![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Guest
| tamamen takımı karıştırmak için yapılan bir senaryoydu... bazı arkadaşlarda gitsin falan diye tamamen geldiler bu oyuna... bizim şu durumda bir oyuncumuz bile gitmemeli 3 kulvarda da iddalı olmak için... KLEBERSON'un gideceğine inanmıyordum... KLEBERSON'un bu takımda olması beni mutlu ediyor... | ||
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kleberson'un gitmeme kararı , bizler için güzel görünsede... sezon başı performansı çok düşündürücü... umarım... gerçek kimliğine en kısa zamanda kavuşur ve uzun yıllar formamızı giyer... ama bu sade futbolla değil... yaratıcılıkta beklemekteyim...Yeni transferler performansının artmasını sağlar... | ||
| |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitmemesi de lazım zaten,Beşiktaş taraftarı onu çok seviyor ve güveniyor,takımdaki dostluk havasının da mimarlarından,en önemlisi adam bir marka,formunu da yükselttiği takdirde hiçbir sorun kalmaz | ||
| |
| | #8 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ve sözleşmeyi uzatmak istiyormuş (yönetime msj verdi yönetimde inşallah uzatacaktır) git-mi-yor gi-de-mez eziklere attığı gol hala aklımda bu senede çakar bi tane spiker yine kleeeeebersonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muhteşem bir gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll harika bir gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll bjk eziklere karşı kaıköyde 3_0 öne geçti dk 54 diye bağırır (kalede mi tabi ki baki ) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |