![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çoştu ya 5 dakkada 2 transfer | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genc oyunculara acığız Hayırlı olsun | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rıdvan iyi oyuncu bu sezon Altayla oynadığı bütün maçları izledim çokta hırslı baya bi sövüyodum kendisine. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() İnşallah Hayırlı Olur.Olacak gibide duruyor , hiç izlemedim ama son zamanlarda milli takımın banko oyuncusu olmuş , böyle gençleri takıma kazandırmak lazım.Mustafa Denizli ve Başkanımızı kutlarım.Doğru yoldalar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | uğur meleke heralde hepimizden fazla maçını izlemiş incelemiştir bu adamı onun için gereksiz yorum yapmaya lüzum bile görmüyorum çok mantıklı bir transfer tebrikler yönetime | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben karşıyakada oturuyorum iç sahadaki her maca gidiyorum haybeye atıp tutmuyorum şuan teknik olarak iyi hızlı bindirmeleri 18 yaşında fiziği ve kademe anlayışı gelişirse cok önemli bir sağbek kazanmış oluruz buda denizlinin işi(en azından bu sene) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |