![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben daha almadım ankaraya gitmem lazım almam için yakında gidip alcam tabiki ricardinho.kleberson var zaten.yakında birezilya milli takım onbiri yapcam beşiktaştan
__________________ SENI SEVMEYI,SANA ASIK OLMAYI GECTIK,SENIN ICIN ÖLMEYI PLANLIYORUZ!!! <FoRzA BeŞiKtAş> | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar kombine satısları son satıs rakamları itibariyle 17927 yani 18000 diyebiliriz csk macı na kadar 20000 olacakmıs kesin diyolar cuma gunu gidip alamadan donen bi dunya insan olmus yani hayırlı olsun bu sene hic bilet satılmasa 20000 oynucas yani bu sene en az 25 30 bin arası ortalamaya oynarıs | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten olabileceğinin en iyisi gibi gidiyoruz bu sene bu kombine forma konusunda bunun devamlı olması için artık takımın iyi top oynaması bazı maçlarda delgado rico şovu ve puan durumund 12 sırada gitmek yani sportif başarı şart artık.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |