![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gokhan zan takimin en iyilerinden di , hakli adam kleberson bisey yapmiyo ki sahada on libero olarak verim alamiyoruz en iyisi klebeyi top toplayici oyuncu yapalim daha iyi olur....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben başka bir maç mı izledim acaba?Ona bakarsan Gökhan Zan da rakip ceza sahası önünde çalım yapıyordu.Kendisi savunmaya dönüyor muydu ki acaba o.saha elemanlarını suçluyor.İlk golde Ersen Martin kafayı vurduğunda onu 1.75'lik Koray tutuyordu.2.golde ise ceza sahasında bile yoktu.Ayrıca madem sakattın niye oynadın.Yırtığı 4cm'ken 15 cm olmuş.Bu fedakarlık değil sorumsuzluktur.Şimdi Galatasaray ve CSKA maçlarında yalnız bırakacak takımı.Önce kendine biraz bakıp daha az sakatlanmaya baksın.Arkadaşlarını suçlamak kolay.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |