![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Almayalım tabide bu zamana kadar alanda yoktur inşallah.Medyanın büyük bir oranı onların elinde,hatta televizyon kanallarında bile bu böyle.Almayalım,alanada aldırtmayalım...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlara inat şampiyon olmak lasım.. bakalım o zaman manşete bizi yazmamak ne demek oluyomuş ...
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar daha dün arkadaşımla konusurrken,ts marcelinho yu aldı,yarın baş sayfadan ts yi haber yaparlar dedi.bende bu lafına başladım gülmeye.i arkadaşa dedim ki ts üç büyükle maç oynamasının dışında türk basın tarihinde ne zaman baş sayfa oldu diye gülerek alaycı şekilde takıldım.sonra lafıma devam ettim. BEŞİKTAŞ ı bile ayıp olmasın diye ayda yılda bir baş sayfaya taşıyolar. yarınki baş sayfa manşeti febeler r.carlos veya crespo yu alıyo diye koskocaman bi haber yaparlar,BJK-gs maçını ve ts nin bu transferini köşelerde ufacık bi yer ayırır en arka sayfa veya orta sayfaya koyarlar dedim. gercekten aynen düşündüğüm gibi olmus. artık bu serefsiz medyanın febe yalakalıgını ezberledik. onun için pek işim olmuyo taraflı gazetelerle!! hepsinin ALLAH belasını versin ... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar..! öteki kardeş sitelerde yazıp çiziyoruz.. ve şu sıra.. milliyet şerefsizlerinin.. çıkardığı bir şike kolpası var.. akılları sıra.. rize maçında.. bazı futbolcuların.. yaptığı sözde şikeyi..( ki.. yapmışlarsa da kendilerini bağlar. bizi değil.. ) akla gelmez kelime oyunlarıyla ve cambazlıklarla.. Beşiktaş kulübü yapmış gibi göstermeye çalışarak terbiyesizlik ediyorlar.. öteki sitelerden birçok arkadaşımızla karar alıp... başta.. gazete yönetmeni derya Szak beye ( kendisi Beşiktaşlı ve kongre üyesi de olduğu için. ) ve öteki şerefsizlere mail. ve fakslar çektik.. bunu hepimizin yapması lazım.. ayrıca.. bu gazeteler ve bağlı medya kuruluşları.. ( cnn türk... kanal d.. vb ) ve her kim şerefsizlik ediyor ve edecek ise Beşiktaşımızaa.. her maçta büyük tepkiler ile onlara derslerini vereceğiz..! ve gerekirse.. İnönüde basına yer yok..!!!! diyeceğiz.. Haftaya ligler başlıyor. bu işi ertelemek yok.. onlara da inönüyü dar edeceğiz..!! sevgilerimle.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben artık spor gazetesi almıyorum. Eskiden fanatik alırdım. Artık siteden takip ediyorum. Daha doğru en azından yalan haberlerin foyası kısa zamanda çıkyor burada ![]() Gazete olarak vatan tercihimdir...
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ARKADAŞLAR BU TARAFLI GAZETELERİ AYLARDIR ALMAYI BIRAKTIM. RİCAM; KÜFÜR ETMEKTEN DAHA İYİ BİŞEY VARSA BU GAZETELERİ ALMAMAK VE ALAN ARKADAŞLARINIZIDA UYARMANIZDIR. BEN GESELİ VE FEBELİ ARKADAŞLARIMIDA UYARIYORUM SÜREKLİ ALMAMALARI KONUSUNDA. ONLARI APTAL YERİNE KOYAN MEDYA SAÇMALIĞINA PRİM VEREREK BUNU KABULLENİYORLAR. AKILLI TARAFTARLAR ARTARSA MEDYA DA USLÜBUNU DÜZELTİR. HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN. UTANÇ MEDYASINA SON! | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ya salakları kandırmak için atıyorlar o başlıkları bu mallar da inanıp gazeteyi alıyorlar ......aylardır gelemedi gitti carlos ![]() ![]()
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |