![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gs de olsa milli takımdaydı şimdi serdarı almak için birini kesicek bizden muhtemelen ibrahim üzülmez yada rustu ben artık serdara buyuk bir yıldız diyorum olmsı gereken hersey var eksik yok bi tek tecrübe umarım baska yollara sapmaz bole gider bu yolun sonu real madrid | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Biri maçtan sonra bayaa bi duygulanmış herhalde ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Valla çok mutlu oldum, bide böyle genç yıldızlarımızn güzel oyunları baya mutlu etti biliyon mu ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gençlerin bu performansı en gururlandırıcı şey Ertuğrul hocamızın önderliğinde bu genç kadroyla büyük işler başaracağız bundan hiç şüphem yok... Ayrıca serdar bence de milli takımda olmayı hak ediyor bu kadar mücadeleci ve üst düzey tekniğe sahip bir oyuncu zaten ne kadar istemeseniz de zorla kendini o takıma aldırtır terim çok kasmasın o yüzden... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umarım sol kanada çekerler serdarı..dikine bindirmeleri muhteşem özellikle içeri de çok güzel katediyo ayrıca ters kanat da oynadığı için o bölgenin adamına da ters geliyo çok güzel işler yapıyo sol da umarım oraya kaydırırlar serdarı ve çok çok gol kazandırır bize o bölgeden serdar.. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok seviyorum serdarı ancak bir şeye iyice gıcık oluyorum..... saçı sakalı ile gitgide ayhan ********ine benzemeye başladı.... bu konuda herkes hemfikir ise bunu dile getirip serdara ulaştıralım....benzemesin o ********e..... Konu tekirdagli tarafından (05-09-2007 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |