![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence pişman olmayız böyle bir transferden. gs gidip alman 2., 3. liginden oyuncular aldı, bunları yıldız diye lanse ettiler. şimdi Erkanı küçümseyenler çıkacaktır, aldırmayalım. Takımda doğru düzgün sağ kanat oyuncumuz yok. (Ekrem de Serdar da kendilerini solda daha iyi hisseden oyuncular, Holosko zaten anca sağ-forvet oynar. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tanimiyorum bu futbolcuyu insallah iyi cikar ve takima katkisi olur.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Futbolcuyu tanimiyorum gercekci olmak gerekirse ama sunuda unutmayalim yurt disinda altyapi cok farkli, bu adam bikere disiplinli ve kendine bakan bir topcudur. umarim geldikten sonra simarmaz. insallah'da transfer dogrudur eger tabi hayirli ise
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yetenekli oyuncu ama kendisinden beklenen çıkışı yapamadı. 23 yaşındaki oyuncu artık geleceği noktaya gelmiştir kendisinden çok büyük bir gelişim beklemek iyimserlik olur. Erkan a gelince Türkiye şartları için iyi bir oyuncu, sadece sağ kanat oynamıyor. Dendiği kadar da çok yönlü değil. kendisi ile ilgili 2 sene önce hazırlanmış bir raporu okumuştum o raporda beklenilen düzeye gelemediği yazıyordu, ama şu andaki durumunu bilmiyorum. Bu yüzdende kuzey futbolu ile raporlama yapan arkadaşlarla konuştuğumda ise işe yarar ama çok şeyde beklemeyin dediler. Özetle, alınması yararımıza olur ancak muhteşem bir oyuncuda beklemeyin. Birde bahsedilen fiyata ve bahsedilen şartlarda alınabileceğini sanmıyorum. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yeri değil ama Toni de, İlhan Mansızda 27 sinden sonra yetenek kazanmadılar. Sadece yeteneklerini ortaya nasıl çıkaracaklarını öğrendiler. Yeteneklerini ortaya koydular. Toni yetenek olarak kendini çok geliştirmedi, hala ağır ama kusurlarını kapatıp, nasıl çok iyi olacağını öğrendi. İlhan'da öyle. Yetenek olarak çok gelişmediler sadece yeteneklerini ortaya koydular. Erkan iyi oyuncu. Adapte olduktan sonrada iyi işler yapacaktır. Yalnız bu dediklerim Türkiye şartlarında. Kuzey de yetiştiği için Türkiye ye adapte olması biraz zaman alır. Beğendiğim bir transfer. Ekrem den daha iyidir. Gelelim diğer tarafa iyi bir çıkış yapabilir ama beklentiniz çok büyük olmasın. Özetle Gazetelerde yazdığı gibi bir dünya yıldızı beklemeyin yada Erkan'ı geleceğin yıldızı olarak düşünmeyin. İyi işler yapmaya aday bir oyuncu olarak düşünün. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isveç gazeteleride doğruladı bu haberi..cumartesi imzaya gelecekmiş.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş hyrlı olur beşiktaşımıza yarar sağlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |