![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Her fırsatta, her eleştiriye karşı yönetimi savunmak zorunda değilsiniz..Beğenmeyen beğenmez..O kendi düşüncesidir..Sizi bağlamamalı yani..Yönetim kadar başınıza taş düşsün gibi bir cümleyi sarfetme hakkını kimse vermiyor size..
__________________ B | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | para verilecekse böyle bir adama verilsin yaf. bu adamın sattıracağı forma, kombine, yaratacağı heyecan, şamp. liginde kazandıracağı puanlar vb.. senelerdir işe yaramaz adamlara verdiğimiz paraları daha çok arıyoruz maalesef böyle durumlarda... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne güzel de olurdu benayoun yada
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu oyuncuya değer doğrusu.Verilmeyecek bir rakam değil | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok uçuk bi rakam değil geçen yıl fenerin guizaya verdiği bonservis bedelide 14 milyondu ama oyuncu gelirmi onu bilmem gelse ve forvette Quaresma-nihat-holosko üçlüsüyle oynasak rakip takımlar defans yapmaktan hücuma bile çıkamazlar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 14 milyon Quresma gibi bir adam için az bile kesinlikle keşke yabancı kontenjanında boş yer olsa ve alabilsek harika olur kesinlikle...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yönetime seçimler gelene kadar destek verme taraftarıyım! 2 de 1 Beşiktaş başkanını kötüleyerek bir yere varamayacağımızın farkına varılması gerek Ayrıca neden tüm kabak başkanın başına patlıyor.Zarar veren icraatların hepsi Demirörene mi ait.Biraz da diğer yöneticilere söv kardeşim! Ortada yanlış bir iş varsa bu demirörenin değil yönetimin yanlışıdır | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ayrıca benim lafım demirören nezninde ekibine. demirören gitsin ekibi kalsın mı dedik.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Demirören'in Beşiktaş başkanlığı boyunca yaptığı bir yanlış yoktur. Hatası vardır! Hangi takımın Başkanı şampiyon olduktan sonra ağlar! Ben burada demiröreni savunma görevinde değilim.Bana göre olan doğruları söylerim İçlerindeki en Beşiktaşlısıda Demirörendir! Ayrıca ben sanmıyorum Demirören'in paramı verin gideyim lafını dediğine.Basının uydurmasıdır! O kadar eleştiren varsa çıksın karşısına ben Başkanlığa adayım desin! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |