![]() |
3 assisti var, fena bi oyuncu degil, sadece biraz genc daha 19 yasinda. bence23-24 yasinda biri alinmali solbek icin. mesela alamadigimiz, su an bayer leverkusende süper bi performans sergileyen Michal Kadlec, Lazio Rom´lu Stefan Radu yada schlakedaki Christian Pander. Takimimizda o kadar büyük bi degisiklilige hic gerek yok, benim düsüncem iyi bir solbek ve iyi bir sagkanat lazim, boboyu holoskoyu veya telloyu satmalarsa süper olur. ---------------------Rüstü-------------------------- Ekrem dag----Toraman-----G. Zan------(S. Radu)--- ----------------------Ernst------------------------- --------Ilsinho--------------(Y. Simsek)Tello------- -------------------Delgado------------------------- -----------Holosko----------Bobo------------------- |
türkiye liginin şuan bence en iyi sol bek oyuncusu inş. yönetim elini cabuk tutup işini bitirir.. |
fena olmaz gelirse, düsük maliyetli gelecek vaad eden genc, yerli futbolcu... 10 numara sol bek: İsmail Köybaşı - Tam Saha Detay Sayfası Türkiye Futbol Federasyonu |
yetenekli bir oyuncu ama beşiktaş'ta oynamanın yükünü taşıyabilir mi?bence kadlec gibi biri neden olmasın? |
Türkiye liginde oynayan yerli sol beklere göre ortalama ustu bir oyuncu ofansa cıkısları oldukca iyi en azından orta yapmasını biliyor ve neredeyse sıfır top kaybıyla oynamaya çalısıyor.Bir kaç maçını izleDim ama kimse bir gökhan gönül beklemesin.Alınmasında fayda var.Maxwell gibi bir oyuncunun yedeği olabilir ilk etapta. |
Çok güzel olur.. Ligde en beğendiğim bek... |
açıkcası gelmesine sevinirim ama alternatif olarak neden kendi değerimiz olan bir Emre Özkan hala düşünülmez anlamıyorum... |
bence kesinlikle Middlesbrough'da oynayan arjantinli futbolcu Julio Arca ve West Bromwich Albion'un kaptanı Jonathan Greening alınmalıdır ... |
transfer şampiyonluğu arkadaşlar türkiye liginde bazı göze batan futbolcular var (benim futbol anlayışıma göre tabi) bu futbolcuları rakiplerimize kaptırmamalıyız diye düşünüyorum bana göre türkiye liginde transfer edilmesi gereken yerli futbolcular ankaraspordan özer hurmacı (delgadodan daha iyi) ve ediz g.antepten bekir irtegün (febe ile anlaştığı söyleniyor) ve ismail köybaşı (gese peşinde) manisadan kaleci ufuk ceylan(rüştünün yaşını göz önüne alırsak) bursadan veli şen eklemek istedikleriniz varsa yazın arkadaşlar |
Alıntı:
senin bu söylediklerini Mustafa denizli hocam bilmiyormu karışmayın denizli hoca nın işine lütfen . Ayrıca özer hurmacı ligin 2. yarsında devamlı sakattı çok ağır bir sakatlık geçirdi bizim maçta 2.yarıda girdi 5 dakka sonra yine sakatlanıp çıktı bilginize duyrulur. |
Alıntı:
mustafa denizli biliyor diye ayrıca hiçbirşey konuşmayacakmıyız arkadaşım |
Alıntı:
|
ismail köybaşını hiç izlemedim ama forumda kendisi hakkında iyi yorumlar yapıldı,onun dışındakiler ise bana göre Beşiktaşta oynayacak kapasitede değil |
Alıntı:
Ben izledim ismail köybaşın ı iyi bir sol bek olur . |
Alıntı:
|
risse veya gökhan inleri once alalım sonra bı de mehmet topuzu alalım delgadoya artık by by dıyelımde yerıne adam gıbı bır oyun kurucu getirelım takımın birde sag kanatta oynayacak adam gıbı bırısını getırrsek holoskoyu forvette oynatabılırız sper bı takım olur |
Arkadaşlar herkesin görüşünü özgürce söyleme hakkı vardır saygı çerçevesince ,bu forumun tarafı yoktur,eleştiri her zaman olacaktır başkanından futbolcusuna kadar,tek tarafımız Beşiktaşımız |
Alıntı:
|
Beşiktaşıma Alınabilecek oyuncular: 1- Sezer Badur 2- Arda Turan 3- Semih Şentürk 4- Nuri Şahin 5- Mehmet Topal 6- Ufuk Ceylan 7- Tuncay Şanlı 8- Bilica 9- Mehmet Topuz Aldınmı türkiye liginden veya türk kökenli bunları alacaksın. bunun haricindeki oyuncular gibi bizim alt yapıda bir çok oyuncu var. artık beşiktaşım ibreyi yükseltti. riske giricek durumu yok. Bize direk zirve oynatacak oyuncular lazım. Bu saydığım isimlerin yanınada şuan kadroda bulunan ve bence yetersiz gördüğüm (Delgado-Zapo-Bobo-cisse ) nin yerine üst düzey 4 tane yabancı alacaksın yeterde artar bile. ( Gudjohnsen(bobo)- Rosicky veya Sapara(delgado) -Papa guaye(zapo)-(Genç Bir afrikalı olabilir veya fransa liginden bir tane bulunabilir(cisse)) bilmem yanlışmıyım. |
Alıntı:
Ver 100 milyon euro bütün bu transferler yapılsın :D :D :D biraz gerçekçi olsanız nasıl olur. |
ismail köybaşı mutlaka alınmalı süper bir sol bek cok beğeniyorum |
Ediz ankarasporlu defansa şart yerli bir oyuncu ibrahim toraman gelecek sezon sakatlığından dolayı ilk devre sonuna kadar ancak kendini toparlayabilir.gökhan zan oyuncumuzda sakatlıklardan bir türlü yakasını bırakmıyor.ediz türkcell süper ligde oynayacağımız karşılaşmalarda takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum.barcelona oyuncusu pique tarzında bir oyuncu .yabamcı kontejyanda da sorun yaratmıyor. |
bnde cok begenıyorum bu oyuncuyuu defansta ıse yarar zandan daha ıyı ve daha sertt |
defans oyuncusu olarak en az bir oyuncu alınmalı. ediz ankaraspor bekir gaziantep sedar sivasspor |
Alıntı:
mustaha hoca biliyordur tabiki bu oyunculari, ama arkadas burda aramizda konuyu acarak konu hakkinda bilgilerimizi almak istemistir, sonucta burasi forum degilmi?? Hocamiza karismak ne haddimize, herhalde karsisina cikip söyle böyle yap demiyecegiz herhalde.....herkesin kendine göre bi düsüncesi vardir,onuda burda paylasmak hepimizin dogal hakki.......herneysee konuya gelince, bence sezer öztürk, nizamettin caliskan, özer hurmaci, mehmet topuz,volkan sen.....bu oyunculardan 1 veya 2 tanesi alinirsa cok güzel olur BENIM GÖRÜSÜMDE ;) |
ismail köybaşı hasta gsli bunu bilelim evinde hagi posterleri var |
10 tane gokhan zan yapar bence kesinlikle alınmalı |
bende beğeniyorum ama almaz bizim yönetim bence :( |
Alıntı:
|
Konu lar birleştirildi. Lütfen alınmasını istedğiniz kişiyi buraya yazın. Ayrı bir konu acmayın. |
Alıntı:
|
Beşiktaşıma Alınabilecek oyuncular: 1- Sezer Badur 2- Arda Turan 3- Semih Şentürk 4- Nuri Şahin 5- Mehmet Topal 6- Ufuk Ceylan 7- Tuncay Şanlı 8- Bilica 9- Mehmet Topuz Aldınmı türkiye liginden veya türk kökenli bunları alacaksın. bunun haricindeki oyuncular gibi bizim alt yapıda bir çok oyuncu var. artık beşiktaşım ibreyi yükseltti. riske giricek durumu yok. Bize direk zirve oynatacak oyuncular lazım. Bu saydığım isimlerin yanınada şuan kadroda bulunan ve bence yetersiz gördüğüm (Delgado-Zapo-Bobo-cisse ) nin yerine üst düzey 4 tane yabancı alacaksın yeterde artar bile. ( Gudjohnsen(bobo)- Rosicky veya Sapara(delgado) -Papa guaye(zapo)-(Genç Bir afrikalı olabilir veya fransa liginden bir tane bulunabilir(cisse)) bilmem yanlışmıyım. Alıntı:
|
bence beşiktaşa alınması gereken futbolcular şunlar: 1-öncelikle mehmet topuz alınmalı 2-özer hurmacı ile delgado bölgesine ve holoskoya alternatif bir futbolcu 3-zapo gönderilecekse yerine yabancı değil türk stoper alınmalı o da kayserisporlu eren güngör 4-sol bele ismail köybaşı o olmazsa çağlar birinci alınmalı eğer ikiside olmazsa yabancı bir alternatif düşünülebilir 5-kaleye ufuk ceylan alınarak rüştüden sonrakiler hazırlanmalı ufuk gese ye giderse gurbetçi kaleciler sinan bolat veya ramazan alınmalı 6-mehmet yıldız 7-ibrahim dağaşan veya sezer badur 8-sezer öztürk bunlar alınabilecek yerli futbolcular bunların dışında alınacaklar genelde bir sonraki sezon gönderilirler zapo delgado ve cisse gönderilebilir boboda gelecek fiyata göre gönderilebilir ve herlerine kaliteli yabancılar alınabilir ayrıca batuhana şans tanınmalı |
bence lyonda oynayan cesar delgadoyu almalıyız...iki sene önce alcaktık ama lyona kaptırdık...cesar delgado gelse cok iyi olur...gerçekten mükemmel bir futbolcu... |
Alıntı:
|
alın defansa papa gueye ,solbek marsilyadan taiwo veya maxvel,orta saha emana,topuz sağ acık ziani hiçbirisi de alınmıcak oyuncular değil fizik olarak güçlü ve iyi oyuncular marsilya ve porto maclarında nasıl dayak yediğimizi hatırlayın bence bu oyuncular sampiyonu cl de 2 tura rahat taşır |
Alıntı:
|
bizim dememizle olcaksa ronaldinho kaka ibrahimovic esien ballac podolsky alınsın oldu mu . :D :D :D |
bobo nun yerine santrafor adaylarım ilk olarak alınması zor ama psg den hoarau alternatifleri benfica dan cardozo ve celtic den samaras bu isimlerden herhangi birisi holosko ile süper ikili olur batuhanda var dadından yinmez nobre yeterli kapasitede değil iyi niyetli ama yeteneksiz |
transfer gündemini biz belirleyelim ARKADAŞLAR HERKEZ GÖNLÜNLÜNDEKİ MANTIKLI FUTBOLCULARI YAZSIN ÇOĞUNLUĞUN İŞARET ETTİĞİ OYUNCUYU HERKEZE YAYALIM BİR KEREDE BİZİM İSTEDİĞİMİZ OLSUN . BEN ŞAHSEN BEŞİKTAŞIMIN 10 NUMARALI FORMASINI DÜNYACA ÜNLÜ VE HİÇTE HAYAL OLMAYAN YİNE BİR ARJANTİNLİ ROMAN RIQUELME NİN GİYMESİNİ İSTİYORUM |
Türkiye`de Saat: 01:23 . |