![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #442 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | en azından çabalıyor bazı sorumsuz futbolcular gibi sahada dolaşmıyor... | ||
![]() |
![]() | #443 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bravo delgadoo | ||
![]() |
![]() | #444 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu ara biraz kımıldanma var ama bu seferde diğerleri kötü bir türlü hepsi beraber iyi oynayamadı
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #446 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu Fener panikler Arjantinli yıldız, "Biz bu şekilde devam edersek, ezeli rakibimiz panik yapacak. Şampiyonu, F.Bahçe maçı belirler" dedi. Oyun Değil, Skor Önemli Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, F.Bahçe ile aralarında 6 puan fark olmasına karşın, şampiyonluk için kendilerinin daha şanslı olduğunu söyledi. Pazar günü İnönü Stadı'nda seyircisiz oynamalarına rağmen Kayseri Erciyes maçını kazanarak büyük bir avantaj yakaladıklarını ifade eden Delgado, "Her türlü Puan Kaybı Olmamalı Erciyes maçında forvetin arkasında görev yapan Delgado, "Biz böyle puanlar almaya devam edersek, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden biri olan F.Bahçe mutlaka panikleyecektir. Bu dönemde önemli olan tek şey, F.Bahçe ile evimizde oynayacağımız maça kadar puan kaybı yaşamamak. Rakibimizin bize göre daha zor maçları olduğu için onların puan kaybetme olasılıkları daha yüksek. Bu nedenle şampiyonu İnönü'deki F.Bahçe maçı belirleyecektir" dedi. Vahap HACIOĞLU Ligde 3 golü var Tigana'nın en güvendiği isimlerden olan Delgado, bugüne kadar forma giydiği 18 Turkcell Süper Lig maçında rakip filelere sadece 3 gol gönderebildi. 25 yaşındaki genç futbolcu, F.Bahçe derbisini iple çektiğini ifade etti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #447 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Fener maçında şampiyon belli olur bunu bizde biliyoruz ama puan kaybetmeden o maça gelirsek o maçta geçeriz onları;
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #448 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #449 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Golünü attı, formayı verdi ![]() 23.04.2007 ‘Bize antrenör ol!’ Beşiktaş’a altın değerindeki 3 puan kazandıran isim olan Matias Delgado, ilginç açıklamalarda bulundu. Cordoba’yı Arjantin’de oynadığı dönemden tanıdığını söyleyen Tangocu, “Oscar İstanbul’a her geldiğinde ailece görüşürüz. Maç öncesinde de konuşup, ona gol atacağımı söyledim. Sözümü tuttuğum için mutluyum, formamı da ona hediye ettim. Zaten 90 dakikanın sonunda beni ilk tebrik eden Cordoba’ydı. Benim önerim, futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş’a gelip kaleci antrenörlüğü yapması” dedi. ‘Akıllar karışık’ Artık toparlanmaları gerektiğini dile getiren Matias Delgado, “Şampiyon olmamız için kazanmamız gerekiyordu. Ancak maçın ikinci yarısında tam anlamıyla kendi sahamıza hapsolduk. Bu durumun oluşmasında, Fenerbahçe karşılaşmasını düşünmemizin de etkisi vardı. Artık Antalyaspor’u geride bıraktık. Herkesin aklında kötü futbol kaldı ama ben tüm kalbimle toparlanacağımızı ve daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Arjantinli yıldız, maç bitiminde mutluluğunu eşi ve çocuğuyla paylaştı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #450 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten şık ve zor bir goldü,klasına yakıştı,son haftalarda iyi de oynuyor,çizgide verimli değil,serbest oynamalı,ama bu sefer savunma gücümüz zayıflıyor,zamanla oturacak bu takım,ben inanıyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |