkışta büyük pay sahibi olan Delgado, "Hocam nerede görev verirse orada en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi. Son iki maçta Tigana'nın orta sahanın sağında ileriye dönük oynattığı Arjantinli futbolcu bu değişimden şikayet etmediğini söyledi. Takım olarak iyi performans sergilediklerini, solda TARAFTAR BAĞIRDIKÇA COŞARIM İyi sonuçlar alındıkça Tigana'ya olan güvenin de arttığını söyleyen Matias Delgado, iki cephede başarılı olacaklarını iddia etti. Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlıkların abartıldığını da sözlerine ekleyen Arjantinli yıldız şöyle konuştu: "İkinci yarıdaki tüm maçlarda hocamın görev vermesi halinde oynayacağım. Kendime çok iyi bakıyorum. Türkiye'ye alıştım. Beşiktaş taraftarı her zaman büyük zaferlere layıktır. Maçta 20 bin kişi 'Delgado' diye bağırdığında performansımı ikiye katlıyorum. Bu büyük bir itici güç oluyor."
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #335 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Maçin başlamasına şurda 33 saat kaldı, Delgado'dan hala bir karın ağrisi, ishal, öksürük, nezle vs. haberi yok. taa antep'e maça mi gidilir mati? dur tahtaya vurayim. ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #336 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mükemmel bir yetenek ricardinho da dahil takımın en iyi çalım atan oyuncusu (özellikle top dururken süper çalım atıyor)... ara pasları da etkili ankaragücü maçındada iyi bir gol attı hadi daha da iyi olur inşallah | ||
![]() |
![]() | #339 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hasreti bitecek Delgado, sezonun 3. haftasında Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçın ardından ilk kez İstanbul dışında bir lig maçı için kadroda. Arjantinli yıldız, sakatlık ve hastalıkları nedeniyle bu sezon ligde ikinci kez deplasmanda forma giyecek.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |