![]() |
-------------------Rüştü Clement Fritz--Sivok--Toraman--Razvan Rat ------------Ernst--Cisse Tello------(Riquelme)Rossina-----Volkan Şen(Tello) --------------Bobo(Holosko) İsmail Köybaşı İnceman Üzülmez Özer hurmacı Ekrem |
................................rüştü............. .................. ekrem..........i.toroman..........sivok........... .....çağlar ..........holosko...........ernst..............tel lo............. ............delgado(satılırsa yerine iyi bir oyuncu)........ ............bobo...............................nob re............. yedekler m.topuz u.inceman g.zan batuhan yusuf erkan i.üzülmez |
------------------rüştü------------------------------ toraman-------ediz--------sivok------delinho:D(...)--- topuz------ernst------rossina(riquelme)----marin(tello) -------------grafite(zigic)---------holosko------------ |
Alıntı:
|
Büyük harflerle konu acmıyoruz dikkatli olalım arkadaslar baslık düzeltildi . |
bakiyorumda hep oynadigimiz takimlara karsi olan futbolcular öneriliyor baska öneriler yokmu arkadaslar :) |
yahu bu kaçıncı benzer konu yeter artık gidin fifa manager oynayın denizli hoca bilir işini karışmayın ona . |
risse guardado mehmet topuz çaglar birinci ve özer alınırsa super olur |
Alıntı:
-----------------rüştü------------------ ekrem-----toraman------sivok-----sol bek-- --------mehmet topuz---ernst------------ holosko----------tello------------sol açık ---------------bobboo------------------- |
BIR KERE SUPER LIGDEKI KALITELI YERLILER ALINMALI OZER HURMACI-ORHAN SAM-BEKIR IRTEGUN - CAGLAR BIRINCI GIBI.. YABANCILARDANDA DELGADONUN YERINE TABATA ALINABILIR.....SAMPIYONLAR LIGINDE BASARI ICIN ONLIBEROYLA SAG VE SOL BEKE OYUNCULAR ALINMALIDIR... |
----------------rustu----------------- ekrem--------toraman---------sivok--------risse topuz--------ernst-------simpliccio---------tello ----------gudjonsen(zigic)------bobo yedekler hakan nobre caner murat ceylan holosko bekir inceman |
Konu Transfer Bölümüne Kaydırıldı. iyi forumlar. |
herkesin kadrosunda mehmet topuz var ama topuz eziklere imza attı kadroları değiştirin bence |
Biraz mantıklı kadro kuruyum ben Rüştü sivok papa guaye(metalist) toraman çağdaş veya caner ernst fink tello delgado gudhjonsen(barca) holosko bundan iyisini beklemek hayalçilik olur bence |
lyondan pjanic tellodan daha iyi duran top kullanıyor sola açığa , ismail veya mathieu sol beke bence defansa zaponun yerine sağlam defans coloccini olabilir ernstin yanına topuz veya matuidi , delgadonun yerine ^^moutinho^^ alınabilirse hayalimdeki 10 numara forvet bobo illaki gidicekse gomis interden burdisso-obinna alınabilir |
newcastle düştü omapemi martins bize tam uyar.az bi maliyetle de alabiliriz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lyondan juninho delgadonun yerine süper olur juninhoı katara gidecek diye duydum biz teklif yaparasak bize neden gelmesin şampiyonlar ligine direk katılıyoruz |
...........................rüştü.................. .................. s.kurtuluş...papa gueye...toraman...taiwo(maxvel) .............topuz...ernst...emana............... .....holosko..........................tello....... ................cardozo(samaras).............. yedek: inceman ekrem zapo sezer ufuk batuhan caner zan |
barca her zaman 4,3,3 e göre oynar ispanya milli takımı 4 3 3 ile şampiyon oldu bence kadro yapımız buna cok uygun |
Ekrem---Sivok---Ujfalusi----Riise ---Ernst----Aurelio----Tello---- Holosko------Nobre--------Topuz Yedekler:Batu Toraman S. Kurtulus S. Özkan Yusuf Uğur Hakan |
valla bu sene bana göre en mantıklı transferler ; caner erkin ,murat ceylan,orhan şam ,ismail köybaşı ve mehmet topuz olur yerli olarak yabancı olarak da delgado nun yerine juninho yada riquielme ve bobonun yerine cok ii bir santrafor.. şu kadro müthiş olur ; rüştü i.toraman - sivok - papa gueye - ismail köybaşı ernst - cisse -tello holosko- yabancı santrfor - caner |
Bence gelmesi gerekenler A.Kone (Sevilla) 24 Yasinda Forvet veya O. Martins (Newcastle) küme düstü A.Hleb (Barcelona) 27-28 Yasinda ofansiv oyuncu Gudjohnsen (Barcelona) 31 Yasinda Forvet J.A Riise (A.S Roma) 28 Bonservisi elinde sol bek R. Adler (Bayer Leverkusen) Kaleci ve genc Artik ucuz ve rafta kala kala paslanmis oyuncular istemiyoruz Bizler icin basari Avrupa olmali. Futbol artik orta saha da bitiyor Yorumlarinizi bekliyorum |
Arkadaşlar kendi transfer yorumlarınızı bu konuya yapın |
kesinlike delgado'nun yerine bir orta saha, süper bir fovet vede defansa carvalho stilinde, topu oyuna sokabilen süper tecrübeli bir oyuncu. saga topuz, sola caner 1-Rüstü 2-Ekrem Dag 3-Carvalho 4-Ibrahim Toraman 5-Mehmet Topuz 6-Tello 7-Ernst 8-Aurelio 9-Tevez 10-Hleb 11-Holosko 12-Hakan 13-Gökhan Zan 14-Sivok 15-Cisse 16-Yusuf 17-Ibrahim Üzülmez 18-Nobre |
1 ) rüştü 2 )ekrem dağ 3 )ibrahim toraman 4 )sivok 5 )jonothan pitroipa 6 )ernst 7 )tello 8 )julio arca 9 )mehmet topuz 10 ) gudjohnsen 11 ) diego buonanotte 12 ) yusuf şimşek 13 ) nobre 14 ) delgado 15 ) i.üzülmez 16 ) holosko 17 ) cisse 18 ) hakan arıkan T.D. = Mustafa Denizli |
topuz tamam sırada maxvel,papa gueye ve cardozo var umarım |
İsimler önemli değil bence: Bilica tarzında iyi bir stoper Sağ ve Sol beklerede süratli ve yetenekli oyuncular alınmalı Delgado nun yerine iyi bir orta saha oyuncusu Nobre nin yerine hava hakimiyeti yüksek çok iyi bir forvet |
alınacak futbolcu Özer . Nobre nin takıma yakışmadıgı gibi aldıgı para çok büyük yazık:stupido2: |
bence beşiktaşa türk forvet şart diyorum çünkü bi forvet sakatlandığında sıkıntı yaşıyoruz....... |
ben buyuk dusunuyorum 1 yıllık kıralık olarak carlos tevez orta sahaya dıego defansa papa guaye yerlı topuz ve caner erkın ondan sonra tum stad kombıne olur ve transfer parasını zaten cıkarırsın ve sampıyonlar lıgınde besıktası seyredın ondan sonra |
Alıntı:
hııı martins de nevzat demir önünde yatıp kalKıo:D kesn geLr |
İşte Büyük Transferler...Geleceğin Beşiktaşı için... Abi bana saydırmayın futbolcuları... Beni transferden sorumlu kişi yapsınlar... 20 kişi alırdım Beşiktaşımıza... İşte Alıcaklarım;... Caner ERKİN Lulinha İsmail KÖYBAŞI Murat CEYLAN Serkan KIRINTILI Papa GUAYE Jaja Sezer ÖZTÜRK Ferhat ÖZTORUN Nené Tolga ZENGİN Cenk (Denizli Kalecisi) Bojan KRCKIC Serkan KURTULUŞ Jo (M.City'li) Jem KARACAN Aydın YILMAZ Colin-Kazım RİCHARDS Micah RİCHARS (M.City'li) Gareth Bale gibi genç yatenekleri alırdım... BY ER iyi günler diler.... |
Buda benim dusuncem: Ilk 11: -----------Rustu------------ --Ekrem---P.Gueye---Sivok---Riise-- ------------Ernst---Fink-------------- --M.Topuz-----Riquelme-----Tello-- --------------Kuranyi-------------- Yedek: Hakan.A. Caglar Ibrahim.T Caner Holosko Ozer.H Nobre |
gökhan inler nuri şahin özer hurmacı ismail köybaşı ve emre güngrör gibi genc turk yetenekler ve delgado zapo ve boboyu gonderıp yerlerine cok ıyı yabancılar alınmalı |
Ben hiç kimseyi almazdım kendim oynamak isterim. Çarşıya 3 lü çektirirdim. hemde bonservisim yok abicim alın beni ya. doğuştan beşiktaşlıyım abi ya ne azizeyi aradım nede cinconluyum dedim. Tertemiz beşiktaşlıyım abi 5 sene amatör oynadım abi. Aileme değil sadece yedi cihana sorun beşiktaşlıyım. 32 yaşındayım env erimli çağımdayım abi |
çok ii bi kaleciyede ihtiyacımız var. rüştünün ayağından çıkan toplar sürekli taca gidiyor, yan toplara çıkışı tam bir facia. sadece karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda iyi ama o kadarda olsun dimi. |
Sol bek'e riise gelse.Zaten kalitesi tartışılmaz.Forvete de vagner love gelse.Aşırı teknik bir oyuncu değil ama hırslı,kıvrak ve en önemlisi iş bitirici.Ayrıca çok sempatik ikinci bir nouma vakası olabilir.Soyadından da bir sürü tezahurat çıkar. :) |
Lulinha Keirrison Dentinho Hernanes Banega |
Türkiye`de Saat: 17:53 . |