![]() |
ya aslında ii olur yahudi birinin yönetici olması bis halkın takımıyız ve bizde ırk din cins ayrımı olmaz karTAL KARTAL DIR |
ADAY OLMASI İİ SONRA AZİZ YILDIRIM GİBİ KLUBÜ SAHİPLENİRLER |
Beşiktaş'ta kurul ertelendi Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ocak Cumartesi gününe ertelendi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium'unda bugün yapılması gereken genel kurul, 27 Ocak Cumartesi günü aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek |
Alıntı:
he bak iyi ki aydinlattin beni yahudi istemiyorum yonetimde.ali kulaksizoglunun dedigi gibi para hersey degil ... |
Kulaksızoğlu'nun 500 oyu geçeceğini sanmıyorum.. |
haddlerini asmislar dayak istiyo bunlar |
o parayı klube borç oLarak vermiş oLabiLir ama bunu medyada özeLLikLe beLirtmesi bi beşiktaş başkanına hiç yakışmamış:( |
yahudi adamdan yönetici olmaz diyenler...o zaman hristiyan futbolcu da oynatmayalım ?..yahudi parasını vermek istemez hristiyan da top oynamaz biz müslüman olduğumuz için değil mi? fotomaç takvim ve diğer ezik medya artık bu saçma sapan haberlerine son versin! |
son dakika....Murat Aksu yeni yönetimde yokum dedi bjk-ankaragücü maçı sonrrası murat AKSU'nun yeni yönetimde olmayacağım diye açıklama yaptığı LİG TV'de alt yazı olarak geçildi arkadaşlar. |
Aksu'dan şok istifa! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni yönetimde görev almayacağını açıklayarak, istifasını verdi. Aksu 27 Ocak'da yapılacak genel kurulda Yıldırım Demirören'in yeni yönetiminde yer alması için 3 ismi Demirören'e iletti. Başkan Demirören'in bu 3 ismin kulübe para verebilecek isimler olup olmadığını sorması üzerine, Aksu'nun "hayır" cevabıyla bu 3 ismi yönetime almasının mümkün olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Yıldırım Demirören'in bu cevabı üzerine, Murat Aksu yeni yönetimde yer almayacağı açıklayarak, görevinden istifa etti. 21.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Ben murat aksu'nun ne olduğunu neler yaptığını pek anlamadım , + babası bakan olması sebebiyle faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum... |
yazik olur murat aksu en iyi yoneticimizdi ama onun isi degil yonetici secmek... |
yaw yapmaın be murat aksu yönetimde demirorenden iidi o yoksa demirorende olmsın zaten |
bence murat aksu iyi bir yöneticiydi...yani cok seyi iyi ve basarili sekilde dengelliyordu...listeyi cok merak ediyorum, besiktasimizin geleceginide.... |
hayırlı olsun yalvaracak değiliz. böyle kötü zamanda kendi çıkarları için elini taşın altına sokmaktan kaçıyorsa ondan zaten hayır gelmez. bize hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak , Beşiktaş'ımızın çıkarlarını koruyacak adamlar lazım. verdiği hizmetler için tşkk.. eder yolunun açık olmasını dileriz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
murat aksu ya gelince her nekadar tum yoneticiler beceriksiz iken murat aksu aralarinda demirorenden bile daha becerikli bunu kabul edelim... |
murat aksu bana gore buyuk bir kayıp oldu keske kalsaydı.. |
takvim bence bir gazeteden baska herseye benziyor. kale bile almamak gerek bu ezikleri.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya jahudiler cimri olsun olmasin, jahudiler cok caliskandir...bizim yönetimimizde caliskan bir is adami olursa biz gurur duyariz... ya dini yüzünden böyle seyler ne demek cok ayip, simdi bir senci adam yönetime girse, sevinmezmiyiz... sonucta hepimiz senciyiz( tmm abartmiyim, hepimiz jahudiyiz demek biraz abartili olcak..hehe..) |
Aksu'dan şok istifa.... Aksu'dan şok istifa! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni yönetimde görev almayacağını açıklayarak, istifasını verdi. Aksu 27 Ocak'da yapılacak genel kurulda Yıldırım Demirören'in yeni yönetiminde yer alması için 3 ismi Demirören'e iletti. Başkan Demirören'in bu 3 ismin kulübe para verebilecek isimler olup olmadığını sorması üzerine, Aksu'nun "hayır" cevabıyla bu 3 ismi yönetime almasının mümkün olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Yıldırım Demirören'in bu cevabı üzerine, Murat Aksu yeni yönetimde yer almayacağı açıklayarak, görevinden istifa etti. 21.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
yonetımdekı en ıı adamımızıda baskan sayesınde kaybettık:( |
Nediyelim hayırlısı olsun ozaman... |
kim olursa olsun.gerçek beşiktaşlıysa yönetimde olmalı. |
beyler 3-4 ay sonra yine bir seçim olursa şaşırmayın...bu başkan bir 3 yılı daha götüremez... |
takvim gazetesine fenerin sesi desek yanlış olmaz.... |
Eziklerin en sevdigi yöneticimizdi ... |
büyük kayıp olur |
Alıntı:
|
başkanlığa aday olsaydı keşke |
ilk defa benim düşündüğümü yazmış ama elini cebine atar vaktini beşiktaşa ayırırsa gelsin(her ne kadar istemesemde) |
Alıntı:
|
Kahrolsun Takvim, Kahrolsun Kolpa Basın. Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ. |
ben herzaman söylüyorum beşiktaşlılık içinde varsa zaten yönetimde olması bişey değiştirmemeli ve yönetim dışında da olsa herzaman destek vermeli. |
gidene hayhay |
Aksu'nun yerine Mustafa Erdoğan Beşiktaş'ta yeni yönetimde yer almayacak olan Murat Aksu'nun yerine Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan geliyor Kongre üyesi Mustafa Erdoğan'ın yeni yönetimde yer alacağı belirtidi. Beşiktaş için görev yapmaya hazır olduğunu beirten işadamı Mustafa Erdoğan, "Beşiktaş 'a hizmet etmek için benim için şereftir. Eğer başkanımız uygun görürse seve görev almaya hazırım" dedi. Erdoğan'ın yeni yömnetimde büyük bir oasılıkla asbaşkan olarak görev yapacağı belirtildi. Bu arada yeni yömetimde kesinlikle görev almayacağını açıklaayan Murat Aksu'nun 2007 seçimlerinde milletvekili adayı olmaya hazırlandığı iddia edildi. Aksu'nun ayrıca futbol Federasyonu başkanlığı için gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. kaynak:kartalhaber.com |
Ali Kulaksızoğlu geri çekildi! Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Ali Kulaksızoğlu 11 Ocak tarihinde oluşturduğu yönetim kurulu listesi ile Siya-Beyazlı Kulübün başkanlığına talip olmuştu. Ancak; Kulaksızoğlu, geçen bu 10 günlük süre içerisinde yaşadığı gelişmeler üzerine başkan adaylığından vazgeçtiğini açıkladı. Kulaksızoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Biz, belki dünya tarihinde bir ilk olacak gerekçeyle çekiliyoruz. Herkes, kaybetme korkusuyla, endişesiyle girdiği bir yarıştan çekilirken, biz kazanma ihtimalimiz doğduğu için genel kurula katılmama kararı aldık" diyerek dikkat çekti. Ali Kulaksızoğlu, seçimden çekilmesinin ana gerekçeleri olarak da ; "28 Ocak'taki kongrede oy kullanacak delegelere ismimizi ve ne yapmak istediğimizi çok fazla duyuramadık. Kulüpten bu delegelerin mail ve telefonlarına ulaşmak istedik ancak bu tür bilgiler verilmedi ve yokuşa sürüldük. Herşeye rağmen kazanma şansımız vardı. Ancak hazırlıksız olduğumuzu düşündük. Böylesine bir seçime 5-6 ay önceden kolları sıvamak lazım. Böyle bir durumda seçimi kazanmamız Beşiktaş adına olumsuz sonuçlanabilirdi" dedi Kulaksızoğlu, Demirören'i de eleştirerek "Adaylığımı koyduğum günden bu yana Yıldırım Demirören'in kaybetme çekincesiyle oy potansiyeli olan ama Beşiktaş'a katkı sağlamayacak insanları listesine alacağını gördük. Bu yanlış" dedi. Önemli olan bir başka noktaya da değinen Kulaksızoğlu, "Beşiktaş taraftarı oy verip kendi kulübünün başkanını belirleseydi %90 kazanırdık. Bana taraftarların verdiği destekten çok memnunum. İnternet forumlarında benim önde gittiğim anketler de var. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ali Kulaksızoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldırım Demirören 100. yılda şampiyon olduğumuz son Galatasaray maçı sonrası gözünden akan yaşlarla, Beşiktaş duruşunu sergilemişti. Umarız bu anlamı ifade eden duruşunu son 3 yıldaki hatalarını da düzelterek devam ettirir. kendisine başarılar diliyorum" 22.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
hadi hayırlısı |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |