![]() |
Alıntı:
|
Ben simdi saysam, yarina bitmez, bu yüzden topik gereksiz. Soru kim alinmali degil, asil soru kim bizi adam gibi yönetecek. |
Forvet:Djibril Cisse Orta saha:Juan Pablo Sorin,Juan Roman Riquelme Defans:Rigobert Song |
Besiktas yeni bir yönetim almali :) |
Alıntı:
Bunu duyduğuma cok sevindim kardeş demekki benim gibi düşünenlerde varmıs ben bu alexandre pato yu internacionial den biliyorum geleceğin gercekten süperstarlarından milan da ilk cıktığı macta oynadığı oyun beni mesthetmisti milan 5 napoli 2 son gol patonun bu cocuk harika . . . |
gusatvo nery bile bu adamdan iyidir |
gattuso |
fatih tekke |
bana kalırsa mehmet topuz alınmalı uğur incemen holosko mehmet topuz bi arada harika olurlar |
Hickimse alinmasin artik |
ben malik fathinin alınmasını isterdim sol bekimize çok yararlı olurdu telloda sola geçerdi.. |
crespo yada moriantes tek forvet oynıcaksak bu tarz forvet şart |
sanıyorum galatasaray volkan yaman'ı satacak bence yerinde bi transfer olur.. beşiktaşa düşünülebilir |
Alıntı:
bencdde doğru tespit bize acil çok iyi bir yönetim lazım |
mehmet topuz |
yö-ne-timmm |
bi sağ bek alınabilir. nobre-ali tandoğan gönderilebilir. |
2 ye aldıgı eline 3 verip göndermediği birilerini almalı ! |
ewet iyi olurdu :D |
pek anlamam ama iyi birileri olsun artıkk yaaa... |
Alıntı:
Mehmet Topuz ve Durmuş Bayram alınsın isterim. Durmuş sağ beki alır götürür. |
ezikler hiç kullanamadığı kezmanı bile dünya paraya satmaya uğraışıyor.alıncaksa satılırkende para kazandıracak en azından zara sokmıcak birileri alınsın |
semih... |
ze RoBERto - adRiAno-ArE yOu PlayER kEZman |
bence oyunculardan nihat geri dönmeliii!!! |
bence bunu bizim düşünmemiz doğru olmaz zaten bu kadroya oyuncu almak gerekmez kadro çok güzel bu sene bjk şampiyon |
abizim bırakın lucioyu fabioyu mehmet topuzu amkaraspordaki özer hurmacı hepsine 5 çeker bence o adam hemen alınmalı izleyin arkadaşlar c. ronaldo gibi adam |
gökhan ünal alınsa süper olur |
kaleye ochoa sol beke babayaro stoper campell coloccini süper olur öle zorda deil pek oynadıkları takımlar belli kariyerleri tecrübelri yeter |
Mehmet Topuz'un alınmasını çok isterim. |
Kaleye cesar alınmasını isterdim.. |
kaleci Rüştüye güveniyrum fakat ona iyi bir yedek lazım. Ben bugün GS-Antalya maçında kaleci ömeri gördüm. Antalya spor kalecisi ömer gerçekten çok güzel kurtarışları var. Ömerin izlenmesini eğer forumu bu şekilde giderse BJK için düşünülmeli derim |
Ömer zaten kendisini ispatlamış bir kaleci, izlenmesine gerek yok bence...Ama Ömer bu kurtarışları sadece büyük takımlara karşı yapıyor, Fb'ye, Gs'ye ve bize...Elinden gelenin fazlasını yapıyor o maçlarda, amacı da büyüklerin gözüne girebimek, ne yazıkki şu ana kadar girememiş ki kalelerde Volkan, Aykut, Orkun, Hakan gibi kaleciler var!.. |
gökhan inler, marcelinho |
Podolski (: |
Saviola . . . Beşiktaş JK |
Orta alana 100 . yıldaki gibi guinti gibi biri alınsında isim önemli değil |
Beşiktaş\'ımızın gayet iyi olduğunu alınırsa mdilek\'inde söylediği gibi Ömer\'in Rüştü\'ye yedek olarak alınmasının görüşündeyim. |
walcott |
seni özleyeceğiz ertuğrul baba |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |