![]() |
Alıntı:
|
arkdslar sunu alsak bunu alsak dıe konu acıosnz tmm herkesn ıstedığı bependığı futbolcu var ama alsak la fılan olmuo bu ıs bekleyıp görecez |
Alıntı:
|
Alıntı:
önerdi allah razi olsun simdiki halini göriyoruz bobonun ama portoyu göriyoruz adamlarda öyle scout ekibi varki hemen sözlesme imzaliyorlar okula götüriyorlar ilgileniyorlar deger veriliyor . bizde yapabiliriz altyapi icin aliriz egitiriz a takima oynar |
Alıntı:
Beşiktaşım'ın alt yapısında bu adamlara taş çıkaracak oyuncular var! Bunlara vereceğimiz önemin yarısını alt yapımızdaki adamlara versen Türkiye'nin gelecekteki Hakan şükür, Emre Belözoğlusu vs çıkar Ben sana gençlere önem vermeyelim demedim zaten Yabancı konteynjanından dolayı şu anda imkansız diyorum Gençler kalkınmada büyük rol oynar.Farkındayım.Benim alt yapımda Necip, Ali Kuçik, Batuhan, Saim... daha bir sürü oyuncu var.Bunların hepsi gelecek vaad eden oyuncular. bunları kullanamıyorsam niye yabancı transfer edeyim.Onun diğerlerinden farkı ne? |
Alıntı:
ben kac kere dedim bizim altyapida yetenekli futbolcular var diye baska oyuncular alacamiza bunlara güvenip oynatalim diye hem daha iyi kontenjan gitmez yerli futbolcular diye benim söylemek istedigim sadece genc futbolcu=kötü futbolcu anlamina gelmedigini söylemeye calisdim sadece ve onlarada sans vermemiz gerekdigini söyledim |
Alıntı:
:D:D:D |
hayırlısı ne ıse o olsun ama adam gıbı olsun |
Arkadaslar kimi takımda görmek istiyorsanız Bu konu altında paylaşın yeni bir konu acmayın. |
sol açığa quaresma veya obinna |
türkiyeden alınacaklar konusunda en çok fikirbirliğinde olduklarımız murat ceylan, ismail köybaşı ve sezer öztürk...umarım alınırlar...bu arada murat ceylan sıkı da beşiktaşlıdır, m.topuz gibi çakma da değil (bkz. ekşi sözlük murat ceylan konu başlığındaki resim) |
Alıntı:
dikkat edersen tartıştığımız konuda yazılan şu: lulinha ve marko marin,ikisi de ileriye dönük orta saha oynuyor.galiba ikisi de 19 yaşında,ikisi de çok ucuz.lulinha 1.5 milyon euro 500-600 bin euroya alınabilir.marko marin gladbach'da lulinha corinthians'ta oynuyo.bu transferler beşiktaşı tek başına şampiyon yapabilir Bende buna göre yorum yapıyorum Burada ismi geçen oyuncular yabancı oyuncular. Dolayısıyla konteynjan sıkıntısı olabileceğini bunun şuan için gerekli olmadığını söyledim. Yoksa ben neden geç oyuncuya karşı olayım.Genç oyunculara karşı bir art niyetim mi var? |
lulinha ve marko marin |
Luis Fabiano Clamente(sevilla) Maxi Rodrigez (atl.Madrid), Mancini (inter),Lucho Gonzalez (porto) Al bakalım bunları nasıl başarı yakalayabiliyorsun Türkiyede kimse rakip olmaz C.L'de de bayağı adımızdan söz ettiririz.Büyük bir hayal ama takımında böyle kaliteli adamlar olsa nasıl olur ? .......................Rüştü...................... .... ..Ekrem........İ.Toraman.....Sivok....İ.Köybaşı(Ça ğlar)... .......Mancini.....Lucho GonzaLez...Ernst...M.Rodrigez.... .......Luis Fabiano Clamente..... Nobre... Hakan tello fink serdar Kur. Batuhan Gökhan zan uğur :D:D:D:D:D |
marco van basten |
nuri şahin ve wagner love bunlar gbi genç tecrübeli futbolcular alınabilir |
bencede bjk nin şu an sol bek (ismail) alması lazım bir bek zaponun yerine (papa gueye) bir orta saha uğur incemanın yerine alternatif(murat ceylan) delgadonun yerine bir orta saha çift yönlü (lucho gonzales,sezer öztürk) ve bobonun yerine bir forvet (pavluchenko,cavenaghi,gomis,pizarro,santa cruz) alması gerekir bunların dışında eren güngör, caner erkin, ufuk ceylan, nuri şahin gerçekten iyi futbolcular |
Sizce kimleri transfer etmeliyiz.. Turkiyeden yada yabancı hangi futbolcuları transfer etmeliyiz.. Gercekçi fikirlerimizi paylasalım istedim.. Benim dusuncem Turkiyeden ;Bilal - Ankaraspor, Murat - Antep Yabancı olarakta; Delgado -Zapo -Bobo yerine Tabata -Papa Guaye - Wagner love Ayrıca Batuhanın donmesini ve altyapıdan sol bek cikarmak iyi olur diye dusunuyorum(ibonun yedegi olarak) |
Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır , iyi forumlar. |
riise rosicky wagner love-zapo delgado bobo yerine yerli |
ismail k. murat c. caner e. sezer öztürk riise saha papa guaye.... bilali malatyadan beri takip ediyorum kimsenin gündemine gelmemesi ilginç. |
riise gueye gomis murat ismail |
Yav milyon kere konuşuldu be yeter be ayrıca konudan sabit olarak mevcut . |
wagner love +papa guaye +tabata bilal (ankaraspor) +murat ceylan yeterli kadro olur batuhan da takimda kalmalı |
pavlucenko |
Alıntı:
saha hariç adam bizi istemio bizde onu istemeyiz onun yerine adrian mutu ve goian :rock::rock::rock::rock: ikiside rumen |
iki solbek mümkünse biri yabancı:) çok ii bir sağ bek ve stoper. en önemliside tello gibi hücuma dönük solak bi oyuncu almalıyız caneri alsak süper olurdu |
murat,ismail,ksk den rıdvan,sezer,ufuk,benayun(mark gonzalez),gueye,manucho |
....................................rüştü(ufuk)... ................................ s.kurtuluş(rıdvan)-toraman(zapo)-gueye(sivok)-ismail(ekrem) ................sezer(necip)-ernst(fink)-tello(murat).................. .........holosko(s.özkan)......................... ..mark gonzalez(yusuf) ..................................manucho(batuhan) ....................... |
Lisandro Lopez, markus berg, Dzeko.. |
lucho gonzalez gueye mutu goain farketmez |
ilk zamanlarda bir nene transferi söylentisi vardı onuda cagliari almış ben yabancı tranferinden vazgeçtim türk alsınlar ona sevinicem |
KanatLarımız Kırık .. Tamam Holosko İyi Ama Çakma Sağ Açık ..Yusuf Aynı ŞekiLde ...Bi SoL Bi Sağ Kanat Çok İyi Orta YapabiLen HızLı AdamLara İhtiyacımız Var ..Yoksa BoBo Hiçte Kötü Futbolcu Değil ..KanatLarımız Düzgün Çalışsaydı BoBo Bu Sene GoL KraLı Olurdu .. Rüştü -Ekrem Dağ- -Toraman- ( Yeni Transfer ) -ÜzüLmez- (İsmaiL Köybaşı) -Ernst- -Cisse- -Volkan Şen- -Emana- -Eljero Elia- -BoBo- Yedekler : Holosko -Tello-Erhan Güven-Serdar Özkan-Yusuf Şimşek-Hakan Arıkan... Gönderilecekler : Delgado,Sivok,Zapo,Fink :D .. |
hem orta sahaya hemde defansa kanat oyuncuları gerekiyor. biz gidip forvet arıyoruz |
Doymuş oyuncunun Beşiktaş'a verebileceği bişey olduğunu sanmıyorum. Shaktar D. gibi genç başarıya aç kendini kanıtlama ve gösterme gereği olan oyuncular almalıyız avrupanın 2. ellerini bırakıp kendimiz yetiştirmeliyiz oyuncuları tıpkı Bobo daki gibi diye düşünüyorum... almeida iyi oyuncu ama bence dünyada geleceği olan genç yetenekli oyuncular almalıyız :) |
Quaresma :D |
bence ortasahanın sağına Quresma alınmalı |
BOJAN KRKIC VE QURESMA |
Beyler Bence Beşiktaşımıza İsmail Göktaş ile Serdar Aziz transferleri yapılmalıdır...Henüz Çok gençler ama gelecekte Avrupanın üst düzey külüplerinde oynarlar... |
sağlam bir defans oyuncusu olsunda kim olursa olsun |
Türkiye`de Saat: 19:59 . |