![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu takım tek forvetli sistemde oynamalı zaten.Nobrenin harika bir forvet olduğunu düşünenlerdenim.Hava hakimiyeti,gücü,top ona çok gelmesede hep oyunda oluşu,ilerde top saklaamsı ve bitiriciliği ile bence beşiktaşın şu anda en değişilmez oyuncusudur,heleki yedekleri bobo-güleç ikilisi olursa nobre inşallah kalan 30 maçtada oynar demekten başka bir şey yok.Şu konuda artık sonuna kadar eminim mehmet sedef bu takımda oynamayı bakiden çok daha fazla hakediyor ve inşallah tigana bu ısrarından vazgeçer,hem ileri çıkabilen hemde yavaş yavaş savunma yapmasınıda öğrenebilen,diğerlerinden altyapıdan geldiği için kanımca daha başka bir gözle bakılması gereken bir adam ve artık onu kadoda görmeliyiz.İki önliberodan yanayım.Dediğin herşeye aktılıyorum ama koray konusunda asla.Bu adam ne kadar iyi gözüksede bizi çok maçta yakacak.Koray'ın 4-4-2 de tandem rolu üstenmesi bence çok büyük bir risk,ve bu risk ile bomba elimizde patlaaybilir.Koray savunmada ancak süpürücü görevini yapabilir ve rıza zamanında 3-5-2 nin tam ortasında ronaldonun yaptığı gibi bu görevi çok güzel eyrine getirebiliyordu ama Toroman varken onu göbekte oynatmak çok çok büyük hata bence.Toraman gibi benim türk oalrak gördüğüm en iyi stoperleren,güçlü,iyi zıplayan,tackling olarak cannavaro tarzında olan harika bir adamı devşirip bek yap korayı göbekte oynat aklım almıyor,koray önliberoda klebersonun aynında oynamalı,tabi fahriyle olan forma mücadelesini kazanırsa.Serdar kurtuluşun şimdi olmasa bile birkaç hafta sonra kesinlikle bu takımda yer almasını bekliyorum,ve çojk çok büyük hizmetler vereceğine eminim,çok iyi orta yapabilen ve zamanında müdahale edebilen bir adamdır.Geçen sene bursa maçlarında izlemiştim ve gözüme abatn tek adamdı nerdeyse.Birde şunu söyleyeyim hazırlık maçlarını kaybetmek çok hoşuma gidiyor,en azından hoca ne yapması gerektiğini biraz daha anlar,rico-kleb-delgado-burak 4lüsü uyumu sağlarsa çok kral takımız ne oluursa olsun...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aydın ı zamanında hertha berlinden aldık yanlış hatırlamıyosam. gelecegin yıldızı olarak lanse edildi. daha bir tane resmi maçta göremedik. adamı paf takımında oynattık. üzülmezi kral yaptık. bence bu zamana kadar bi sezonda 3-5 maç oynatsaydık bu çocuk şimdi sol kanatta üzülmezin yerine oynayabilirdi. antalya maçında çok iyiydi. birde serdar özkan. en son gördüğümde cılız ve fiziği olmayan bi çocuktu. şimdi bi baktım tekniği çok iyi ve antalya maçında güzel oynadı hiç sırtmadı. fiziğinide vücut çalışarak gidermiş. inş. serdar özkana da forma şansı verilir. yani bu gençlere her maçta forma verilsin demiyorum ama maç 2-0 3-0 ken hiç olmazsa 15-20 dk. oynamaları klendileri için çok iyi olcaktır. bu sezonki kadroda aydın ve serdar ın ismininde altının çizilmesi lazım bence... | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | heh şunu unutmuşum onuda söyleyeyim arkadaşın dediği gibi aydını çok büyük yetenek olarak aldık ve galiba yamulmuyorsam geçen sene kiralık verdik.Bu sene tigananın onu kullanacağını düşünüyorum,genç yetiştiriyorsa görelim numaranı mösyö.Serdar özkan ise farklı.Şimdi akç yşında tam bilmiyorum ama biz şampionlar ligindeken(luce zamanı) şampiyonlar liginde oynayan takımların kadrosunda bulunan oyuncular arasında en genç olanıydı,o zamanda kadromuzdaydı ve avrupadaki bir dergi tarafından gelecek vaad eden 100 futbolcu içersindeydi ve çok genç olduğundan birazdaha güçlenirse çok iş yapılacağı söyleniyordu.Ama serdar özkan unutuldu sonra,bu sene bir sakatlık yaşadı falan filan.tigananın onuda kullanması gerekir,hem öz beşiktaşlı,hem altyapısı var,hemde tigana sever gençleri,koy oynat be hoca...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Toraman'i stoper olarak da seyrettik gecen 2 sene, her mac en azindan 2-3 kritik hata yapiyor ve sirf onun yuzunden goller yiyorduk, fundamentali cok iyi olmasina ragmen risksiz oynamasini beceremiyor Toraman. Koray konusunda ise hakliligimi onun olmadigi bir macta gorecegiz. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gollerde elbet Baki'nin de sucu vardi, ama ilk yaridaki geri dortlu hic bir arada oynamamisti ve tamamen yedek oyunculardan olusuyordu. Oraya Cannavaro'yu koysaniz da farketmezdi, cunku bu takimda ne Koray, ne Gokhan Zan, ne Ibrahim Toraman, ne Kleberson vardi. Baki Mercimek son gunlerde iyice gunah kecisi olmaya basladi, Ricardinho frikik atamayinca bile neredeyse sucu Baki'ye atacagiz, birakalim artik bu isleri. ![]() Ayrica bircok kisi surekli Ibrahim Uzulmez ve Tandogan'i beklerde gormek istiyordu, ama bunun mumkun olmadigini dun yine gorduk. 4'lu defansta 2 tane hizli, defansi olmayan ve ofansi olan back oynatmak istiyorsaniz cok iyi ve tecrubeli 2 stopere ve cok iyi onliberolara sahip olmalisiniz, ki bu su an bizde yoktur. Iyi antrenorler defansta her oynayan adamin ilk olarak defansi bilmesini ister, mesela Mourinho sirf bu yuzden solda denemedigi adam kalmadi, Capello da cogu zaman stoperden devsirme backlerle oynadi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hakikaten çok iyi tesbitlerde bulunmuşsun çoğunluğuna katılmakla beraber kleberson konusunda emin değlim ama korayı ortaya çekip klebersonu ileride değerlenirirsek daha iyi olabilir.serdar özkan bu takımda kesinlikle yer bulmalı aydın ise bana biraz ağır geldi.ibrahim akına da daha fazla şans verilmeli
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |