![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya dün akşam uyuz uyuz konuştu zaten yok faul değil yok kart değil izleyenler farkettiyse ilk baita siz cevaplayın sonra ben cevaplıcam diyor sorulara bunun anlamı siz söyleyin ben sizin zıt fikrini sölücem resmen uyuz oldunm ya yok yanındakilere sorular soruyo garip onları küçük düşürmek için.Adam mhk başkanı yani hakemlerin hocası adam kurallarla bu krmızı diyo o tutturmuş sarı mzereti ise yandan dalıyo adam sakatlanmazmış lan adamın bacağına gelse adamın bacağı kırılır be hem illa sakatlanması lazım hem zaten bu maçta delgadayu sanki sakatlamaya çalıştılar gibi geliyo bana hadi hayırlısı | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende gece gece izledim izlemez olaydım saten program yalandan yere kavgayla bitti reytng olsun die bunlar hep yalancı yaw bizim kazıma bile sen fenerlisin dedi baktı kaldı sapıttı mal herif azının payını veremedı orda.. ne biçim yazarlık bu ben olsaydım orda kaç maçtan bi willa yaptırdın die sorardım ona ama.. neyse hade
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | belki tumer futbolcu olabilir ama ne demis ATATURK sporcunun zeki,cevik ve ahlakli olanini severim tumer once efendilik ogrensin nerdeyse ben dogustan fenerliyim diyecek nelerde konusuyor yok seyirciler beni sevmezdi yok yonetim ilgilenmedi eger tumer tumer olduysa BESIKTAS in sayesinde oldu insan ekmek yedigi yeri unutmaz ahmet cakar konussun onunda hakemligini biliyoruz gorecegiz kim daha iyi | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben bir parca gordum tam nobreye yapilan faulde kazim kanat sari kartlik hareket yok diyor bazen supeleniyorum adamdan resmen tolga indirdi adami direk sari kazim konusuyor sari yok diye bulen yavuz,sunucu,ahmet cakar sari diyor birde songun yaptigi neydi delgadoya arkadan yaptigi adam direk kirmizilik hareket cincon sahada 12 kisi oynadi | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gs sarayli oyuncularin her zamanki hali hasanin hakemi bir dovmedigi kaldi ha birde ayhan var allahtan gec girdi sabana ne demeli utanmadan kendini yere atiyor ayip ayip yasindan utan be adam | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Boş verin gençler yormayın kafanızı.Tümer ve Sergen tek tek bazı maçlarda süper olabilir ama Delgado tüm sezon aynı futbolu oynuyor.İstatistikler asla yalan söylemez.Tümer ve Sergen asla yıldız değildir.Bu yorumları onlar gitmeden önce de yaptım.Her sene 3 5 tane önemli maçta iyi oynayarak taraftarın gözünü boyadılar (sergenin 100.yıl performansı hariç).Beşiktaş onlardan kurtulmak ve gelecek vaadeden adamlar almakla çok doğru bir hareket yapmıştır.Senelerdir süper 10 numaralarımız var diye başka adam almadık.Bu beyefendilere bel bağladık ve hiç bir şey kazanmadık.Hayatı sorun olan ve 3 maçta oynayan Tümer'i takımda tutacağıma her şekilde Delgado'yu tercih ederim.Ahmet Çakar bey bunu göremiyorsa ben futbol adamıyım diye gezmesin ortada.Onun tek amacı muhalefet. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |