![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #251 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İddia ediyorum ki gelince göreceğiz..o ağzımızın suyunu akıtan Geremi, Ernst ' den daha teknik değil..
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #252 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() Öbürler gitmene istemiyorlar cünkü cok iyi ve Defansi cok saglam tutuyor..coguda almanyain en iyi ön liberösü diyorlar ama giderse 5 miliondan asagi satilmasin diyorlar...!! ![]() Ve Ruttende pek sicak bakmiyormus Ernste cünkü Engelaryi twenteden almislardi ve baya bir para verdiler ..kötüde oynasa onu oyantir... Edit: Ve bazilari Delgadoyu istiyorlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Bjk-Deniz tarafından (30-01-2009 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #253 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Engelaar'da iyi, ama yanılmıyorsam bu sezon Ernst ondan daha çok oynadı...Neyse yaa, gözümüze mi inanacağız onlara mı.. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #254 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık gece haberlerini beklemek lazım gelişme duyabilmek için. Ama yarından önce daha ciddi bir haber geleceğini sanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #256 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Müthiş bir transfere imza attı yönetimimiz..Ben şahsen Ernst'in geleceğine pek ihtimal vermiyordum ama helal olsun yönetime.Ernst veya Geremi'den biri gelsin diyordum.Ernst'i daha önce birçok maçını seyrettim çok çalışkan, hırslı bir futbolcu.Bence çok işimize yarar.Alman milli takımında oynamış olması da cabası.Bazıları beğenmiyor, neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.İniesta'nın, Essien'in gelecek hali yok ya.Dua edin adı sanı duyulmamış sıradan bir adam değil.Gelince herkes görecek ne kadar iyi transfer yaptığımızı.Hayırlı olsun camiamıza, yarın açıklanır herhalde resmi siteden... | ||
![]() |
![]() | #258 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 saattir Alman Spor gazetelerini araştırıyorum malesef bağımsız kaynaklı yeni denilebilecek bir haber yok tüm haberler Türkiye kaynaklı genellikle Ntvspor gösterilmiş kaynak olarak. Yanibir delinin attığı taş ta herkesi ayağa kaldırmış olabilir. Ancakböyle güçlü bir haber trafiğinin ardından seriçin apar topar sözleşmesinin feshedilmesi herşeyi ortaya koyuyor gibi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #259 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu iş artık bitti bence bayern maçında spiker bile söyledi
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |