![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Uğur kapatacak tabi! çift önliberonun başlıca espirisi budur. biri kendine yakın olan kanattaki boşlukları kapatır diğeri savunmanın önünde pozisyonunu alır. 2 si de savunmanın önünde çakılı mı oynar sanıyosun??? E. Sağlam'ın suçu var diyen kim? adam tek mağlubiyet aldı bu sistemle. o da kişisel hatalar yüzünden özelliklede g.zanın!!! topuzu şu kriz döneminde kesinlikle 10 mio nun altına satarlar. zaten topuz da süper bi sezon geçirmiyo. tabi ki 2 bek oyuncusu da giden gelen süper adamlar olsa biz de isteriz heralde. ama elinde bu adamlar var ve de bu malzemeyle mantıklı bişeyler olabiliyo bi kaç iyi transferle. yok o yetersiz bu yetersiz dersen kusura bakma ama sen o zaman barcelonayı falan tutman lazım. bekler yetersiz diyosun, nobre yetersiz diyosun, uğur serdar iş yapmaz diyosun ee bi de oyun kurucu diyosun. kaç adam etti? 6 !!! allah bilir sen rüştüden de memnun değilsindir. ee o zaman?? | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben çift forvet olarak oynuyorlar diye biliyorum ama neyse... O zaman sizde hem 4-2-3-1 deyip hemde bu futbolcuları oynatıp bir şey beklemeyin.. ![]() E.Sağlam bu sistemle oynadı mı oynamadı mı?Peki başarılı oldu mu?Bana göre olamadı, sence de olamadıysa neden olamadı?Olduysa da diyecek bir şeyim yok zaten... | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu Henry forvet gibi oynuyor, gibisi fazla hatta, Del Piero da öyle, en azından ben böyle izliyorum, böyle biliyorum...Sen bunları deyip bizim Tello'yu, Topuz'u bunlar gibi tek forvetin arkasına koyarsan katılamam bu dediklerine maalesef...Ama saygı duyuyorum görüşüne tabii... | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
E.Sağlam kalsa şu an liderdik! yani en azından Denizliden 50 kere daha iyiydi. Tabi ki seni mourinhodan aşası kesmez.. keşkeeee biz de isterdikk.... "..Senin oyunun iki yönünü oynayabilen 2 oyuncun yoksa nasıl çift ön libero oynayacaksın Allahaşkına?" hem böyle diyosun hem de Riquelme alınsın diyosun. bu nasıl bir çelişki? tek yönlü oyuncu değil mi riquelme??? neyse... bu kadar yeterli.. saygılar selamlar.. | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
bak 4-2-3-1 oynayan takımların forvet arkası 3 lüsünden 1'i muhakkak forvet özelliklidir. sana saydığım takımlarda henry, raul ve del piero. bizde ise holosko. gözünü seviyim haklıya haklı de haksıza haksız... | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne demek istediğimi anlamadın...Riquelme'yi Topuz'un yerine dedim ben, Topuz'u da Uğur'un yerine, yanındaki Serdar da olabilir Cisse de, ama Marco gibi bir adam olması lazım...Yanii şunu demek istedim...Rüştü-Serdar-Zapo-Sivok-Caner -Topuz-Serdar- Holo-Riquelme-Tello- Nobre...4-2-3-1'e itirazım yok, bu sisteme uygun oyuncuların varsa oyanrsın, çok da güzel olur, ama sana göre bu tür oyuncularımız varmış, bana göre yok, burda ayrılıyoruz zaten...Bide demişin E.Sağlam olsa çok daha iyi olurduk, evet olurduk, ama bu 4-2-3-1 sayesinde değil, hatırlayın bi bakalım o dönemdeki maçları, 60'a kadar pozisyon olmuyordu yaf, sonra Nobre giriyordu ikinci forvet olarak pozisyonlar ve goller geliyordu, bu kadar basit.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi Holosko bu sistemde oynadı E.Sağlam döneminde, gördük neler olduğunu, yapamadı işte, belkide diğer oyuncular yüzünden, ortasaha daha iyi olsa olabilirdi ama o zaman olmadı işte...Haklıysan haklı derim abi, ama ben böyle düşünmüyorum diyorum sadece...Sen Uğur-Serdar olur diyorsun, ben hayatta olmaz diyorum...Ayrılıyoruz bazı yerlerde yanii... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu kadar basit he? o zaman sana bu kadar basit geleni efsane türk teknik adam denizli niye yapamıyo???? madem bu kadar basit? benim iddaam bu kadro çok kötü bir kadro değil. 1-2 takviyeyle şampiyonluğu sonuna kadar kovalar. sana göre 5-6 adam lazım. hem alacak paramız yok hem de öyle bi transfer piyasası yok ne yazık ki.. hem de takımın uyum gibi bir problemi var. çok fazla adam değişikliği daha da kötü etki yapar hele ki sezon ortasında.. | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
kaldı ki holosko vestel de genellikle 4-3-3 sisteminde sağ forvet olarak oynuyodu... adam nokta santrafor falan değil ki zaten.. | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sezon ortasında demedimki yaf...Ben sadece hayalimdeki şeyleri söylüyorum.. ![]() ![]() Aurelio-Xavi demeyi bilirsin elbette, ama Topuz- yanına da bi tane adam akıllı bir yabancı alırsak olur işte, Xavi olmasa da olur, yok mu yanii Dünya'da hiç...Holosko Sağlam gittikten sonra ne oldu, hiçbir şey olmadı, ama ben onu demiyorum, senin dediğin sistemde Holo oynadı ve neler olduğunu gördük diyorum, herkezde bunu eleştirmişti zaten, çünkü uyum sağlayamamıştı oraya, sağlar mıydı ileride şüpheli tabii... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |