![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | belge sahte | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adamin boyu yetiyo defansin göbegi icin... 1,92 lik kapi gibi defans, ne güzel iste! Hem oyun kurma özelligi de var ayni Sivok gibi, arkadan öne dogru sisirilen toplar göremiycez artik herhalde... Insallah gelir!! | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sivok'u kimse gönderemez herhal bu takımdan..Öyle bir beyin mevcut değildir ![]() Papa'ya gelince; iyi bir oyuncu olabilir ama bizim stoper sıkıntımız yok..Toraman - Sivok ikilisi hayli hayli götürür savunmayı...Yabancı alacaksak kanatlara, beklere alalım..Guaye'ye fln gerek yok.. Konu İbodaca tarafından (08-06-2009 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelirse sevinirim.Ama Zapo kiralanmalıdır. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim izlediğim bikaç maçında 10 numara oynadı.Sağlam bir oyuncu.Bizim ligde geçit vermez.Avrupada da çok işimize yarar.sivoktan da zapodan gökhandan da çok daha kaliteli.Bence alınırsa çok iyi bir iş olur.Faydasını tartışmasız herkes görür. | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence iyi oyuncu ama şampiyonlar ligi standartlarındamı emin değilim | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sivok deılde zpo kıralanabılr | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Zapo gidicek (kira veya bonservis) ve yerine bu arkadas alinacak gibi gozukuyor... Ben gecen sene 4 yada 5 macini izlemistim ve cok begenmistim... Hatta bizim maclarda hem Boboyu hemde Holoskoyu ezdi... Servetin biraz daha guclu ve atletik olanini dusunun... Ama teknigi cok iyi degildi... Bu arada benim merak ettigim bu belgenin nasil medyanin eline dustugudur... | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baya bir is yapar bizim takimda basarilida olur fiziyi zaten korkunc hem bir siyah futbolcumuz olur oda güzel olur
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |