![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #382 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Gözü Trabzon ve G.Saray'da Beşiktaş'ta beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Delgado siyah beyazlı takımın Trabzon ve Galatasaray maçlarındaki en büyük kozu olacak. Uzun bir sakatlık sonrası sahalara dönen ve hâlâ vasatın üzerine çıkamayan Arjantinli futbolcu, "Sakatlığın vermiş olduğu korkuyu üzerimden atamadım. Maçlarda yine sakatlanır mıyım diye zaman zaman tedirgin oluyorum. Bu da benim futbolumu olumsuz yönde etkiliyor. G.Saray ve Trabzonspor maçlarının Beşiktaş için önemli olduğunu biliyorum. Bu iki maç için özel olarak hazırlanacağım" dedi. VAHAP HACIOĞLU
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #383 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Mazeret yok "G.Antep'te iki Konya'da üç puan bıraktık Kredimiz bitti" "Bu hafta deplasman kâbusu da bitmiş olcak". Beşiktaş zor bir döneme Trabzonspor maçıyla başlıyor. Sezonun ilk yarısının çoğunu sakat ya da hasta olarak geçiren Matias Delgado, "Artık mazeretimiz kalmadı. Trabzonspor'u yenerek zirveden kopmamalıyız. Bunu yapacak gücümüz var. Trabzon da çıkışta ama 3 puan bizim olacak" dedi. SERİ YAKALARIZ Arjantinli oyuncu, G.Antep'te 2, Konya'da Fatih DOĞAN
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #384 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | türküyenin en berbat yabancı oyuncularından birisi yazık oldu beşiktaşın paralarına bütün kan emiciler bizim takımda toplanmış, yaptıkları bir icraat yok paralar ceplerinde: Tigana, Runje, Nobre, Delgado, Kleberson ohh walla yattık yerden gelsin paracıklar ne şanslı adamlar ya
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #385 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vallahı trbzon macında kahrettı benı delgado ruzgar esse yıkılıcak gıbı kahrettı bızı ya | ||
![]() |
![]() | #387 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bobo haric tüm yabancilarin gitmesi lazim , hepside para yemeye gelmisler türkiyeye | ||
![]() |
![]() | #388 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar Delgado kendisini maça vererek oynamıyor ve bence kendi egosunu tatmin edip aldığı paraya bakıyor.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
![]() | #390 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hala delgado dan umutluyum yaşadığı sakatlıktan beri kendini bi türlü bulamadı bu bir çok futbolcunun yaşadığı zor bir durum. 24 yaşında bir futbolcu kendini düzeltmesi için çok zamanı var ama bu kritik dönemde takıma katkı yapamaması gerçekten üzücü. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |