![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #102 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #103 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer yönetim illa bir yıldız transferi yapacaksa ne ronaldo ne saviola, bence carew geri alınmalı ... ronaldo gelirse büyük heyecan yaratacağı kesin, forma ve kombine sattıracağı da şüphesiz ama ezikler carlos'u aldılar ve en fazla bundan yararlanabildiler. Ne performansını gördük carlos'un ? Tamam takım olarak zaten kötüler carlos'tan bundan daha fazla beklemek haksızlık olabilir ancak bence bu oyuncular Türkiye'yi emeklilik günlerini geçireceklerini bir yer olarak görüyorlar ... hele ki ronaldo fizik olarak carlos'tan daha iyi değildir diye düşünüyorum, tabi ronaldo'nun özel hayatı da inişli çıkışlı, istanbul geceleri daha da bozabilir. Herkes guiza'dan örnek veriyor, guiza'nın özel hayatı da malumunuz, eşinden ayrıldıktan sonra istanbul geceleri daha da bitirdi. Ronaldo tekniği ile iş yapabilir ama bize lazım olan adam kesinlikle carew'dir. Havadan ve yerden her türlü kaleyi bulabilen, fiziğine göre oldukça hızlı, ayaklarına hakim, topu karşı sahada tutan saklayıp arkadaşlarına alanlar açan bir hücumcu. hele ki bobo ile yan yana oynadığında defansların korkulu rüyası olacağına hiç şüphem yok.
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (28-03-2009 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #104 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bitmiş ronaldo yerine carew tercih edilmeli ..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #106 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | carew ve top hakimiyeti haa!!! güldürmeyin beni arkadaşım carew tekrar söylüyorum kanatları çok güçlü bir takımda dönen toplara yaptığı şutlarla çok iyi oyuncu bizdede tam tersi kanat yok carew bize gelsin yine hiçbişey yapamadan döner..
![]() |
![]() | #109 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Düşünün işte, Carlos Real'de 34 yaşına kadar oynadı, Ronaldo'nun ise 30'da pili pitti, daha ne konuşuyoruz o zaman...Carlos'lan Ronaldo'yu kıyaslamam bile bu konuda...Ayrıca ben Barça, İnter ve Real'de oynamış Ronaldo'yu tartışmıyorum, o kadarda futbol özürlü değilim, gol makinasıydı o zamanlar, araba kadar hızlıydı, ben şimdiden bahsediyorum siz gelmiş hala ne diyorsunuz yaa...Ronaldo 32 yaşında olsa ne olacak, Avrupa'ya kendisini daha ne kadar ispat edecek, kendiniz diyorsunuz 3 kere yılın futbolcusu seçilmiş adam, ne yani bizde 4. kez mi seçilcek, Ronaldo futbola doymuş yaf, kime neyi ispat edecek, çıkmış göbek zaten, ne koşuyor ne mücadele ediyor, gece hayatı o biçim, sizler gelmiş hala bu adamı savunuyorsunuz... | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya arkadaşım adam beşiktaşa gelirse sen gollerine sevinme tamam mı adam gelcek golleri sıralıcak o zaman deme süper adam yaa diye tamam mı hani alıncağı kesin değil zaten keşke alınsa ama sen ronaldo geldiğinde nasıl sevinebilceksin bilmiyorum yanii
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |