![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam işte ne güzel söylüyorsun.gol atmak için sağlı sollu göbekten, kısacası bir futbol takımının ofansif unsurlarının güzel işlemesi gerekiyor.ama bizim kanatlardan zafımız var.onu da hallettik mi. forvet oyuncuları daha cok gol yada gol pozisyonu bulabilecek.takımda hava topları yada kafa toplarını cok iyi kullananlar var. nobre i.toraman. youla baltası kafa topuna cıkamazdı mesela.orta sahada da kleberson defansif kalıyor.cok ta top kaptırıyor bu sıralar.dediğin gibi orta sahada malesef traslıyo gibi.sergen ayarında derleyici toplayıcı adam lazım.deldagoyu bekleyecez görecez bakalım | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki kanat adamı değil ki arkadaşlar baki stoper özellikleri olan bir oyuncu sadece sol ayağını kullanıyor diye ondan sol bek yapmaya çalışıyorlar o kadar. Iyi niyetli ama o yerin adamı değil. İbo ya gelince kimler geldi kimlr geçti o hep buradaydı o bizim delimiz | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben gene kaptan diyorum baki futboluyla bana güven vermıyor sadece bana değil birçok kişiye güven vermıyor ama herkes ıstedıgı gıbı dusunsun son söz jean tigananın
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün zaten 9 kişi oynadık baki onlardandı bizden değil rakiple tek pas yapıyo.gokhan guleçinde varlığı yokluğu belli değil.bu ikisini bjk de görmeye tahammül edemiyorum .baki niye alındı anlamıyorum yaaa g.birliğinde zaten yedek ti o bizde 11 oynuyo.seyir zevkimi bozuyo bu 2 futbolcu benim ikiside hiçbir anadolu takımında düzenli olarak 11 oynayacak kapasiteleri yok .gerçekten beşiktaşın furbolcusu değil bunlar arkadaşlar belki gokhan guleç konusunda bana çok kızacaksınız ama gerçekler boyle o adam yetenek kısırı biri. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Gokhan g.antep de yedekti bize geldi dogrudan ilk 11 de oynadi! bi kac gol atti herkes ona inandi ama simdi halını goruyoruz,Gokhan bizim yedegimiz bile olamaz!!
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |