![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | elinden almak ifadesi ne kadar doğru bilmiorum ama artık febede adı geçen kimseyi alamayacakmışız gibi gelior bana ilginç ama ;( iiki kupalı şampiyon takımın taraftarıyım ama sanki iki üç gündür gol yemiş maç kaybetmiş gibi hissediyorum başkan bence 90+2 yi oynuyosun uzatmada da olsa bi gol at öle bi gol olsun ki yenilsek de önümüze umutla bakalım ![]()
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baikana resmen yalamalık yapmış adam yazıda saçmalamış bu başkandan bişi olmaz adam 6 senedir takımın içine etti ya her sene rzilliklerin sonu gelmedi..
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | AYNENS katılıyorum al özeri ezikler sussun
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuz olayı bence büyük fiyasko. eğer klübüyle anlaşmadan açıklamsalardı almıştık bile. kayseri eziklere geçen pzartesiye kadar süre vermiş,açıklamsaydık topuz onlara imzalmaz ve biz klübüyle anlaşırdık.. tevez ve saha yazılıyo ama ikisinide alabaliceğimize kesnlikle inanmıyorum... 30 yaşındaki nihat ı bile alamıyoruz. derbi maçı kaybetmiş,hatta fark yemiş kadar ğzgünüm iki gündür.6 sene sabrettik ,sevinemedik bile. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuza çok büyük para verilmesi yanlış olurdu zaten muhteşem ötesi bir adam değil topuzu alamamaya çok üzülmüyorum ama taraftarın beklediği şöyle şampiyonlar ligine yakışacak bi transferle ilgili düzgün bir adım yok bizim sıkıntımız orada o yüzden topuzu fenere kaptırmak herkese çok ağır geldi... şu hafta mesela riise gelse topuz olayı tamamen unutulur o yüzden yönetim elini çabuk tut şampiyonlar liginde isim yapmış 3 oyuncuyu takıma kazandır (umarım fink te son dakika sorunu çıkar ve alınmaz onun yerine dünya klasında bir oyuncu alınır)
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |