|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-08-2006, 14:51 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 |
Trabzon'da Yattara şoku! Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan alınan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın MR'ı çekildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, alınan MR sonucunun ardından yaptığı açıklamada, Yattara'nın 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını söyledi. Güney, Yattara'nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildiğini belirterek, ''Yattara'yı, tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. turunda Osasuna ile yapacağımız maça yetiştirmeye çalışacağız'' dedi. Böylece Gineli futbolcu, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yattara, sakatlığı nedeniyle de Gine Milli Takımı kampına da gidemedi. Bordo-mavili futbolcunun, sakatlığı nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu belirtildi. 28.08.2006 Kaynak : AA | ||
|
28-08-2006, 14:54 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | walla üzülsem mi sevinsem mi bilemiorum izlemek isterdim onu (walla trabzonsporu izliosam bi yattara için izliodum bide marcelinho alınınca onun için izliodum.. ) ama yinede beşiktas için çok süper oldu yattarayı tutmak ayrı bi meseleydi walla..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
28-08-2006, 14:55 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | baki gözünaydın
__________________ Besiktas JK . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |