![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | yönetimni yaptğı nadir doğru işlerden bi tanesi hayırlı olsun hepimize. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alındıysa hayırlı olsun alman liginden alınmışsa ve de almansa yararı olur en azından alman disiplini ile etişmiştir bu bölgeye ihtiyaç vardı ama sol kanat beni düşündürüyor. hayırlı olsun. ama demiröen denizli olduğu sürece bize messi gelse ne yazar o ayrı
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | nazi disipliniyle yetişdiyse harika ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado zor çıkar bi daha sahaya artık bence.. Çıksa da randıman vereceğini sanmıyorum artık.
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
Ernsta gelince yasi 29 (otuz degil). Düz bir oyuncu ama her takima lazim. Ikili mücadelerde basarili. Cok riske girmeyen ama orta sahayi toparlayabilen bir oyuncu. Bu yönden bizim takima katki saglar. Gol yollarinda pek de basarili sayilmaz (zaten gol atsin diye alinmiyor). Cok nadir sakatlaniyor. slmlar | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | delgado 1 hafta sonra dönüyomuş italyadan tedavi bitmiş naberr ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet tedavi bitiyor ama en az 2-3 ay topa dokunamayacak diye biliyorum.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |