![]() |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=yeniyonetim Başkanımız Listesini Divan Kurulumuz’a Verdi 24.01.2007 16:09 Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantımız için oluşturduğu yeni Yönetim Kurulu listesini, Yönetim Kurulu Üye Adayları ile birlikte Divan Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Nasır'a takdim etti. Akaretler'deki Kulüp Binamız'da Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, listesini Divan Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Nasır’a sunarken, “Beşiktaş için çalışacak, yönetecek ve faydalı olacağına inandığım arkadaşlarımla yönetimimizi oluşturdum .Tarihi başarılara hep beraber bu yönetim kurulumuzla imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca görev süresi biten ve her zaman yanımda olduğunu bildiğim eski yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Kurul’a giden Beşiktaşımız’da daha bugünden olağanüstü genel kurul söylemini dile getirenleri tek yumruk olmaya davet ediyorum. Camiamız’ın yeni seçilecek yönetim kurulumuzun da her zaman arkasında olmasını istiyorum. Bu Beşiktaşlılık görevidir. Herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu söylemek istiyorum ki benim Yönetim Kurulum’da asil üye ya da yedek üye diye birşey yoktur. Herkes aktif olarak görevde olacaktır” açıklamasını yaptı. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Sayın Yıldırım Demirören Başkan 6748 Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu 2853 Sayın Kenan Öner 3465 Sayın Ertunç Soğancıoğlu 10751 Sayın Levent Erdoğan 9265 Sayın Behçet Ümitlen 3837 Sayın Numan Ceyhan 17747 Sayın A. Celalettin Kolat 5141 Sayın Halim Aydın 17033 Sayın Hüseyin Yücel 11980 Sayın İlhan Durusoy 2669 Sayın A. Gülnaz Kudunoğlu Arsel 17874 Sayın Bülent Deriş 10757 YEDEK ÜYELER Sayın Nedim Sarsmaz 4914 Sayın M. Emir Tamer 9455 Sayın Murat Çelik 10816 Sayın Hakan Aksoy 10634 Sayın Şeref Yalçın 18240 Sayın Mayir Berk 13054 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12079&tipi=K http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12080&tipi=K |
HERZAMAN HERYERDE ENBÜYÜK K A R A K A R T A L L L L ÇOK AMA ÇOK GÜÇLÜ BİR YÖNETİME İHTİYACIMIZ VAR YOKSA İŞİMİZ ÇOKKKKKKKKK ZORRRRRRRRRRRRRR |
Her yonüyle iyi ve sağlam bir yonetım kurulmalı...Yoksa sonumuz yine hüsran olur...Yaşananlardan ders alınması gerekir...İşi bilenlerin yonetımde bulunması gerekk... |
Demirören'in Karnesi 28 Ocak'ta yapılacak olan kongrede tek aday olan Yıldırım Demirören başkanlığında Beşiktaş şampiyon olamadı. İşte Demirören'in lig ve kupa karnesi... Demirören'in karnesi Beşiktaş, 28 Ocak Pazar günü yapılacak seçimde yeniden aday olan kulüp başkanı Yıldırım Demirören döneminde, lig şampiyonluğu yaşayamazken, birer kez Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın sahibi oldu. Serdar Bilgili'nin istifasının ardından 30 Mayıs 2004'te yapılan olağanüstü genel kurul toplantısıyla göreve gelen Demirören döneminde Beşiktaş futbol takımı, Süper Lig'de 2004-2005 sezonunda 4., 2005-2006 sezonunda da 3. oldu. Siyah-beyazlılar, Demirören'in ilk yılını kupasız kaparken, geçen sezon hem Türkiye Kupası, hem de Süper Kupa'yı müzesine götürmeyi başardı. Beşiktaş, ligde bu sezonun ilk yarısını da liderin 8 puan gerisinde, 3. sırada tamamlayabildi. 121 RESMİ MAÇTA 62 GALİBİYET Beşiktaş futbol takımı, Demirören'in görev süresi içinde toplam 121 resmi maç oynarken, bunların ancak 62'sini kazanabildi. Siyah-beyazlılar, 29 beraberlik, 30 mağlubiyet alırken, toplam 207 gol atıp, kalesinde 135 gol gördü. TURKCELL SÜPER LİG Demirören döneminde Turkcell Süper Lig'de toplam 85 maç yapan ''Kara Kartallar'', bunların 43'ünü kazanıp, 19'unu yitirdi. 23 karşılaşmada da berabere kalan Beşiktaş, toplam 145 gol atıp, 94 gol yerken, 142 puan toplayabildi. FORTİS TÜRKİYE KUPASI Demirören döneminde Beşiktaş'ın futbolda en başarılı olduğu kategori ise Türkiye Kupası oldu. Siyah-beyazlılar, 1 kupa kazandıkları 2.5 yıllık dönemde, kupada yaptıkları toplam 15 maçın 10'unu kazanıp, 4 kez sahadan yenik ayrıldı. 1 karşılaşmada berabere kalan Beşiktaş, 29 gol atıp 15 gol yedi. Siyah-beyazlılar ayrıca Süper Kupa'da da ezeli rakipleri Galatasaray'ı 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı. AVRUPA KUPALARI Beşiktaş Futbol Takımı, Yıldırım Demirören döneminde 3 kez UEFA Kupası'nda 2. tur gruplarına kalırken, 3'ünde de gruptan bir üst tura çıkmayı başaramadı. Siyah-beyazlılar bu dönemde Avrupa'da toplam 20 maç oynarken, 8 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet alıp, 32 gol attı, 26 gol yedi. FENERBAHÇE'YE ÜSTÜNLÜK KURDU Beşiktaş, Demirören döneminde rakibi Fenerbahçe'ye, derbi maçlarda galibiyet sayısında üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile oynadıkları 6 derbi maçta 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, sadece 1 kez yenildi, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. GALATASARAY'I 1 KEZ YENEBİLDİ Fenerbahçe'ye derbi maçlarda üstünlük kuran siyah-beyazlılar, Demirören döneminde rakipleri Galatasaray'a karşı aynı başarıyı gösteremedi. Beşiktaş, bu dönemde sarı-kırmızılılarla yaptığı 8 derbi maçın sadece 1'ini kazanırken, 3 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Turkcell Süper Lig'de, Galatasaray'ı hiç yenemeyen Beşiktaş, tek galibiyetini Süper Kupa'da aldı. haber7 |
ya kısaca 0 |
Şımarık zengin çocuğunun elinde oyuncak oldu koskoca Beşiktaş'ım... |
benım lıse 2 karnem bıle daha ııydı demırorenın sadece bı hedefı war oda fenerı yenmek. fenerı yenelımde nolursa olsun dıo dıer takımları da fener kadar dusunse sanırım bu durumda olmazdık |
ya demırorenın yaptıgı dogrular yanlısların yanında dewede kulak kalır murat aksuyu kaybetmesı hem kendı acısından hemde besıktas acısından cok buuk bı kayıp ama sankı dun atw de kı spor programında murat aksunun futbol federasyonu baskanlıgı ıcın onunde hcbı engel kalmadı falan dıodu kazım kanat cok buuk bırını kaybettık ıns tekrar besıktas ıcın gorew yaparken goruruz |
Tatmin olan yok! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ta kongrenin nabzını tutan muhabirimiz Orhan Yıldırım, Demirören’in listesini değerlendirdi. 25.01.2007Beşiktaş’ta pazar günü yapılacak seçime tek aday girecek olan Yıldırım Demirören yönetim listesini dün açıkladı. Camiadan büyük tepki alan ekip nedeniyle başkan sıkıntılı. Listeye güvenmeyen kongre üyelerinin ise tek umudu futbol takımı... Başkan Yıldırım Demirören, seçime tek liste halinde gireceği için beklentiler büyüktü. Camia Demirören’in, daha önce Serdar Bilgili’nin hatasını tekrarlamayacağını düşünüyordu. Ama beklenen olmadı. Deyimi yerindeyse; dağ fare doğurdu.. Demirören bu pazar günü yapılacak olan kongre öncesi yaptığı açıklamada, “Listeyi tek başıma yapacağım. Yeni yüzleri, Beşiktaş’ın içindeki değerleri ekibime katarak, farklı bir anlayış ve elini taşın altına koyan ekip kuracağım. En az 6-7 kişi kulübe para verip icraatın içinde olacak. Herkesi kucaklayan liste yolda” diyordu. Ama başkan etki altında kaldı. Yönetime girmek için araya, bakanlar, milletvekilleri, devletin çeşitli kademeleri, camianın önde gelen isimleri, eski başkanlar, belediye başkanları, siyasi parti liderleri kısacası akılınıza kim gelirse adamını bulan, yönetimde koltuk kapma uğruna büyük çaba sarf etti. Aynı durum Serdar Bilgili’nin son döneminde gerçekleşmişti. Bilgili tüm uyarılarımıza rağmen, yönetim listesini, ‘Nasıl olsa tek adayım’ diyerek yapmış ve birkaç ay sonra olağanüstü kongre kararı almıştı. Şimdi camia benzer bir döneme girdi. Daha listeler açıklanır açıklanmaz, telefonlarımız kilitlendi. Ortak görüş şuydu; Bu yönetim Bilgili’den de beter. Mart ayına varmaz seçime gidilir. Bu tepkilerin bazılarını, beklentilerin gerçekleşmediği için kırgınlıklara, kızgınlıklara bağlamak mümkün. Ancak görünen köy de kılavuz istemiyor. Başkan’ın hem de karşısında hiçbir aday yokken, önünde Bilgili’nin henüz hafızalarda kalan örneği varken, hiçbir gruba ve kişiye bağımlı durum da ortada yokken, böyle ekip kurmasını doğrusu yadırgadık. Şunu da söyleyelim; biz ve başkaları kim ne derse desin bu saatten sonra geçmiş olsun. Şöyle ki; eğer Demirören, hükümette bulunan bakanlar kurulunu(!) yönetime alsaydı bile, benzer tatminsizlikler ortaya çıkardı. İşin özü şu; başkanın ipi futbol takımının elinde. Camiayı, yönetimdeki isimler falan değil; şampiyonluk ve kupa ilgilendiriyor. Takımın da durumu ortada olduğuna göre, yeni yönetimi çok zor bir dönem bekliyor. Arada fark yok Tüzük gereği 12 asil ve 6 yedek üyeden oluşan, yönetim kurulundaki 18 kişilik listeye baktığımızda, genelde aynı tip isimlerin olduğu dikkat çekiyor. Oysa, beklenti, özellikle maddi durumu çok iyi, yumruğunu masaya vurduğunda ses getirebilen, transferde etkili ve akılcı yol bulan karakterlerden yanaydı. Demirören; futbolun patronluğunu 2 milyon dolar borç verecek olan Celal Kolat’a bırakacak. Ama Kolat ilk günden pes etti. “Benden başka para verecek kimse yok. Bu iş nasıl gidecek. Hatta son saatlerde çıkmak için mücadele verdim ama olmadı. Böyle gitmez” diyerek yakın çevresine dert yandı. İşte liste Ertuğrul Kumcuoğlu: Siyasi, politik ve özel iş yaşantısındaki kariyeri ortada. Cumhurbaşkanlığı için adının geçmesi boşuna değil. Ancak Kumcuoğlu, kulübün hep dışında kalmış bir isim. İç yapıyı, başkanlık sistemini, yönetim dinamiklerini bilmiyor. Koltuğuna oturduğu Murat Aksu, ise bunun tam tersiydi. Yine de tecrübesi ile bu handikapları ortadan kaldırmaya aday. Milletvekilliği esnasında aleyhine açılan davalar, dokunulmazlığının kaldırma girişimleri fırına sürülmeye başlandı. Kenan Öner: Başkana ailece çok yakın olması ile ön plana çıkıyor. Genel sekreterlik görevini eksiksiz yapmasına rağmen, yönetim içindeki görüş ayrılığı üstüne yüklenmişti. Fakat başkan ona çok güveniyor. Ertunç Soğancıoğlu: Dışarıdan kulübün mali portresini yapan kişiydi. Buna rağmen, başarısızlığa rağmen katlanan borcu, başta Fulya olmak üzere çeşitli anlaşmalarla kırmak için şimdi daha da etkili olacak. Tigana’ya karşı olan tavrını sezon başı açıklaması ile biliniyor. Levent Erdoğan: Yönetimin ağır topu denilen tek isim. Eski Asbaşkan, hukuksal, idari ve futbol takımındaki projelerinin yanısıra, İnönü Stadı projesi ve yerli hoca ile çalışma arzusunu her fırsatta dile getiriyor. Behçet Ümitlen: En çok tepki alan isimlerin başında geliyor. Ama O sesiz sedasız işini yapanlardan. Kulübün üye tabanını iyi bilen biri. Numan Ceyhan: Kulübün önünden bile geçmeyen(!), Ceyhan’ın yeni dönemde nasıl icraatları olacak bilinmiyor. Celal Kolat: Para veren tek isim. Futbol şubesini eski menacer Sinan Engin’i, profesyonel anlamda yanına alarak başarıya ulaştırmak için çalışacak. Futbol bilgisi ile öne çıkarken, ters ve aklına gelen her şeyi alenen açık konuşması ile biliniyor. Halim Aydın: Nakliyecilik yapan Aydın, Murat Akdoğan’ın yerine listeye dahil oldu. Başkan adaylarından Affan Keçeci’nin listesinde yer alan ve kulübe para vereceği ileri sürülen Akdoğan, “Ben para vermem, ama parayı çok iyi yönetirim” deyince koltuğunu Aydın’a kaptırdı. Aydın’ın durumu da meçhul! İlhan Durusoy: Son anda ekibe dahil edilen Durusoy, kulübün tesisler ve yatırımları ile olan ilgisini sürdürecek. Gülnaz Arsel: Nükhet Kalkavan’dan sonra kulübün ikinci bayan yöneticisi. Tek farkı, Kalkavan’ın aksine asil üye olması. Arsel, genç ve dinamik kişiliği, eğitimi iş alanındaki uzmanlığını, kulübün basın halkla ilişkiler ve iletişim alanına yansıtıp, çıtayı daha yükseltmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bülent Deriş: Önce grup siyah-beyazın kurulmasında öncülük etti. Ardından ayrılıp Beşiktaş Dostlarını kurup daha da ileriye taşıyıp yönetime girmişti. Deriş kısıtlı imkanlarla başında bulunduğu amatör şubeleri kulüp tarihinin en başarılı dönemini yaşattı. Ayrıca kulislerin en etkili ismi olarak göze batıyor. Yedekler piyangodan çıktı! Onursal Başkan Süleyman Seba, Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören yönetimleri, devirlerini firesiz kapatamadılar. Hem de bu üç başkan döneminin en etikli isimleri çeşitli nedenler yüzünden yönetime erken veda ettiler. Bu geleneğin sürmesini garanti gören kongre üyeleri yedek de olsa listede yer almak için çalmadık kapı, başvurmadık merci bırakmadılar. Son saate kadar sürekli değişen listeden çıkanlar ise asillere nazaran daha büyük hayal kırıklığı yarattı. Nedim Sarsmaz: Levent’te özel klinik işleten Dr. Srasmaz altyapı komitesinde de görev yapıyordu. Sarsmaz için dernekler komitesi başkanı Güven Kulabaş’ın aracılık yaptığı biliniyor. Emir Tamer: Reklam işi ile uğraşan Tamer, gazeteci Rauf Tamer’in oğlu. Çok eski üye olmasına rağmen kimse tanıyıp, bilmiyor. Kulübün hiçbir organı ya da organizasyonunda yer almadığı gerekçesi ile tepki alıyor. Murat Çelik: Seba döneminde yedek olarak yönetime alınmış, ancak sonunu görememişti! Çelik’in Başkent’ten birçok emekli paşayı aratıp, yönetime girmesi konuşuluyor. Seba döneminde silik kalan Çelik’e karşı başta Ankara olmak üzere camianın öfkesi dinecek gibi görünmüyor. Hakan Aksoy: Grup siyah-beyazın yönetim için önerdiği iki isim vardı. Adem Akçay ve Hakan Aksoy. Akçay yoğun işleri yüzünden görev almayınca Aksoy yedek koltuğa oturdu. Geçmiş dönemde BJK Store’lere mal satıp, şimdi yönetimde yer alması dikkat ve tepki çekiyor. Şeref Yalçın: Hasan Bozkurter’in yerine listenin Divan Kurulu’na verilmesinden yarım saat önce listeye alındı. Bir dönem altyapı komitesinde de görev yapan Yalçın, özverili çalışmaları ile öne çıkıyor. Mario Berk: Önce 3 milyon Euro vereceğim diyerek, başkanın asil listesinde yer almasına kesin gözüyle bakılan Berk, babasından para için izin alamayınca liste dışı kalmıştı. Ancak O da, basındaki bazı dostlarını araya koyarak yedek de olsa ekipte yer alabildi. Kongreye dikkat Listelere karşı olan tepki, cumartesi günü yapılacak olan Mali ve İdari Genel Kurul’a taşınıyor. Daha seçim arifesinde muhalefet şemsiyesini açacak olan kongre üyeleri, katılımın çok olması için uğraş veriyor. Muhalif kanat pazar günkü seçim kongresindeki tavır için ise kararsız. Ortaya iki seçenek koymuşlar. Ya, Akatlar’a gelip beyaz oy atacaklar, ya da seçime gelmeyip katılımı olabildiğince aza indirip, güvensizlik duygu yaratmaya çalışacaklar. İktidar kanadı ise olaylardan haberdar olup, herkesi seçime katılıp sağduyulu olmaya davet ediyor. Beşiktaş’ta her seçim dönemi olduğu gibi, bu kez de kongreler gündem oluşturuyor. Tek adaylı bile olsa, üst üste yapılacak iki kongre, camiaya renk veriyor. Orhan YILDIRIM Murat Aksu yorum yapmadı Başkan Yıldırım Demirören’le düştüğü görüş ayrılığı nedeniyle listeye girmeyi kabul etmeyen Murat Aksu yorum yapmadı. Ancak Aksu’nun yönetici arkadaşlarına, “Sanırım neden tepki koyup ayrıldığımı, listeyi görünce daha iyi anlamışsınızdır” diye yakındığı ileri sürüldü. Bu arada Aksu’nun hafta sonu yapılacak her iki kongreye de katılmayıp, daha sonra yazılı açıklama yapmakla yetineceği bildirildi. Bozkurter tepkili Kendisine söz verilmesine rağmen son anda liste dışı kalan Hasan Bozkurter isyan etti. Her zaman başkanın arkasında durduğunu söyleyen Bozkurter, “Anamızın karnından yönetici olacağız diye doğmadık. Beşiktaş’a hizmet için, koltuk gerekmez. Ancak kulübün en üstündeki kişilerin ağzından çıkan söz, senet olmalı. Oyumu, söz verdiğim üzere, sözünü tutmayanlara vereceğim. Ancak cumartesi günü mali kongrede gerçek muhalefetin yüzünü göstereceğiz” dedi. Vardar’ın yeri boş kalacak Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar’ın yerine atama yapılmayacak. Başkan Demirören, “Dışarıdan komite kurup direkt olarak kendime bağlayacağım. Sayın Vardar bu konuda Türkiye’nin bir numarasıydı. Kulübün en başarılı altyapı çalışmalarını gerçekleştirdi. Yoğun işleri nedeniyle bizimle devam edemedi ancak yönetim dışından her zaman desteğini sürdürecek” diye konuştu. |
zor bir sürece girdik ne desek boş zaman her şeyi gösterecek. |
Küfürbazlar Var http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/01/25...CB0F68DFCb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif'Küfürbazlar var' Haşmet Bedii Kürüm, "Bilgili döneminde yönetime küfür edenler, şimdi listeye girmiş. Bu yolun sonu karanlık" dedi. Şansı kötü kullandı Beşiktaş'ın eski yöneticisi, adı bir dönem başkan adayı olarak ön plana çıkartılan Haşmet Bedii Kürüm, yeni yönetim kurulunu sorunları çözecek yeterlilikte bulmadığını söyledi. Kürüm, "Başkan Demirören, kendisine verilen şansı iyi kullanamamış" dedi. Ömrü uzun olmaz Kürüm, Serdar Bilgili ve yönetimine http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dküfür eden bazı kişilerin, son dakikada yönetime alınmasına inanamadığını da belirterek, "Ben bu yönetimin ömrünün çok uzun olacağını düşünmüyorum. Yolun sonunu karanlık görüyorum" diyerek yeni listeye tepki gösterdi. |
Haşmet Bedii Kürüm birşey diyorsa doğrudur.Ben de güvenmiyorum bu yönetime.Demirören camianın onayını almış çok daha kuvvetli bir kadro kurmalıydı.Acaba başka bir aday olsaydı yine bu yönetim ile mi girerdi seçime merak ediyorum? |
Ve Aksu konuştu http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifSon anda Yıldırım Demirören’in listesinden ayrılan Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, FANATİK’e ilginç açıklamalarda bulundu. 26.01.2007 Sessizliğini bozdu 2.5 yıl Beşiktaş İkinci Başkanlığı görevini yaptıktan sonra yeni dönemde sürpriz bir şekilde Yıldırım Demirören’in listesinde yer almayan Murat Aksu, sessizliğini FANATİK’e bozdu. Siyah-Beyazlı camiaya hizmet ettiği için gurur duyduğunu ancak Başkan Yıldırım Demirören’le fikir ayrılığı nedeniyle yollarını ayırdıklarını ifade eden Aksu, gündem yaratacak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söz Murat Aksu’da... ‘Daha iyisi olurdu’ “Benim, Sayın Başkan’a söylediklerimi şimdi tüm medya ve camia konuşuyor. Kendisine, yönetim listesine alacağı isimleri söylediğinde yanlış tercihler kullandığını belirttim. Son seçimde 4 başkan adayı vardı. Bu nedenle listede bazı aksaklıklar oluşmuştu. Şimdi geçmiş yönetimden daha iyi bir liste kurmamız gerektiğini söyledim. Ancak Demirören beni dinlemedi ve sonuç ortada. Oysa çok daha iyi bir liste kurulabilirdi.” ‘Destek zamanıdır’ “Beşiktaş ve Yıldırım Demirören bu şansı iyi kullanamadı. Benim de böyle benimsemediğim bir yönetim içerisinde bulunmam söz konusu olamazdı. Ancak şimdi susup, destek olma zamanıdır. Beşiktaş büyük bir camiadır. Demirören Yönetimi’nin görev süresi bitinceye kadar her kesimin kucak açması ve destek vermesi gerekir. Sıkıntıları ve görüş ayrılıklarını içimizde bitireceğimize inanıyorum”. Orhan YILDIRIM |
Seba da rahatsız http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifCamianın memnun kalmadığı Başkan Demirören’in yönetim listesine efsane başkan Seba da geçer not vermedi. 26.01.2007 Yıldırım Demirören’i daha önce ‘Masaya vumruğunu vur’ diyerek uyaran Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın yeni yönetim listesinden memnun kalmadığı bildirildi. Önceki akşam yakın dostları ile bir yemek yiyen Seba’nın, “Demirören ile Ankara’da buluşmuş ve kendisine ‘Tartışılmayacak isimleri yönetime al’ demiştim. Ancak yaptığı tercihler gerçekten ilginç. Camiadan tepki alması son derece normaldir” dediği öğrenildi. Seba tüm olumsuzluklara karşın kongreden güç birliği ile çıkılmasının en doğru yol olduğunu söyledi. ****************** Başkan takipte Başkan Yıldırım Demirören, yoğun kongre gündemine ara verdi ve Beşiktaş’ın dünkü antrenmanını izledi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda bireysel çalışmayla başlayan Siyah-Beyazlılar farklı hücum varyasyonları denedi. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Kleberson ve Ali Güneş yer almazken, Mustafa Doğan düz koşu yaptı. Rahman SAĞIROĞLU |
demirören ne yapmaya çalışıyo anlamadım beşiktaşı batırmak için elinden geleni yapıyo |
cok az omurleri olcak kim ki bunlar ya cogunun ismini yeni duydum zaten aksuda bu liste yuzunden girmemiş seba dahil kimse memnum değil ne yapmaya calısıyor ya bu adam ???? |
yönetimin iyi olması lasım |
Şu yönetim hakkında yorum yapmayacağım...Şunlara karşı güçlü bir mualefet bile oluşturamayanlar ile şu yönetimi hala destekleyenler utansın.. |
devam et b aşkan,arakndayız süpersin..Hep birlikte lig a bizi beklemekte.. |
Dağılım yapıldı Ertuğrul Kumcuoğlu'nun 2. başkan, Kenan Öner'in genel sekreter, Celal Kolot ve Bülent Deriş'in futbolla ilgileneceği kesinlik kazandı. Kilit İsim Soğancıoğlu Başkan Demirören'in yeni yönetim kurulu görev dağılımı belli oldu. Ertuğrul Kumcuoğlu'nun 2. başkanlığına kesin gözüyle bakılırken, Kenan Öner genel sekreterlik görevine devam edecek. Ertunç Soğancıoğlu mali işlerden sorumlu yönetici olacak. İletişimi Arsel Kuracak Futbolla Celal http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DKolot ve geçen yıldan deneyimli Bülent Deriş ilgilenecek. Yatırımlar İlhan Durusoy'un, tesisler Hüseyin Yücel'in, iletişim Gülnaz Arsel'in, medya ilişkileri Murat Çelik'in, pazarlama Hakan Aksoy'un, sponsorluk da Mario Berk'in olacak. |
Sancılı seçim Mali ve olağan seçim kongresinde oy kullanacak kongre üyelerinin, Demirören'i hayli terletmesi bekleniyor. Beşiktaş'ta bugün mali ve idari, yarın da olağan seçim kongresi gerçekleştirilecek. Seçime rakipsiz girecek olmasına karşın üyelerin, başkan Yıldırım Demirören'e sıkıntılı ve gergin bir kongre yaşatmaları bekleniyor. Demirören'in hem borç konusundaki tutarsız rakamlar, hem de yeni yönetim konularında http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Deleştirileceği öğrenildi. 40 TRİLYONLUK FARK! İlk sıkıntı mali kongrede yaşanacak. Denetlenme Kurulu'nun 100 milyon dolar olarak açıkladığı, yönetimin ise 100 milyon YTL olarak ifade ettiği borcun masaya yatırılacağı kongrede, başkan Yıldırım Demirören'e üyelerden sert bir muhalafet yapılacağı ifade edildi. İBRADA '9' YÖNETİCİ Kongre üyelerinden eski yönetimi ibra etmelerini isteyecek olan başkan Demirören'in, 9 yöneticiyle ibra masasına oturması bekleniyor. Daha önce istifa eden 5 yönetici dışında, yeni dönemde yer almayacak isimlerin de masaya oturmayacakları iddia edildi. |
martta erken seçim olur..karşısına kimse çıkmıyor.paralı ve güçlü yönetim kur diyorlar.o tam tersini yapıyor.ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. |
biri şu adamı durdursun |
Beşiktaş'ın Borcu Yaklaşık 40 Milyon Dolar Beşiktaş'ın Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, siyah-beyazlı kulübün, başkan Yıldırım Demirören'in alacağı dışında, 31 Aralık 2006 itibariyle net 39 milyon 996 bin 237 dolar borcu olduğu açıklandı.. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda, kulüp yönetim kurulunun idari ve mali faaliyet raporlarını okuyan genel sekreter Kenan Öner, başkan Yıldırım Demirören'in alacağı hariç olmak üzere, 31 Aralık 2006 itibariyle kulübün net 39 milyon 996 bin 237 dolar borcu olduğunu söyledi. Kenan Öner, Fulya'da yapımı süren BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin tamamlanması sonrası yıllık 14 milyon dolar kira geliri beklediklerini de sözlerine ekledi. Bu arada toplantıda kısa bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, müze için ayrılan alanın yetersizliğine dikkat çekerek, ''Amatör spor dallarına ait bin 700 kupa bu nedenle sergilenememektedir. Fulya Projesi'ni çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir. Ayrıca yeni üyelerin katılımıyla Divan Kurulu üyesi sayısı 300'ün üstüne çıkacak'' dedi. Öte yandan, toplantıya katılmayan ve telgraf gönderen kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın kutlama mesajı üyeler tarafından uzun süre alkışlandı. AjansSpor |
o yıldırım demirörene destek verenler ellerini ceplerine atıp 40 milyonu sıfırlsalarda bu sene rahat etsek |
toplam 60 milyon dolar vay be 15 milyon dolar borclu bir takimi alip nerelere getirdiler yaziklar olsun ne diyebiliriz ki baska |
Alıntı:
|
Olağan İdari ve Mali Genel Kurulumuz ile ilgili topic http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=maligenelkurul07 Olağan İdari ve Mali Genel Kurulumuz Yapıldı 27.01.2007 14:45 Kulübümüz'ün 2006 Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'u Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Üyelerimiz, Denetleme Kurulu ve Sicil Kurulu üyelerimizin yanı sıra 855 Genel Kurul Üyemizin katılımıyla gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'da Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören şu konuşmayı gerçekleştirdi. "Sayın Divan Başkanlığı, Kongre'nin değerli üyeleri, 'Beşiktaş bizim her şeyimizdir' diyerek 32 ay önce yola çıktık. Hedefimiz, tüm Beşiktaşlıların kalbinde ve fikrinde tek ve büyük Beşiktaş'ı daha da yüceltmek, başarılı kılmak oldu.Beşiktaş'a hizmet etmenin çok önemli bir yolu var. O da yönetime talip olmak. Yani elimizi taşın altına koymak, şartlara zorluklara bakmadan çalışmak. Beşiktaşımız’ın onurlu duruşuna hizmet etmek. Yönetimimiz döneminde altına gururla imza attığımız pek çok projemiz oldu. Bunların en büyüğü BJK Fulya Süleyman Seba projesidir. Diğer kulüplerin hayata geçiremedikleri projeleri yıllardır spor kamuoyunda konuşulurken, biz Fulya gibi bir dev projeyi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadık. Göreve başlarken belirttiğim gibi, bu projeyi görev sürem içerisinde hayata geçirmek için tüm imkanları seferber ettik. Geceli gündüzlü çalışmalar neticesinde, Beşiktaşımız'ın geleceğini garanti altına alan, Kulübümüz'ü sabit geliri bulunan tek kulüp yapan, BJK Fulya Süleyman Seba projesini tüm Beşiktaşlılara kazandırdık. Beşiktaş Başkanı olarak, projede bugüne kadar emeği geçen tüm Beşiktaşlı dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Altını bir kez daha çizmek istiyorum, bu proje Beşiktaşımız’a bırakacağımız en önemli mirastır. İlk gün söz verdiğimiz ve hiçbir yönetime kısmet olmayan, çok kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz projelerimizden biri de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ni hayata geçirmek oldu. İnanıyoruz ki, bu kompleksimizle spor sergi ruhunu yeniden canlandırdık. Tam 57 yıl sonra, BJK İnönü Stadımız'ın kapasitesini %50 arttırarak, her gün çoğalan Beşiktaş taraftarı için tarihi bir projeyi hayata geçirdik. O tribünlerde yetişmiş bir Başkan olarak bugünün yavru kartallarına, gençlerine, yarınlarına rahat edecekleri Avrupa'nın en önemli statlarından birini hazırlamak benim için sonsuz bir gurur kaynağı olmuştur.Şimdiki hedefimiz hazırlamakta olduğumuz 45 bin kişilik yeni stat projemizi hayata geçirmektir. Göreve geldiğimiz ilk dakikadan itibaren amatör branşlarımızda tarih yazmayı görev bildik. Yaptığımız tüm yatırımın geri döndüğünü görmek yüzümüzü güldürdü, bize heyecan verdi. Türk basketboluna önderlik eder hale geldik. Amatör branşlara kaynak sağlayarak, basketbolda, hentbolda, voleybolda, jimnastikte, boksta, güreşte, satrançta, briçte 30 yıldır beklenen kupaları, madalyaları kazandık. Hepsini bir bir onurla müzemize taşıdık. Bu büyük başarılara ulaşırken tüm sporcularımızı ve emeği geçen tüm Beşiktaşlıları ayakta alkışlıyorum. Beşiktaş'ın ve Milli Takımın geleceğini oluşturan genç ve kaliteli kadrolar yetiştirdik, yetiştirmeye devam ediyoruz. Altyapımızda yıllar sonra Mehmet Sedefler'in, İbrahim Kaşlar'ın ve nice Beşiktaş ruhu ile yetişen oyuncularımızın sayılarını arttırmak bizim en önemli hedeflerimizden biri oldu, olmaya devam ediyor. Beşiktaşımız'ın geleceğine damgasını vuracak bu ekibi genişletmek için birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber çalışacağız. Değerli Genel Kurul Üyeleri; Görevler bitmez. Beşiktaş'ın değerlerini iyi anlayıp özümseyen bir başkan olarak kaybedecek bir dakikamız olmadığını her fırsatta belirtiyorum. Tüm kongre üyelerimizin bir arada vakit geçirebileceği bir sosyal tesis projesi üzerinde çalışıyor ve en kısa zamanda bunu gerçekleştirmenin sözünü veriyoruz. Söz verdiğimiz gibi BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nin altında bulunan spor ve sağlık kulübünü 1 aya kadar siz değerli Beşiktaşlıların hizmetine açıyoruz. Tüm Beşiktaşlıların gönlünde ve fikrinde yer alan Beşiktaş Üniversitesi projesini gündeme getiriyoruz. Tüm değerli Beşiktaşlıların önerilerini duymak, tüm taraftarın gerçek gündemine kulak vermek, anlamak için Yönetimimiz'in her icraatının, her sözümüzün Beşiktaşlılar üzerinde yaptığı etkiyi ve fikirleri ölçebileceğimiz ve farklı görüşleri alarak değerlendirme fırsatı bulacağımız bir iletişim çalışmasını en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu sayede Beşiktaşlıların dilekleri ve değerlendirmelerine daha kısa zamanda ulaşabilmeyi ortak aklı geliştirmeyi hedefliyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bizi dışarıdan kimse yıkamaz. Bir Başkan olarak ben de içeride buna müsaade etmem. İşte bu yüzden birlik beraberlik anlayışı ile sürekli tek yumruk olalım diyorum. Beşiktaş, 18 kişilik Yönetim Kurulu'nun kulübü değil, Beşiktaş hepimizin. "Beşiktaşlıyım" diyen herkesin kulübüne destek olması lazım. Beşiktaş, bizim Kulübümüz, bizim kültürümüz, bizim hayatımız. Sorunlar büyür, küçülür, yok olur... Kalan sadece dostluklar ve yapılan projeler olur. Bazen hatalar bile yapılır, dersler çıkarılır. Bizler de dersler çıkarıyoruz. Önemli olan gelişme ve büyümeye devam etmektir, durmamaktır. Hepimiz hızla hareket ediyor, Beşiktaşlıların gerçek gündemlerini ve fikirlerini öğreniyor ve bunu sağlayacak mekanizmaları hayata geçiriyoruz. Değerli Genel Kurul Üyeleri, 32 aylık başkanlık dönemimde, bütün Beşiktaşlıları sevgi ve dostlukla kucakladım. İlkelerden ve sözlerimden taviz vermedim. Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Şu anda yine öyleyim. Sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir konu var.Kamuoyunda bir süredir Beşiktaşımızın mali durumu ile ilgili karamsar senaryolar üretiliyor. Bu gerçek olmayan senaryolara dair diyebileceğim tek bir şey var: Evet Beşiktaş'ın Türkiye'nin ve dünyanın tüm kulüpleri gibi borcu vardır. Ancak bu borç asla, Beşiktaş camiasının önüne sunulmaya çalışıldığı büyüklükte, bu camiayı ve bizi korkutacak yükte değildir. 32 aydır aynı heyecanla görevine devam eden bir Başkan olarak gönül rahatlığı ile dile getiriyorum ki; tüm iddialara rağmen, Beşiktaş önü açık olan tek kulüptür. Hatta, Beşiktaş Türkiye'nin mali yapısı en sağlam kulüptür. Daha da önemlisi, Beşiktaş, Türkiye'de sportif başarıya bakmadan dahi gelişmekte olan, tek kulüptür. Yine çok önemli bir gün. Aralarında bulunduğum 18 değerli arkadaşımla birlikte Genel Kurul'da sizin de desteğinizle yeni yönetim dönemimizin vizesini alacağız. Yapmak istediklerimizi gerçekleştirirken sizden bir kez daha tek yumruk olmamızı istiyorum. Unutmayalım ki, bölünmüş azınlıklara veya tehlikelere karşı içeride dimdik durmalıyız. İşte o zaman büyük Beşiktaşımız tüm hedeflerine ulaşacaktır. İşte o zaman büyük Beşiktaş Avrupa'da ve Türkiye'de rakipsiz kalacaktır. İşte o zaman büyük Beşiktaş yeni Türkiye Kupaları, Süper Kupalar, Şampiyonluklar ve hatta Avrupa kupaları alacaktır. İşte o zaman Beşiktaş hep daha güçlü olacaktır. Mali ve İdari Kongremiz’in Beşiktaşımız'ın yararına sonuçlanmasını diler, tüm Beşiktaş dostlarına saygılarımı sunarım." Başkanımız'ın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu İdari ve Mali Faaliyet raporlarını okuyan Genel Sekreterimiz Kenan Öner ise şöyle konuştu: "Sayın Başkan, kurulların sayın Başkan ve üyeleri Büyük Beşiktaşımız’ın çok değerli Genel Kurul Üyeleri, sizleri tekrar en kalbi duygularla selamlıyorum. Yönetim Kurulumuz adına sizlere idari faaliyetlerimizi anlatmaya çalışacak, daha sonra da konularımızı, mukayeseli bilanço rakamlarını sunma gayretinde olacağım. Sizlere sunulmuş olan faaliyet raporu kitaplarında 2006 yılındaki tüm idari faaliyetlerimizi detaylı olarak belirtmekteyiz. Bu nedenle burada sizlere ana hatları ile kısa bilgiler arz edeceğim. Hepinizin bildiği gibi Futbol A Takımımız, 2005-06 sezonunu özellikle ikinci yarıda gösterdiği performans ile 3. sırada tamamlayarak UEFA Kupası’na katılma hakkını elde etmiş, ayrıca yeni bir formatla düzenlenen ve ilk kez önemli maddi getiri de sağlayan Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmıştır. Finalde Fenerbahçe'yi yenerek bu kupayı yeni formatıyla kazanan ilk kulüp olmak ise hepimize ayrı bir coşku yaşatmıştır. Takımımız, sezonun hemen başında bu yıl yine ilk kez düzenlenen ve yurtdışında oynanan Süper Kupa finalinde de lig birincisi Galatasaray ile karşılaşmış ve bu maçı kazanarak Süper Kupa'nın ilk sahibi olma gururunu bizlere yaşatmıştır. Takımımız, tarihi başarıların hatıraları ile dolu müzemize iki kupa daha kazandırırken, ilklerin kulübü olma misyonumuzu da pekiştirmiştir. Kısa vadede hedeflerimize ulaşırken, yeni sezonda uzun vadeli hedefler peşinde koşacak ve şampiyonluklar kazanacak genç bir ekip oluşturma uğraşısı içinde olan Yönetimimiz, ligin bitiminin hemen ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak hepinizin yakinen bildiği transferlerle, gelecek yıllarımızın garantisi olacak oldukça genç ve ileriye dönük bir kadro oluşturmuştur. Altyapımız, kulübümüzün sahip olduğu en önemli branşlardan biri olarak, Türk sporuna yeni yetenekler ve doğru yetişmiş sporcular kazandırma yönündeki çalışmalarının meyvelerini almaya başlamıştır. Altyapımızdan A Takımımız'a kazandırılan 12 sporcumuz profesyonelliğe adım atarak hem Beşiktaşımız'ın hem de Milli Takımımız'ın geleceği için ümit vermiştir. Ayrıca futbol okullarımızda kış sezonunda ortalama 500 öğrencimize; yaz sezonunda ise yaklaşık 700 öğrencimize Beşiktaş misyonuyla titiz bir eğitim verilmesi sağlanmıştır. Değerli Genel Kurul Üyeleri, Yıllarca müessese takımlarının hegemonyasında olan basketbol ligi, Kulübümüz’ün basketbola verdiği değer ve bunun neticesinde elde edilen başarıların ardından büyük bir ilginin merkezi haline gelmiştir. Kulübümüz’ün basketboldaki öncülüğünü takip eden diğer spor kulüpleri de basketbola yatırım yapmaya başlamış ve liderliğimizde artan bu destek, basketbol ligine yeniden heyecan getirmiştir. Bayan Basketbol A Takımımız, geçtiğimiz sezon başa baş götürdüğü ligi 1 puan farkla ikinci sırada bitirmiş ve play off final serisi sonunda sezonu 2. sırada tamamlamıştır. Bayan Basketbol Takımımız, aynı zamanda FIBA Avrupa Kupası'nda 8 takım arasına kalarak çeyrek final oynamış ve Kulübümüz adına tarihi bir başarıya imza atmıştır. Ekibimiz, ayrıca bu sezon başında oynanan 14. Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek tarihinde ilk kez bu kupayı Kulübümüz'e kazandırmıştır. Takımımız, bu sezon da çizdiği başarılı maç grafiği ile şu anda 2. sırada yer almakta ve zirve mücadelesini sürdürmektedir. Avrupa Kupaları'nda şu ana kadar oynadığı maçlar sonunda ilk 16 takım arasına giren Ekibimiz, finale doğru çıkışını sürdürmektedir. Hentbol Takımımız, 2005-06 sezonunda Kulübümüz'e Türkiye Kupası'nı kazandırmıştır. Takımımız, ayrıca geçtiğimiz sezon katılmış olduğu Avrupa Kupası'nda katılan 64 ekip arasında ilk 16'ya kalma başarısını göstermiştir. Voleybol Bayan A Takımımız, play offların ardından geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlamıştır. Ayrıca Kulübümüz'ü Avrupa Kupaları'nda başarı ile temsil eden Bayan Takımımız, üçüncü turu geçerek Avrupa'nın 8 büyük takımı arasında yer almıştır. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Türkiye'deki profesyonel spor kulüpleri arasında bedensel engelliler şubesini kuran ilk kulüp olarak, rakiplerine bu alanda da öncülük eden Kulübümüz’ü, elde ettiği başarılarla yine en iyi şekilde temsil etmiştir. Takımımız, 2005-06 sezonunda da büyük bir gayret ve çalışma azmi gösterip, son iki sezonda olduğu gibi yine Şampiyonluk Kupasını Kulübümüz'e kazandırmıştır. Ülkemizde ilk defa 5-7 Mayıs 2006 tarihlerinde Avrupa Şampiyonası organize edilmiştir. 2006 yılında çok başarılı bir sezon geçiren Atletizm Takımımız, en büyük başarıyı Şubat ayında İspanya'nın Caceres kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmaları'nda Şampiyon olarak göstermiştir. Takımımız, bu kupayı Kulübümüz'e ve ülkemize ilk kez kazandırarak tarihi bir başarıya imza atmıştır. Kulübümüz'ün isim branşı olan Jimnastik Şubemiz de "Beşiktaş armasının olduğu her yerde Şampiyonluk" hedefimiz doğrultusunda Kulübümüz'ün adına yakışır başarılara imza atmıştır. İkinci etap Jimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Takımımız, yıldızlar kategorisinde takım halinde Şampiyon olurken, büyükler kategorisinde ise ikincilik kürsüsüne çıkmıştır. Ayrıca iki sporcumuz 2012 Olimpiyatları'na katılmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Masa Tenisi Takımımız, 2006 yılı içinde İstanbul Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştirmiş ve yine tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'na katılma hakkı kazanarak çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Briç Takımımız, 2005 sezonunda Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek tarihinde ilk kez Şampiyonluk Kupasını Kulübümüz'e kazandırmıştır. Boks Takımımız, 2006 yılı boyunca katıldığı turnuva ve şampiyonalarda her sıklette birçok madalyayı Kulübümüz'e kazandırmıştır. Satranç Takımımız, kuruluşunun ikinci yılında ilk Şampiyonluğunu, 2005-06 sezonunun son maçı öncesinde ilan etmiştir. Takımımız, namağlup unvanıyla önemli bir başarıya imza atmış ve Kulübümüz'e Şampiyonluk Kupasını kazandırmıştır. Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası'nda Sporcumuz Kübra Öztürk, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kategoride Avrupa Şampiyonu olmuştur. Sporcumuz Kübra Öztürk birincliği Türkiye'ye getirerek tarihi bir başarıya ve önemli bir ilke imza atmıştır. Değerli Genel Kurul Üyeleri, Sportif çalışmalarımızın yanı sıra doğru pazarlama stratejileriyle yönlendirilen kombine kart satışımız, her yıl artan grafiği ile bu yıl 19,977 adete ulaşmış, bu sayede Kulübümüz hem taraftarımızın desteğini yanında görmüş hem de gelirlerinde kayda değer bir artış sağlamıştır. BJK Store Mağazalarımıza 2006 yılında Ankara'daki 2. mağazamız ile Kayseri, Antalya, İstanbul Beylikdüzü ve Maltepe şubeleri ilave edilmiş ve taraftarlarımıza lisanslı ürünlerimizin daha yaygın ulaşması sağlanmıştır. Aynı zamanda ürün yelpazemiz yeni ürünlerle genişletilerek önemli oranda ciro artışı elde edilmiştir. Tesislerimizin Beşiktaş adına yaraşır şekilde korunarak branşlarımız için gerekli donanımda hizmet verebilmeleri amacıyla temel bakım ve proje geliştirme çalışmaları da hiç aksatılmadan sürdürülmektedir. KİRALAMA İŞLEMLERİ Real Hipermarketler Zinciri A.Ş. -Aylık kira bedeli 187,500 Euro artı KDV -Yıllık tutarı 2,250,000 Euro artı KDV -Yıllık cironun yüzde 4'ü asgari yıllık kiranın 2,250,000 Euro üzerinde olması durumda aradaki farkta kiraya eklenecektir. -Şerefiye-hava parası olarak yer teslimine kadar 1,245,000 Euro alınacaktır. -Kira süresi 15 artı 10 yıl -Kiraların güvencesi olarak 4,500,000 Euro teminat mektubu alınmıştır. Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş -Aylık kira bedeli 300,000 USD artı KDV -Yıllık kira bedeli 3,600,000 USD artı KDV -Yıllık cironun yüzde 4'ü asgari yıllık kiranın 3,600,000 USD üzerinde olması durumunda aradaki fark kiraya eklenecektir. -Kira süresi 20 artı 5 yıl -İnşaat ruhsatının alınmasından itibaren 1 ay içerisinde 7,200,000 USD'lik teminat mektubu kira teminatı olarak alınacaktır. Bu imzalanan iki sözleşme dışında; -Teknosa ile yıllık 1,800,000 USD'den kira sözleşmesi imzalama aşamasına gelmiştir. -Yiyecek bölümleri, alış veriş alanları veya ofis binaları, otopark alanları gibi kiralanacak alanlarla birlikte yıllık kira gelirleri 14 milyon USD düzeyine ulaşacaktır. Kulübümüz sportif başarıya bağlı olmayan önemli kira gelirine daha ulaşmış olacaktır. Öte yandan BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapımı devam eden BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi fitness merkezinin inşası, kiralanması ve işletilmesine dair Sporium firması ile imzalanan sözleşme hükümlerine uygun olarak, inşaat çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca hem BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksimiz hem de BJK İnönü Stadımız, etkili pazarlama teknikleri yürütülerek, spor faaliyetleri dışında da kullanılır hale getirilmiş ve Kulübümüz'ün gelirlerine önemli bir katkı sağlanmıştır. Bu tesislerimiz önemli kültürel organizasyonlara artan bir ilgiyle ev sahipliği yapmaya devam etmekte ve bu anlamda artık İstanbul'da bulunan sayılı mekanlar arasında yer almaktadır. Kulübümüz, bu önemli kültürel organizasyonlara ev sahipliği yaparken, kendi bünyesinde de Uluslararası organizasyonlara imza atmaktadır. Kulübümüz'ün bu etkinliklerini düzenleyen İletişim Komitemiz, geçtiğimiz Mayıs ayında dev bir organizasyonu gerçekleştirerek, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonlar Ligi Finalleri'ni ülkemizde düzenlemiştir. Kulübümüz, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen ve bu önemli şampiyonaya mükemmel bir ev sahipliği yaparak, bir ilke daha imza atarken, Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Başkanı ve üyeleri Kulübümüz'e teşekkür plaketi sunmuşlardır. Ayrıca organizasyonun kapanış törenine katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin böylesine önemli bir turnuvaya yaptığı başarılı ev sahipliği ile ülkemizin tanıtımına büyük katkıda bulunması nedeniyle Başkanımız'a, Kulübümüz'e teşekkürlerini iletmiştir. İletişim Komitemiz ayrıca resmi yayın organlarımız Beşiktaş Dergisi, dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan Yavru Kartal Dergisi ve resmi internet sitemiz vasıtasıyla yediden yetmişe bütün Beşiktaşlılara ulaşmakta, Kulübümüz ile taraftarlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir." Yönetim Kurulumuz'un idari ve mali faaliyet raporlarını okuyan Kenan Öner, Başkanımız Yıldırım Demirören'in alacağı hariç olmak üzere 31 Aralık 2006 itibariyle kulübün 39 milyon 996 bin 237 dolar borcu olduğunu söyledi. Ayrıca Derneğin 2007 yılı bütçesi 27 Milyon 750 Bin YTL olarak kabul edildi. Öte yandan Kulübümüz'ün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulumuz idari ve mali açıdan ibra edildi. Toplantı sonunda Genel Kurul Üyelerimiz'e bir teşekkür konuşması yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, kendilerinin gelip geçici olduğunu fakat Beşiktaş'ın kalıcı olduğunu belirterek, şunları söyledi. "Sizler Beşiktaş'ı yönlendireceksiniz. 12 bin kişi içinden 18 kişi seçtim. Bu 18 kişiye herkesin destek olmasını istiyorum. Beşiktaş hepimizin, hepimiz Beşiktaşlıyız. Bu birlik beraberliği dışarıya da yansıtalım dışarıdan gelecek saldırılara karşı duralım, Beşiktaş'tan menfaat sağlayanlara karşı çıkalım. Hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12116 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12117 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12118 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12123 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12119 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12122 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12120 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12121 |
Alıntı:
Demirören sanki parasını almayacakmıda,borçu ufak göstermek için hariç tutuyorlar. ayrıca net borç dediğine göre , klubün tüm gelirlerini (gelecektekilerde dahil) toplam borçtan düşmüşler demektir. Haa bu arda klüp hiç para harcamayacakmış gibide düşünülmüş. iyi iş kağıt üzerinde kalem oynat, borçu azalt... Sihirbaz bunlar... sihirbaz... |
lanet olsun bu adama öle bi hale geldikki onundısında sahip cıkanda yok... |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=oykullanma2007 Olağan Seçimli Genel Kurulumuz Başladı BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılan Olağan Seçimli Genel Kurulumuz, Kongre Üyelerimizin katılımıyla başladı. Toplantı Başkanlık Divanı'nın seçiminin ardından İstiklal Marşı okunarak başlayan Kongre’de 11 bin 300 Kongre Üyemizin oy kullanma hakkı bulunuyor. Üyelerimiz şu anda 15 sandıkta oy kullanıyorlar. Oy verme işlemi 17.00'ye kadar devam edecek. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12133 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12135 bjk resmi sitesinden alıntıdır.. |
Başkanımız Oyunu Kullandı Başkanımız Yıldırım Demirören ve ailesi oylarını kullandılar. Oy verme işlemi sonrasında basın mensuplarına konuşan Demirören, “Kulübümüz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkanımız Yıldırım Demirören, eşi Revna Demirören, çocukları Yelda ve Erdoğan Akatlar’daki oy verme işleminde sandık başındaki yerlerini aldılar. 6748 üye numarası ile 4. sandıkta oy kullanan Başkanımız, daha sonra basın mensuplarına bir konuşma yaptı. Demirören, “Yapacak daha çok işimiz var. Tek yumruk olalım, bugün buraya gelip oy kullanan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Başkanımız’ın babası, Kongre Üyemiz Erdoğan Demirören de oy kullananlar arasındaydı. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12139 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12140 bjk resmi sitesinden alıntıdır.. |
yapacak daha çok iş var ama bu kadroyla nereye kadar????:(:( |
Demirören oyunu kullandı Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na tek aday olarak katılan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, oyunu kullandı. Genel kurulun yapıldığı Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ne eşi Revna, çocukları Yelda ve Erdoğan ile birlikte gelen Demirören, oyunu 4 nolu sandıkta kullanırken, eşi ise 13 nolu sandıkta oy verdi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Demirören, ''Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Tek yumruk olalım, yapacak daha çok işimiz var'' dedi. Bu arada kongre üyesi olan İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak, eski futbolculardan Mehmet Özdilek ve Şenol Fidan de oylarını kullandı. 28.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Oy verme işleminde gergin anlar! Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi devam ederken, bir üyenin açık bir şekilde boş oy kullandığını göstermesi gerginliğe neden oldu. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda, bir üye basın mensuplarının önünde boş zarfı gösterdikten sonra sandığa atmaya çalıştı. Bu sırada kongre divan başkanı Ali Rıza Dizdar, ''Burası Beşiktaş Kulübü'nün kongresidir. Böyle şov yapamazsınız'' derken, üye tüm uyarılara rağmen boş zarfı sandığa attı. Dizdar, görevlilerden bu üyenin isim ve sicil numarasını isterken, kongre üyesi Seyit Ateş, bu üyeyi savunarak Dizdar'a tepki gösterdi. İkili arasındaki sözlü tartışma, araya girenler tarafından sona erdirildi. Bu arada, saat 11.00 itibariyle genel kurul toplantısına 760 üyenin katıldığı bildirildi. 28.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
ne simdi daha gecen 100milyondu ya |
Beşiktaş olağan Genel Kurulu'nda yapılan Divan üyeliği seçiminin iptal olabileceği iddia edildi... Kongre'de üyeliklerle ilgili hazırlanan listelerde eksikler bulunduğu, Divan Başkanı'nın da üyeleri bu yönde uyardı.. Dağıtılan listelerdeki eksiklik nedeniyle bazı üyeler seçimde fırsat eşitliğine aykırı olduğunu gerekçe göstererek Divan Başkanlığına dilekçe ile başvurdu... OYLAMA 17.00'DE TAMAMLANACAK Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı başladı. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve Yıldırım Demirören'in tek aday olarak katıldığı genel kurulda oy verme işlemine geçildi. Kongre divan başkanlığına Ali Rıza Dizdar seçilirken, saat 10.17 itibariyle oylama start aldı. 11 bin 300 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu kongrede, üyeler 15 sandıkta oy veriyor. Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. DEMİRÖREN'İN LİSTESİ Kongreye tek başkan adayı olarak giren Yıldırım Demirören'in 18 kişilik yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor: Asil Üyeler: Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Numan Ceyhan, A. Celalettin Kolot, Halim Aydın, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy, A. Gülnaz Kudunoğlu Arsel, Bülent Deriş. Yedek Üyeler: Nedim Sarsmaz, M. Emir Tamer, Murat Çelik, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Mayir (Mario) Berk. ÇEKİŞME KURUL SEÇİMLERİNDE Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında en büyük çekişme kurul seçimlerinde yaşanacak. Divan, Denetleme, Sicil ve Müze kurullarına aday olanlar Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi dışında kedilerine oy vermesi için üyelere broşürler dağıttı. Ayrıca bazı adayların salonun dışına pankartlar asarak, üyelerden oy istedikleri görüldü. Salonda da kurullara aday olanlar kulis çalışmaları yaparak üyelerden oy istedi. BOŞ OY GERGİNLİĞE NEDEN OLDU Bu arada toplantıda oy verme işlemi devam ederken, bir üyenin açık bir şekilde boş oy kullandığını göstermesi gerginliğe neden oldu. Toplantıda, bir üye basın mensuplarının önünde boş zarfı gösterdikten sonra sandığa atmaya çalıştı. Bu sırada kongre divan başkanı Ali Rıza Dizdar, ''Burası Beşiktaş Kulübü'nün kongresidir. Böyle şov yapamazsınız'' derken, üye tüm uyarılara rağmen boş zarfı sandığa attı. Dizdar, görevlilerden bu üyenin isim ve sicil numarasını isterken, kongre üyesi Seyit Ateş, bu üyeyi savunarak Dizdar'a tepki gösterdi. İkili arasındaki sözlü tartışma, araya girenler tarafından sona erdirildi. Bu arada, saat 11.00 itibariyle genel kurul toplantısına 760 üyenin katıldığı bildirildi. DEMİRÖREN OYUNU KULLANDI Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na tek aday olarak katılan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, oyunu kullandı. Genel kurulun yapıldığı Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ne eşi Revna, çocukları Yelda ve Erdoğan ile birlikte gelen Demirören, oyunu 4 nolu sandıkta kullanırken, eşi ise 13 nolu sandıkta oy verdi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Demirören, ''Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Tek yumruk olalım, yapacak daha çok işimiz var'' dedi. Bu arada kongre üyesi olan İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak, eski futbolculardan Mehmet Özdilek ve Şenol Fidan de oylarını kullandı. "İCRAATLARINI GÖRÜP ONDAN SONRA KARAR VERİLİM" Başkan Yıldırım Demirören'in annesi Tülin Demirören ile birlikte gelen Erdoğan Demirören, oyunu 2 numaralı sandıkta kullandı. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan Demirören, oğlunun başkanlığından dolayı gurur duyduğunu belirterek, ''Allah her anne ve babaya bu mutluluğu nasip etsin. Camianın el ele vermesini bekliyorum. Bütün camia el ele verirse başarı gelir. Bir de kulaktan kulağa 'Erdoğan bey her şeyi yapıyor' lafları dönüyor. Ben bu işlere karışmam. 10 yaşındaki torunuma söz geçiremiyorum, 40 yaşındaki oğluma nasıl söz geçireyim'' diye konuştu. Beşiktaş'ın zengin bir camia olduğunu dile getiren Erdoğan Demirören, ''Beşiktaş'ın kimseye ihtiyacı yok'' derken, yeni yönetim kurulu ile ilgili soruyu ise ''İcraatlarını görüp ondan sonra karar verelim'' dedi. Erdoğan Demirören, Yıldırım Demirören'in kendisine ait borcu kulübe hibe edip etmeyeceği yönündeki soruyu ise ''Bu onun kararı'' diye yanıtladı. Bu arada seçimli genel kurul toplantısına katılmayan ve kutlama telgrafı gönderen Süleyman Seba'nın mesajı salonda bulunanlar tarafından alkışlandı. |
Iste Yeni Yönetim Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısına tek aday olarak katılan Yıldırım Demirören'in listesinde bulunan 18 yöneticiyi tanıyalım! http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısına tek aday olarak katılan Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesinde yer alan 18 yöneticinin en genci 31 yaşındaki Emir Tamer, en yaşlısı ise 69 yaşındaki Ertuğrul Kumcuoğlu oldu. Yıldırım Demirören'in 18 kişilik yönetim kurulunda yer alan isimler ve geçmişleri şöyle: ERTUĞRUL KUMCUOĞLU: 1938 doğumlu. Maliye ve Ekonomi Müşavirliği, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü, Maliye Müsteşarlığı, Lefkoşe Büyükelçiliği ve Başbakan başdanışmanlığı görevlerinde bulundu. 1999 yılında Aydın'dan milletvekili seçildi. Yeditepe Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapıyor. Evli ve 1 çocuk babası. KENAN ÖNER: 1948 İstanbul doğumlu. Bürokrat. 2004 ile 2007 yılları arasında Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası. ERTUNÇ SOĞANCIOĞLU: 1959 Manisa Akhisar doğumlu. 2004-2007 arasında Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. icra kurulu üyeliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. LEVENT ERDOĞAN: 1941 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2002 döneminde Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliği yaptı. Avukat olan Erdoğan evli ve 2 çocuk babası. BEHÇET ÜMİTLEN: 1954 İstanbul doğumlu. İnşaat boyaları ve temizlik kağıtları sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. 1994 yılında Beşiktaş Kulübü divan kurulu üyesi olarak görev yapan Ümitlen, 1996-1998 ve 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliği yaptı. NUMAN CEYHAN: 1959 Malatya doğumlu. İşadamı olan Ceyhan evli ve 2 çocuk babası. HALİM AYDIN: 1955 Sivas doğumlu. Transay Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı. evli ve 5 çocuk babası. CELALETTİN KOLOT: 1961 İstanbul doğumlu. Londra Üniversitesi mezunu. İşadamı Kolot, Futbol Federasyonu'nda 2 dönem üyelik görevinde bulundu. Evli olan Kolot, İngilizce ve Almanca biliyor. HÜSEYİN YÜCEL: 1942 Sivas doğumlu. 2004-2007 yılları arasında Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliğinde bulunan ve bürokrat olan Yücel evli ve 2 çocuk babası. İLHAN DURUSOY: 1944 İstanbul doğumlu. Çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan Durusoy, 2004-2007 döneminde Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliği yaptı. Durusoy, evli ve 2 çocuk babası. GÜLNAZ KUDUNOĞLU ARSEL: 1972 doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunu. 1992 yılından itibaren kesintisiz olarak medya sektöründe çalıştı. 2003 yılında kurduğu Strateji Parkı İletişim Danışmanlığı şirketinde yönetici olarak çalışmalarına devam eden Arsel, evli. BÜLENT DERİŞ: 1965 İstanbul doğumlu. 2004-2007 arasında Beşiktaş yönetim kurulu üyeliği yaptı. Deriş evli ve 2 çocuk babası. NEDİM SARSMAZ: 1949 İstanbul doğumlu. İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Sarsmaz, Özel Sağlık Kuruluşları Birliği Derneği'nin kurucu üyesi. Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği, EDTA Türk Tıp Derneği, İstanbul Tabip Odası, Nefroloji Derneği üyesi olan Sarsmaz, evli ve 2 çocuk babası. EMİR TAMER: 1976 İstanbul doğumlu. Emma Reklam Grubu ve Birleşik Tütün-Alfa şirketlerinin kurucu ortak ve yönetim kurulu üyesi olan Tamer, bekar ve İngilizce biliyor. MURAT ÇELİK: 1970 İstanbul doğumlu. ABD'de televizyonculuk eğitimi aldı. Bugün Gazetesi'nde Ankara temsilcisi ve köşe yazarı olarak çalışıyor. 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliği yaptı. Evli ve 1 çocuk babası. HAKAN AKSOY: 1966 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Aksoy, 2 çocuk babası. ŞEREF YALÇIN: 1966 Elazığ doğumlu. Tekstilci. İngilizce ve Fransızca biliyor. MARİO BERK: 1971 İstanbul doğumlu. İşadamı olan Berk, evli ve 2 çocuk babası. |
GÜLNAZ KUDUNOĞLU ARSEL: 1972 doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunu. 1992 yılından itibaren kesintisiz olarak medya sektöründe çalıştı. 2003 yılında kurduğu Strateji Parkı İletişim Danışmanlığı şirketinde yönetici olarak çalışmalarına devam eden Arsel, evli. tek kadın helal olsun ;) |
Bu yönetimden hiçbişi olmaz... |
Türkiye`de Saat: 23:36 . |