![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana otoritesini sarsmamak istiyor işte,o yüzden daha yeni gelen adamı ilk 11 oynatmaz bence,ama ikinci yarı oyuna alır.Yönetimde iyi bir iş yaptı tabi hemen oynamasını isteyebilir ama tigananın istediği olur,takımın hocaso o..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | dünyanın hiç bir yerinde böle düzmece haber yapılmıyordur. bizim hakkımızda tek bir satır haber yapmayın istemiyoruz.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arakadaşlar bu basının bu tür haberlerine inanmayın.Ben Bu haberi spor3.com dada okumuştum.Gerçi Orayada yazdım yorumumu ve dikkatimi çeken şeyi ama yayınlamadılar.Şöyle izah edim.. "..http://www.spor3.com/fb_teams.php?fb_teams_id=1" Bu eziklerin Url si. "..http://www.spor3.com/fb_teams.php?fb_teams_id=2" Bu gese ni Url si. "..http://www.spor3.com/fb_teams.php?fb_teams_id=3" Bu da Beşiktaşımın Urlsi. Diğer takımların Urlsi de 3-4-5-6..... diye devam ediyor. Anlatmak istediğim "..fb_teams.php?fb_teams_id=" bu ne oluyor. BU BASININ YAPTIĞI HABERLERE İNANMAMIZI BEKLEMESİNLER.. Konu h.tlk.bjk tarafından (25-08-2006 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
football teams yada ezik teams fb ![]()
__________________ B e ş i k t A ş k | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim biraz popülist yaklaşmış gibi görünüyor onlarda haklı aslında ilk maçını inönüde oynasın taraftarı mutlu etsinler coşku dosun istiyorlar. Adamda hazırsa niye oynamasın ki, baksanıza hazır geldim maç eksiğim yok falan demiş adam. Sırf kapris yapıyorsa tigana yapmasın zaten 18e almış. İşallah 11 de çıkar. yada erken girer.(Hazırsa tabi) Allah kaza bela sakatlık vermesin.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bunlar var ya..ne kadar pislik insanlar...çekemeyince yaptıkları haberlere bak...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ricardinho yok Beşiktaş teknik direktörü Tigana, Ricardinho'yu maç kadrosuna almadı. ![]() Fransız teknik adam, yöneticilerin tüm baskısına rağmen Ricardinho'yu maç kadrosundan çıkardı. Başkan Demirören'in "Konyaspor karşılaşmasında Ricardinho'yu sahada görmek istiyorum" sözlerine bir hayli sinirlendiği öğrenilen teknik direktör Tigana'nın, "Ben bir kez antrenmana çıkan futbolcuyu sadece şov amaçlı sahaya sürmem. Bu takımdaki dengeleri bozar. Bundan sonraki haftalarda performansını beğenirsem kadroya alabilirim" dedi. Beşiktaş yönetiminin ağır topları Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun durum değerlendirmesi için maç öncesi biraraya gelecek. Gelişmeler Kartalhaber.com'da.
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |