![]() |
gittiği yere kadar giderler:(:( |
onlarda gittiği yere kadar diye geldiler herhalde.... |
iflas yakındır arkadaslar lütfen pamuk eller cebe... |
fazla değilmiş borç kapanır. |
tebrikler ve başarılar |
Alıntı:
|
birlik olmak lazım artık |
olan oldu inşaallah hayırlı olur |
Yeni Yönetim Mazbalarını Aldı Beşiktaş'ta yönetim mazbatalarını aldı.. Beşiktaş'ta dün yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Akaretler'deki kulüp binasında yer alan divan kurulu lokalinde gerçekleştirilen törende, azbatalarını alarak görevlerine başladı.. Akaretler'deki kulüp binasında yer alan divan kurulu lokalinde gerçekleştirilen törende, kulüp başkanı Demirören ve 18 yöneticiye mazbataları verildi. Başkan Demirören'e mazbatasını divan kurulu başkanı Şeref Nasır ile kongre divan başkanı Ali Rıza Dizdar birlikte verdi. Başkan Demirören, tören sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a yakışır güzel bir kongre yaşadıklarını belirterek, ''Birinci hedefimiz daha büyük başarılara imza atmaktır. Tek yumruk olup Beşiktaş'ı başarılara taşıyacağız. Camiamızdan göreve gelen 18 yönetici arkadaşımızı tanımalarını, onlara destek olmalarını bekliyorum. Böylece büyük başarılar gelecektir'' şeklinde konuştu. Öte yandan, mazbata töreni sırasında kongre divan başkanı Dizdar, başkan Demirören'e, ''Umarım Süleyman Seba gibi uzun süreli olursunuz'' derken, Demirören de ''Gelmeyi bilmek gibi, gitmeyi de bilmek gerek'' diye yanıt verdi. Diğer yandan, yönetim kurulu mazbata töreni sonrası ilk toplantısını yapmak üzere kulüp binasına geçti. Yönetici Kenan Öner, bu toplantıda görev bölümü yapmayacaklarını söyledi. |
Aksu Veda Etti Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yeni yönetim kurulu listesine girmeyen eski ikinci başkan Murat Aksu, Akaretler'deki kulüp binasına gelerek Yıldırım Demirören ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.. Akaretler'deki kulüp binasına gelerek önce başkan Yıldırım Demirören ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle vedalaşan Aksu, daha sonra diğer binaya geçerek Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, diğer kurullar ve çalışanlarla tek tek vedalaştı. Beşiktaş'ın her zaman için hizmetinde olacağını ifade eden Murat Aksu, ''Buraya arkadaşlarımla ve personelle vedalaşmaya geldim. Ben her zaman için Beşiktaş'ın hizmetinde olacağım'' dedi. Aksu, kulüp binasının ardından BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek futbolcular ve teknik heyetle de vedalaşacağını ifade etti. ajansspor |
inşaallah yeni yönetim icraatlarıyla yüzümüzü güldürür |
yazık oldu |
üzüldüm,bize faydası olacağına inanıyordum güvendiğim isimlerdendi |
umarım demirören ve yönetimi geçmiş hatalarından ders almıştır,el ele verilir ve beşiktaşımız daha güzel günlere taşınır |
camiamıza hayırlı ve ugurlu olsun. BEŞİKTAŞ'ımızı başarılı bir şekilde yönetmelerini ve temsil etmelerini diliyorum... |
Alıntı:
|
EMİR TAMER: 1976 İstanbul doğumlu. Emma Reklam Grubu ve Birleşik Tütün-Alfa şirketlerinin kurucu ortak ve yönetim kurulu üyesi olan Tamer, bekar ve İngilizce biliyor. vay be bizim emir adam oldu harbiden:) yakisir kankama.. |
hayırlı olsun başarılar |
hiç ümidim yok ama bunca eleştiriye inat çok büyük işler yapmayı hedeflerler diye ümit ediyorum |
benim hiç ümidim yok.önce başkan değişmeliydi. |
milleti kandırmayın borç nezaman 100 milyondan 40 milyona indi.yoksa 2010 senesinde gelecek paralarıdamı borçtan düştünüz |
Nasil birden 40 milyona düstü anlayamadim... Ya arkadas dedigi gibi geirleri borctan düserek hesapladilar ya da hikaye bu,bende 100 milyondan fazla diye biliyorum aslinda... |
Ne yanii şimdi bizde gs gibi yardım kampanyası m ı yapıcazz??? |
demirörenin verdiği parayı geri almaya hakkı yok bence |
Alıntı:
Ne alaka? Nasil bir mantik bu? |
rakam sürekli değişiyor valla |
Alıntı:
|
Alıntı:
100 milyon dolarlara:confused: iste benim anlamadigim konu bu... |
alla alla 100 milyon a çıktığına hemen inanıyosunuz da buna mı inanmıyosunuz. Böyle mantıklar kurmaktansa hiç bir habere inanmayın daha iyi. Şu borcu abartıp durmayın 100 de olsa kapatabilir BJK bu borçları. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Geri istemeyecegini gercekten soylemisse haklisin. Ama boyle birsey dememisse istedigini alir ve almali da bence. Sonucta onun parasi ve faiz odemeden kulube sicak para girdigine sevinmeliyiz bile bence. |
Beşiktaş Kulübü'nde, 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurul toplantısında divan ve denetleme kuruluna seçilenler belli oldu. Bugün yapılan sayım sonucunda divan kuruluna 10, denetleme kuruluna da 5 yeni üye katıldı. Divan kuruluna şu isimler seçildi: Aşkın Çifter (896 oy), Dr. M.Cüneyt Sezgin (893 oy), İlhan Gölvan (787 oy), Kadir Kılıç (778 oy), Necati Deniz Erda (721 oy), Uğur Büyükbalkan (663 oy), Oğuz Anter (605 oy), Bülent Songur (604 oy), Yaşar Güngör Şahin (602 oy), Aydoğan Cevahir (584 oy) Denetleme kuruluna seçilen isimler ise şunlar: Alper Kuş (1719 oy), Hasan Kamil Tutaş (1439 oy), Mazlum Akyol (1438 oy), Mehmet Küçükince (1288 oy), Rahmi Hıncal (1213 oy) |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |