![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet ama dışarıya verilen paraların haddi hesabı yok bu riske girersin eğer ki tutarsa ronaldo prestij artar şampiyon yapar herey olur zaten parasını forma ve kombineden çıkarır merak etme ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEnce süper transfer olur, hele kendini bulursa ucurur bizi, forma satisindan parasi cikar zaten ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bitmiş ronaldo yerine carew tercih edilmeli ..
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya arkadaşım adam beşiktaşa gelirse sen gollerine sevinme tamam mı adam gelcek golleri sıralıcak o zaman deme süper adam yaa diye tamam mı hani alıncağı kesin değil zaten keşke alınsa ama sen ronaldo geldiğinde nasıl sevinebilceksin bilmiyorum yanii
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ın aldığı her oyuncuyu beğeneceğim diye bir şey mi var...İhtimal bile vermiyorumki zaten ben bu transferin olacağına, Denizli yapmaz bu kadarını da...Hadi olur yaa, gelir bize, sıralar gollerini, bende tükürdüğümü yalarım, bu kadar basit... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | zago bızım efsanefımız...ronaldoda besıktasımıza muthıs bır hava katacagına ınanıyrm | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |